הצביעו והשפיעו - קידום דברים חדשים בנטפרי.
-
@אלעס-גוטס
אם יש לך הצעה תכתוב א"ז בפוסט נפרד.
(אגב, ההצעה שלך כבר הוצעה: http://forum.netfree.link/post/32872). -
@shraga איפה זה ?
לא מוצא -
@shraga אמר בהצביעו והשפיעו - קידום דברים חדשים בנטפרי.:
הכותרת:
"רגע מכונן. זה הערב שבו נטפרי הופכת מעמותה להצלת עם ישראל לסטארט אפ צבעוני, סוער ומלא אמוציות..."
קרדיט ל@רפאל???
-
@אהרן אמר בהצביעו והשפיעו - קידום דברים חדשים בנטפרי.:
למה אף אחד לא פותח אשכול רעשני בפרוג?
הכותרת:
"רגע מכונן. זה הערב שבו נטפרי הופכת מעמותה להצלת עם ישראל לסטארט אפ צבעוני, סוער ומלא אמוציות..."קרדיט ל@רפאל
-
@מעלה-ומוריד אפשר קישור?
-
@WWW אמר בהצביעו והשפיעו - קידום דברים חדשים בנטפרי.:
@מעלה-ומוריד אפשר קישור?
לכאורה הוא לא דיבר על אשכול שבאמת נפתח...
-
@magicode אמר בהצביעו והשפיעו - קידום דברים חדשים בנטפרי.:
אני חושב שחשוב לפתח לפי כמות האנשים שמצפה לפיתוח.
@magicode אולי כדאי לעדכן את כלל משתמשי נטפרי בדבר האפשרות להצביע,
שכן מטרת ההצבעה (למיטב הבנתי) זיהוי הציפייה לפיתוחים מסוימים מכלל המשתמשים.
משהו כמו פרסום בנטפרי.
תחת הכותרת: "הצביעו והשפיעו - קידום דברים חדשים בנטפרי." -
כמה דברים.
הפרום של ההצעות מוצף בהצעות מוקפצות ולכן לא היה לי זמן לחשוב על כולם. ולהגיב או להוסיף לרשימה. לכן אני יכול לשכוח דברים.
דבר נוסף. אנחנו ניסחנו את ההצעות בצורה הכי טוב לטעמנו. אם אתם חושבים שאתם יודעים לנסח את זה בצורה יותר משכנעת תכתבו לנו את זה בפרום. -
למה שההצבעה לא תעלה נקודה, ועל כל נקודה יעלה הדירוג? אני לא חושב שנטפרי תכניס כסף מהניקוד, אבל בקשה עם ניקוד רצינית יותר, אולי נכון לתת מקסימום 3 הצבעות ללא ניקוד ואח"כ כל בקשה זה דורש נקודה או שנים, ואולי אפילו שייך להגדיר משימה שכל בקשת פיתוח דורשת 1000 נקודות או כל מספר הגיוני אחר לא שאחרת לא יפותח אבל זה הדדן ליין שהבקשה נכנסת לפיתוח ואז בקשות רציניות וחשובות יקודמו ברצינות
-
המנגנון כבר קיים, לא נראה לי שישונה...
אבל, אם כבר, לדעיתי האינדיקציה הכי ברורה לרצון המשתמשים, זה נקודת הצבעה בודדת. -
@administrators אני חושב שההצעה הזאת:
צריכה להיות מפותחת בכל מקרה.
- מפני שאינה נוגעת לתחום הנוחות והנגישות, שמעניין פה למה נותנים עדיפות ראשונה משתמשי נטפרי.
- מפני שאיננו מצפים שבנאדם יתן את קולותיו הבודדים דווקא לדבר שמגביל אותו, נכון? אא"כ הוא ממש ממש מתעלה ע"ע.
אני גם מאמין שכל מנהלי והוגי נטפרי תומכים ברעיון זה, אשר נוגע ביסודותיה ומטרותיה של נטפרי.
-
כרגיל, בשקט...
-
-
@מעלה-ומוריד אמר בהצביעו והשפיעו - קידום דברים חדשים בנטפרי.:
@אהרן אמר בהצביעו והשפיעו - קידום דברים חדשים בנטפרי.:
למה אף אחד לא פותח אשכול רעשני בפרוג?
הכותרת:
"רגע מכונן. זה הערב שבו נטפרי הופכת מעמותה להצלת עם ישראל לסטארט אפ צבעוני, סוער ומלא אמוציות..."@WWW אמר בהצביעו והשפיעו - קידום דברים חדשים בנטפרי.:
@מעלה-ומוריד אפשר קישור?
-
לכל המצביעים, אולי מומלץ שהצבעות שבכל מקרה כבר ראשונות כבר אין צורך להצביע עבורם כי אותם בכל מקרה יפתחו בהתחלה.
אולי כדאי להצביע על ההצעות הבאות בתור -
@aiib אני לא בטוח שמה שראשון זה מה שבאמת יפתחו ראשון, זה נראה שזה רק סדר כרונולוגי
-
@aiib אמר בהצביעו והשפיעו - קידום דברים חדשים בנטפרי.:
לכל המצביעים, אולי מומלץ שהצבעות שבכל מקרה כבר ראשונות כבר אין צורך להצביע עבורם כי אותם בכל מקרה יפתחו בהתחלה.
אולי כדאי להצביע על ההצעות הבאות בתורא"כ עיקרת מתוכן את כל עניין ההצבעה! ומה הועילו חכמי נטפרי בתקנתן..
-
@מעמד אמר בהצביעו והשפיעו - קידום דברים חדשים בנטפרי.:
@aiib אני לא בטוח שמה שראשון זה מה שבאמת יפתחו ראשון, זה נראה שזה רק סדר כרונולוגי
-
@מעלה-ומוריד ומי שם את זה ראשון ???
-
@מעמד זה מסתדר אוטומטית בסדר יורד לפי מספר ההצבעות כמובן.