019 שוב פעם
-
@aiib נייד
-
הסבר! רק בטלפון אפשר לעשות את זה?
-
@אמיר מה אתה רוצה לשאול את 019? האם הוט מובייל יותר טובים מהם?!
-
ממש לא אני פשוט הולך ליגמור אותם.... ולמען האמת היתקשרתי אילהם ואני מצטט. מיקומך בתור34 וכו תורי הגיע די מהר ולא הבנתי איך זה כל כך מהר עד שהנציג שם ענה לי. היסברתי לו את הבעיה והוא אמר לי לחכות רק דקה. אבל פתאום אני שומע שהתחיל מהתחלה הסיבוב מיקומך בתור56 וכו מה זה? גנבים?חבר'ה אף אחד פה לא מעשי? מי הולך איתי ליתבוע אותם?.......
-
@אמיר לא תצליח לגמור אותם בטלפון אולי רק לגמור לעצמך את הקול....
-
פוסט זה נמחק! -
@אמיר ????????????????
-
קרה משהו? אגב מתי מקבלים באינפרום נטפרי נקודות מוניטין?
-
@אמיר ע"י לחיצה על
-
- כדי שאדע שהגבת לי ואקבל על זה התרעה תלחץ תגובה מתחת למה שאני כתבתי ולא בתחתי הפוסט
- מקבלים מוניטין אחרי שהחליטו שדבריו שווים מוניטין ואז מצביעים עבורך בצד שמאל בחץ
-
@frize37 אמר ב019 שוב פעם:
מי שעדיין יש לו בעיה עם 019. תוכלו לשלוח לי את התז. של בעל הקו או את הקו ב019 למייל ונטפל בהקדם.
אחרי הטיפול יש לחפש רשת ידנית לבחור חברה אחרת שאינה 019 או אורנג או פרטנר, ואחרי זה לחפש שוב ולבחור אחר מאלה.
המייל 5@955.co.il
אך ורק במיילעדיין פעיל?
כי זה קרה לי לפני כמה שעות ועדיין לא התחבר
חיבור סלולרי -
@מתמחה-במחשבים תנסה ותראה :slight_smile:
-
@מעמד אמר ב019 שוב פעם:
@מתמחה-במחשבים תנסה ותראה :slight_smile:
שלחתי מייל לפני כחצי שעה
לא קיבלתי תגובה
שלחתי גם ל @zeevgros -
@מתמחה-במחשבים חצי שעה זה זמן סביר לחוסר מענה
-
@מתמחה-במחשבים ואל תשכח שאחד מהם לא זוכר כעת מי (או אולי שניהם ?:thinking: ) הוא אברך ויכול להיות שהוא לומד בישיבת בין הזמנים
-
@aiib אמר ב019 שוב פעם:
@מתמחה-במחשבים חצי שעה זה זמן סביר לחוסר מענה
שעתיים?
ואני בלי אינטרנט
שאנסה להתקשר לשירות לקוחות? -
אל תנסה מניסיון. אתה תנסה וכשיענו לך הוא יגיד לך רק דקה ויחזיר אותך חזרה להמתנה מיקומך בתור45 ....
-
@אמיר אמר ב019 שוב פעם:
אל תנסה מניסיון. אתה תנסה וכשיענו לך הוא יגיד לך רק דקה ויחזיר אותך חזרה להמתנה מיקומך בתור45 ....
מיקום 24 כרגע
-
@אמיר הסיפור שאתה מספר מעולם לא קרה לי איתם, ואני לקוח שלהם למעלה משנה !!!
-