vpn אניוור לא הסכים להתחבר - טופל.
-
הצהריים התחלתי לקבל הודעה ש"השרות שאתם משתמשים בו מיושן" ושאשלח פניה למערכת הפניות שיחדשו לי את השירות לפני שהוא ייסגר.
השארתי פניה (#267230) עם הפרטים שלי וצילום מסך, ואחר לא הרבה זמן היא קיבלה את התגית "טיפול מקצועי", וזהו.
לפני כמה דקות ה vpn התנתק ומאז כבר לא מסכים להתחבר.
מה יהיה, איך אוכל לבקר ב" תחומים"?
@magicode @נטפריס @clickoneתודה רבה!
-
-
@סופר אמר בvpn אניוור אינו מסכים להתחבר:
@איש-אחד בדרך כלל טיפול מקצועי עובר ל @רותי, והיא עונה בשעות הבוקר.
תודה!
וסתם מסקרנות, אני היחיד שקיבל את ההודעה הזו?
כי זה היה נראה שבמרכז הפניות לא הכירו את ההודעה. -
טוב. העברתי את כתובת השרת מהישראלי לצרפתי, וכעת אני מצליח להתחבר, וחוזר לקבל מידי פעם את ההודעה:
אז אני אחכה ל"טיפול מקצועי"...
-
@איש-אחד אתה כנראה מתחבר לכתובת IP ולא לכתובת דומיין.
כתובת הIP הוחלפה, והכתובת הישנה תוסר ככל הנראה בזמן הקרוב.
לאיזו כתובת הVPN שלך מתחבר?עריכה:
הגבתי לפנייה שלך כעת -
@clickone אמר בvpn אניוור אינו מסכים להתחבר:
אתה כנראה מתחבר לכתובת IP ולא לכתובת דומיין.
אכן, כך היה מלכתחילה,
ואז ניסיתי להחליף לדומיין הישראלי והוא כתב לי connected, אבל למעשה לא יכלתי לגלוש והחלפתי לצרפתי.
כעת בדקתי גם עם ה-IP הישראלי במקום הדומיין, אותה תוצאה. מחובר בלי גלישה.אני חושב שעליתי על הבעייה:
בעבר כתובות ה-IP שה-VPN חילק לקליינטים היה בטווח 192.168.2.0
עכשיו בישראלי העברתם את זה ל 192.168.1.0 מה שגורם התנגשות עם טווח פנימי של אחת הרשתות אצלי.ולכאורה כך או כך,
לדעתי באמת לא מומלץ לחלק טווח כל כך נדוש כמו 192.168.1.0 כי הוא בטוח יתנגש עם רשתות של לא מעט אנשים.
אולי כדאי למצוא טווח יותר יצירתי - מסוג Private Network מרשימת הטווחים המופיעים כאן.תודה רבה!!!
-
-
@clickone ,
אם תהיה התקדמות בנושא - אשמח שתעדכן אותי (בכל דרך שתמצא לנכון ),
כי בינתיים אני משתמש בשרת הצרפתי וזה טיפה'לה מרגיז.
(לדוגמא, האתר https://www.truecaller.com/he מנחש אוטומטית שאני מחפש מספרי טלפון בצרפת...)לחילופין,
אם ידוע לך שלא אמורה להיות התקדמות בקרוב - גם תעדכן בבקשה,
כדי שאשקול להחליף אצלי את הטווח של הרשת הפנימית.אגב, אני מניח שאתה וודאי יודע, אבל בכל זאת:
הגדרת הכתובות של שרת ה VPN והקליינטים בלינוקס - מתבצעת בקובץ /etc/pptpd.conf בדרך כלל בסופו, לדוגמא:
localip 172.27.0.1
remoteip 172.27.0.2-254תודה רבה!!!
-
@איש-אחד
כבר בבוקר עשינו שינוי של זה.
זה כבר נמצא על כתובת אחרת לגמרי. -
@magicode ,
תודה רבה!!!
החזרתי לכתובת IP של השרת הישראלי והכל ב"ה עובד עצה"ט. -
הרגע קיבלתי שוב את ההודעה:
"השירות שאתם משתמשים בו מיושן. לחצו עכשיו כאן כדי לפנות אלינו במערכת הפניות , כדי שנחדש לכם את השירות לפני שהוא יסתיים, צרפו את הפרטי משתמש שלכם..."למרות שאני יושב כבר על השרת החדש עם כתובת ה-IP החדשה 185.18.207.187.
כתובת ה IP הפנימית שלי נמצאת בטווח של 10.217.1.0, מספר מדויק נמצא בפנייה #267230תודה רבה!!!
-
@איש-אחד מה קורה בגלישה בסתר?
אולי תרענן קשיח? -
האמת שחשבתי מיידית על האופציות האלו,
אבל היה נראה לי שההודעה מתקבלת באופן אקראי ולאו בדווקא באתרים שנכנסתי אליהם בעבר.
אבל אולי לא.בכל אופן, בינתיים זה לא כל כך מפריע לי, זה קורה פעם ב...
אז לא שווה לי למחוק קוקיז ולהתנתק מכל האתרים שזוכרים אותי.אם יהיה בעיות בהמשך אעדכן בל"נ.
תודה רבה!