קיבלתי סימן.
-
-
@מעמד אמר בקיבלתי סימן.:
@חינמי אמר בקיבלתי סימן.:
לדעתי זה רק יכול להזיק.
למה ?
להועיל זה לא יוכל כי צריך סיבות משפטיות, ולא סתם טענות סרק,
וזה יכול להזיק, כי זה יצייר את זה כמאבק ציבורי, מה שיגרום לביה"ד לנקוט צד, וכנראה שהשופטת לא ממש תחבב את החברה שמסננת את התמונות שלה... -
@מעמד אמר בקיבלתי סימן.:
@יוליוס אמר בקיבלתי סימן.:
פרשנות: ההחלטה הזו לא טובה לנטפרי, כי ברור שבקשת התיקון מטרתה בעיקר להוכיח כי נטפרי מפירה את הפטנט. אך לכאורה נטפרי יכולה להתנגד במסגרת ההתנגדויות הרגילות לתיקון הפטנט ולטעון שאין זה פטנט כלל.
יפה שאתה עוקב אחרי זה ומעדכן
האם רק נטפרי יכולה להתנגד או שגם הציבור ?
כי אם זה גם הציבור, אז המשתמשים יכולים לשלוח מההכרות שלהם מי שהיה שם ונמצא בנטפרי את התנגדויות שלו ואת ההבדלים שהוא רואה כעת !אני לא מבין בזה, אבל לכאורה כל אחד יכול. רק צריך להבין בזה ולהתנגד מבחינה משפטית - כלומר להוכיח שהתיקון לא ראוי משפטית להתקבל.
לא בהכרח שההבדלים שאנו רואים בשטח בין החברות קשור במישרין להגדרת הפטנט.אני בטוח אבל שנטפרי באמצעות העו"ד שלה עושים את המקסימום שניתן לעשות במסגרת החוק. עלינו בעיקר מוטל להתפלל ולייחל שמזימתם לא תצלח. אחרת מי יודע מה יהיו ההשלכות של כשלון. (למרות שאני בטוח שאפשר למצוא גם לזה פתרונות, שיעמדו במבחן המשפטי ולא יהוו הפרת פטנט)
-
ליתר דיוק מדובר ברשם הפטנטים ולא בית משפט כך שיש עדיין אפשרויות גם אם נפלת ברשם הפטנטים
@חינמי שתי החברות מסננות את תמונתה -
@עברי-אנוכי אמר בקיבלתי סימן.:
ליתר דיוק מדובר ברשם הפטנטים ולא בית משפט כך שיש עדיין אפשרויות גם אם נפלת ברשם הפטנטים
@חינמי שתי החברות מסננות את תמונתהרק שבחברה התובעת (בחטיבות שבכלל מסננים משהו) מסננים גם את כבוד השופט... ולא רק את השופטת... זה פחות מעליב...
-
פוסט זה נמחק! -
עדכון קצר,
ב1.1.21 נטפרי היתה צריכה להגיש כתבי טענות חדשים אחרי התיקון שעשו נטספארק לפטנט שלהם.
באתר רשם הפטנטים עדיין לא העלו את כתבי הטענות. http://www.ilpatsearch.justice.gov.il/UI/RequestDetails.aspx?ReqId=225819 -
@יוליוס משמעות לא ברורה ועוד קיבלת לייק מ-@magicode.. השאלה אם הוא הרים ידיים או שמתוכנן כאן משהו.
-
נטפרי הגישה את מה שצריך רק שהאתר עדיין לא עידכן את זה.
-
@magicode אמר בקיבלתי סימן.:
נטפרי הגישה את מה שצריך רק שהאתר עדיין לא עידכן את זה.
תיארתי לעצמי, אתם (ומשרד עוה"ד) מאוד מסודרים.
אגב, כב' הרשמת אמורה לדון גם בהמשך או רק בשלב המקדמי?
-
@יוליוס
נראה לי היא סגנית הרשם. ונראה לי היא זאת שאמורה לדון בזה עד הסוף. -
עדכון לטובת המתעניינים (והתורמים )
סוף כל סוף עלה לאתר (החדש) בקשת ביטול הפטנט של נטפרי.
עיקר הטענות בקצרה, שהפטנט שלהם אינו מחדש כלום, ושבתהליך הגשת הפטנט נפלו פגמים מהותיים כגון העלמת מידע מרשות הפטנטים, שבמידה ומידע זה היה ידוע בכלל לא היה מאושר הפטנט.
לפי החלטת מזכירת בית הדין על נטספארק להשיב עד 04/04/21 לבקשה.
כתב התגובה של נטפרי נראה מצויין, צריך להתפלל שנצליח!מצ"ב צילום מסוף הבקשה והחלטת בית הדין:
-
פוסט זה נמחק! -
עדכון קצר למתפללים ,
נטספארק הגישה אתמול את תגובתה לטענות של נטפרי
תקציר של עיקרי התגובה,- שנכון שכל חלק בפטנט של נטספארק אין חידוש אבל בכל החלקים יחדיו יש חידוש.
- שמגיש הפטנט לא היה מספיק מומחה ולכן היו טעויות בהגשת הפטנט.
יש לנטפרי חודשיים להגיב לדבריהם.
ולד' הישועה.
-
אני מזועזע מהרעיון הנורא לתבוע את נטפרי.
בזכותם באמת אני גולש בלי לחשוש מכל הסכנות באינטרנט.
השם יעזור. -
מי הטובע? נטספארק?
סתם ככה, מה ההבדל בין נטפרי לסינון הגבוה בנטספארק?
-
@לולוש בחסימה כוללת ייתכן ואין הבדל.
אבל בשאר הרמות אני יודע איך זה עובד.
אני נדדתי בין רוב החסימות שיש (!), ובכולם נתקלנו בתמונות בעיתיות אפילו באימייל.
ומי שנמצא במסלול שכולל אתרים בהגנות אחרות זה קטסטרופה, דברים גרועים ביותר.
אין על נטפרי. -
-
פוסט זה נמחק! -
עדכון קצר,
בעקבות מבצע 'שומר החומות' נוצר עיכוב במתן התגובה לטענות של נטספארק.
עוה"ד של נטפרי ביקש הארכה לחודשיים נוספים עד ל6/8/21.
ההארכה אושרה.