019 שוב פעם
-
רק מעדכן, בשעתיים אחרונות קיבלתי 8 פניות ולקח על כל אחד 15 שניות עד שהתחיל לעבוד. רק מבקש שמי שיש לו תלונות שיעשה את זה אצל החברה. מי שלא מסוגל לשלוח מייל ללא מילים לא מכובדות שלא יעשה זאת (פשוט יש אנשים שחושבים שאני בעל החברה וכותבים מהבטן.....)
-
@frize37
מי שחושב שאתה בעל החברה אולי צריך לתת לו להתבשל בעצמו ולא לעזור לו....נקודה למחשבה!! -
@frize37 בתור "בעלי החברה" אתה אמור לקחת כסף ולא לעזור בהתנדבות
-
ברגע זה קיבלתי הודעה מההנהלה של 019 שכל מנויי נטפרי תוקנו וטופלו.
ואם למישהו עוד יש בעיות שישלח לי במייל מה הבעיה ושם ות.ז. ואשתדל לעזור
ואני חוזר שוב : רק שתדעו שכל זה בהתנדבות בלבד...אבל אם אפשר לעזור ליהודי אז בכיףףףףףף -
אני צריך לדעת דחוף כדי לעבור מ019 להוט מובייל קודם כל זה נקרא 019 טנזר? והאם הוט מובייל הם באמת הכי טובים ומהירים לטלפון סלולרי באינטרנט?
-
בעבר היה לי הרבה בעיות ב019 (כנראה שזה היה בגללי..היה לי נטסטיק בלי קליטה טובה גיליתי את זה רק אחרי שעברתי לדור 4) אבל שמתי לב בזמן האחרון שפעם בשבוע יש לי קליטה רק דור3 ולא זז,התקשרתי אליהם כל פעם והם עשו רענון.יש למישהו מושג אם יש אפשרות לעשות ריענון בדרך עצמאית?
-
מה המיספר של 019? ננסה להיתעסק איתם.....
-
@אמיר אמר ב019 שוב פעם:
מה המיספר של 019? ננסה להיתעסק איתם.....
אותיות שטיבל -
מה המיספר טכלס?
-
@אמיר
טלפון: 1800-019-019 - שיחת חינם
פקס: 077-470-4924
מייל לפניות: info@019mobile.co.il
מייל לנציב תלונות וליצירת קשר:
info@019mobile.co.il -
@ari62
לא -
טוב צריך לעשות סוף לכל הסיפור הזה אחת ולתמיד.
כפי שהבנתי מהמערכת 019 עשתה שידרוגים ולכן היו תקלות באינטרנט בשבוע האחרון לי למשל לא היה אינטרנט במשך יום שלם. מדובר על שידרוג כנראה ידוע מראש, אז למה לא מודעים מראש על זה?????????ולמה היתי צריך להמתין על הקו השבוע במשך 52 דקות !!!!!!!! כדי לקבל מענה מנציג שאיך שהשיחה מגיעה אליו היא מתנתקת!!!
פשוט הפתרון הוא קנסות, אם על כל נפילת אינטרנט של 019 הם יתחילו לשלם קנסות משמעתיים (בדיוק כמו שמשרד התחבורה נותן קנס לכל אוטובוס שלא יוצא בזמן) פתאם תראו איך יהיה בקושי נפילות.!!!
די זה עובר כל גבול!!!! -
@מושט אתה נייח או נייד?
-
כל כמה ימים בעיות ב019. צריך להתקשר לשירות הטכני. בסוף הפם מסדרים את זה. אבל אין ספק מרגיז.
בחברה של ה500 גיגה ב50 ש"ח יותר טוב? מישהו יודע? -
אני נמצא בפלאפון אורגינל [כלומר לא דרך נטפרי] וגם שם יש לי בעיות רבות למרות שפלאפון היא החברה הטובה והמהירה ביותר שנחשבת היום. כך שלא בטוח שאם צודקים בטענותיכם כי אולי לכל אחד מכם יש סיבה מסויימת למה יש לו בעיות.
ואגב כשאני מתקשר ל019 עונים לי יותר מהר מסלקום ודומיהם -
-
@aiib נייד
-
הסבר! רק בטלפון אפשר לעשות את זה?
-
@אמיר מה אתה רוצה לשאול את 019? האם הוט מובייל יותר טובים מהם?!
-
ממש לא אני פשוט הולך ליגמור אותם.... ולמען האמת היתקשרתי אילהם ואני מצטט. מיקומך בתור34 וכו תורי הגיע די מהר ולא הבנתי איך זה כל כך מהר עד שהנציג שם ענה לי. היסברתי לו את הבעיה והוא אמר לי לחכות רק דקה. אבל פתאום אני שומע שהתחיל מהתחלה הסיבוב מיקומך בתור56 וכו מה זה? גנבים?חבר'ה אף אחד פה לא מעשי? מי הולך איתי ליתבוע אותם?.......