אינני יודע אם כאן המקום אך אשמח לקבל עזר מבעלי נסיון
-
@yits
אעדכן בל"נ, -
@yits
תוכל לתת דגמים יותר מדויקים? (לפעמים זה רק יסבך) -
אפשר לשים מחדעה בחדר מדרגות או במעלית שהשכנים היקרים ידעו שיש מי שגולש באינטרנט שיש פה בבנין ללא קוד ומי שרוצה את העבירות של כל הגולשים עליו יכול להמשיך להתעלם.
-
ממה שהבנתי ועשיתי עפ"י @מנתק כמה פעמים, אני מכיר פעולה זו עכ"פ במדה מסוימת, אוכל אולי ע"י שליטה מרחוק אם תרצה. יש בזה הצלה לסביבה לכאו'.
החזון איש
-
@3-פינות אמר באינני יודע אם כאן המקום אך אשמח לקבל עזר מבעלי נסיון:
אפשר לשים מחדעה בחדר מדרגות או במעלית שהשכנים היקרים ידעו שיש מי שגולש באינטרנט שיש פה בבנין ללא קוד ומי שרוצה את העבירות של כל הגולשים עליו יכול להמשיך להתעלם.
כדי לספר לאלו שעוד לא יודעים שיש אינטרנט פרוץ...
-
@957
זה התשובה שקיבלתי מבזקממשק נתב בזק
לקוח יקר, בזק שומרת עליך עם שירות Bcyber
על מנת לגשת לממשק הנתב, עליך להוריד את אפליקציית Bcyber של בזק בחנות האפליקציות -
@אבי-23
מקרה קצת יותר מורכב
לא יצא לי לחקור את השירות הזה -
א בראך! בעיה גדולה. בפשטות אין מה לעשות. במיוחד בשביל זה בזק עשו את זה.
אפילו כשמבקשים מבזק לבטל את זה לא הולך. -
@אבי-23 אמר באינני יודע אם כאן המקום אך אשמח לקבל עזר מבעלי נסיון:
בתקופה האחרונה יש לי שכנים שיש להם אינטרנט פרוץ ל"ע ללא קוד אמנם תודות לוויפרי אין לי נפק"מ אבל הפרחחים שבאים... וכו' אשמח אם למישהו יש פתרון להציע למצב זה.
תודה מראש..@אבי-23 תייצור איתי קשר בבקשה במייל שבחתימה
-
לא קראתי את כל התגובות כאן אולי הקדימו אותי אבל רציתי להודיע דבר אחד, כי יש הרבה שמנויים לנתיב ויש להם חסימה רק על המחשב, במצב כזה אי אפשר לשבור להם את הראוטר מחמת מה שהם עושים, רק שמא מכיון שהם מכשילים הרבים אולי אפשר לשבור להם, הבעיה שלא תמיד הם יודעים מה זה תשתית, ספק, בזק, נתיב וכו' והם לא מודעים בדיוק לבעיה, אז פשוט צריך לדבר איתם ולהסביר להם .
בהצלחה רבה -
אפשר להתחבר לרשת הזו ולבדוק אם יש מדפסת מחוברת לרשת הזאת ולהדפיס לו לשמה הזהרה שיידע שכל השכונה גולשים עליו.
אני מכיר סיפור על אדם שפתאום המדפסת הדפיסה לו תמונות מאוד לא כשרות כי הוא השאיר את הרשת פתוחה. -
אפשר לשים אולי משבש קליטה איפה שהפירחחים יושבים
(אם יש כזה דבר משבש רק לWIFI ) -
הרעיון אם המדפסת חזק ביותר
-
@אבי-23
@clickone אמר באינני יודע אם כאן המקום אך אשמח לקבל עזר מבעלי נסיון:דרך אחרת, לבוא כ"מבין" במחשבים ולהסביר להם בחשיבות שעלולים לפרוץ להם לבנק כי אין להם סיסמא לראוטר ואז להסביר להם איך עושים סיסמא....
ואם כבר מדברים איתם, אפשר גם להציע שיקחו אינטרנט עם סינון.
-
@clickone אמר באינני יודע אם כאן המקום אך אשמח לקבל עזר מבעלי נסיון:
דרך אחרת, לבוא כ"מבין" במחשבים ולהסביר להם בחשיבות שעלולים לפרוץ להם לבנק כי אין להם סיסמא לראוטר ואז להסביר להם איך עושים סיסמא....
זה בדיוק מה שיש ל @מנתק - צוות שעובד בדיוק ככה ונגשים לדבר עם בעל הבית
-
תודה לכל המגיבים והעוזרים בינתיים לצערי אין לי פתרון {לא ידוע למי זה שייך ואין לי חשק להודיע לכל השכנים שיש באיזור איטרנט פרוץ...} תודה לכולם וחג שמח..
-
-
יש גם את זה