קיבלתי סימן.
-
פוסט זה נמחק! -
עדכון קצר,
בעקבות מבצע 'שומר החומות' נוצר עיכוב במתן התגובה לטענות של נטספארק.
עוה"ד של נטפרי ביקש הארכה לחודשיים נוספים עד ל6/8/21.
ההארכה אושרה.
-
הם כנראה לא מספיק הבינו.....
אם אין נטפרי הלקוחות לא יכברו אלהם אלה יהיו ברשת כלל -
@nk
אין מצוה להקפיץ אשכולות שלא לצורך. -
הגיע הזמן לעדכן, (אגב, עברו כמעט שלוש שנים מעת פתיחת האשכול)
נטפרי הגיבה לטענות של 'נטספרק'. על ידי תצהיר של מומחה פטנטים מטעם משרד עורכי הדין שטען כי דין הטענות של נטספרק לידחות.
דיון וחקירה הדדית של הצדדים יערך ביא' כסלו תשפ"ב - 15.11.21 למנין שהאומות מונות.
לאחר הדיון לכל צד יש 30 יום להגיש סיכומים של טענותיו. נטפרי קודם ולאחר מכן נטספארק. ורק לאחר מכן תנתן ההחלטה.(ועוד אגב, לנטפרי יש עמוד התרמה למימון הוצאות המשפט. אפשר לתרום שם. העלויות של מימון ההגנה עברו מזמן את הסכום שרשום שם https://netfree.link/netfree-campaign/#!/)
מקור לכל הנ"ל כאן -
@יוליוס אמר בקיבלתי סימן.:
העלויות של מימון ההגנה עברו מזמן את הסכום שרשום שם
א"כ הגיע הזמן לעדכן גם את זה:
-
המצב הכספי של נטפרי היום אינו דומה למצב שהיה לפני שלוש שנים.
היום ב"ה נטפרי מספיק חזקה לשאת בעליות האלו ולכן לא צריך לתרום. (מי שרוצה להיות שותף לא אמנע ממנו).
בעיקרון אם זה לא היה פרצדורה היינו רוצים להחזיר לכל מי שתרם בצורת זיכוי לשימוש בנטפרי. -
@magicode אמר בקיבלתי סימן.:
היום ב"ה נטפרי מספיק חזקה לשאת בעליות האלו ולכן לא צריך לתרום. (מי שרוצה להיות שותף לא אמנע ממנו).
בעיקרון אם זה לא היה פרצדורה היינו רוצים להחזיר לכל מי שתרם בצורת זיכוי לשימוש בנטפרי.אחרי כזו תגובה של המנהל - אני מחכה לראות מי עוד מעיז לומר שנטפרי עושה מה שעושה למטרות רווח!!
בשם ה' עשו והצליחו!!
אנחנו אתכם בתפילות.. (זו תרומה שכולם יכולים וצריכים לתת). -
@magicode אם לא הייתי חושש להספים את הנושא הזה, הייתי מביע את התרגשותי מהיושר והכנות.
-
קיבלתי סימן.:
@magicode אמר בקיבלתי סימן.:המצב הכספי של נטפרי היום אינו דומה למצב שהיה לפני שלוש שנים.
בעיקרון אם זה לא היה פרצדורה היינו רוצים להחזיר לכל מי שתרם בצורת זיכוי לשימוש בנטפרי.אחרי כזו תגובה של המנהל - אני מחכה לראות מי עוד מעיז לומר שנטפרי עושה מה שעושה למטרות רווח!!
בשם ה' עשו והצליחו!!
אנחנו אתכם בתפילות.. (זו תרומה שכולם יכולים וצריכים לתת).בעזרת השם עלו והצליחו ואני כמובן מתפלל שהכסף לא יסנוור אף אחד מניסיון זה משפיע לרעה לצערי,
כמו שקרא לצערי בהרבה מקומות. (פלאפונים ואני מעדיף לא לפרט וד"ל)
כמובן אני מקווה שאצלכם זה לא ישפיע לרעה כלל אלא רק לייעול אמן. -
@magicode אמר בקיבלתי סימן.:
בעיקרון אם זה לא היה פרצדורה היינו רוצים להחזיר לכל מי שתרם בצורת זיכוי לשימוש בנטפרי.לא כ"כ מבין אותך.
יש בדף ההתרמה שורה מפורשת:
כלומר,
הכסף ילך לפיתוח של נטפרי..
עדיין לא ראיתי שרשימת הפיתוחים התרוקנה, פיתוח של נטפרי הוא המשך הצלה של כלל ישראל, מה העניין להכריז ש"יש לנו מספיק כסף ובא נחזיר את התרומות לכולם".ענוותנות ראויה, אך האם היא לא מוגזמת מדי?
-
@מטעמים
כתבתי מלא פעמים פה בפרום שאין קשר בין כסף להצלחה בפיתוח.
צריך סיעתא דשמיא וזה דבר שאי אפשר לקנות בכסף.
כתב פה מישהו שצריך תפילות וזה הכי נכון ומועיל מהכל. -
@magicode
עברתי על הרשימה, זה באמת כך? הכל עניין של חוסר הצלחה? לכן זה לא מתקדם?
זה לא קשור כלל לענייני תקציב?
האם לדומה שורה #30 או #23 לא נכנסים להילוך גבוה רק בגלל חוסר ס"ד?.... -
צריך להיות בזה כדי להרגיש את מה שאני אומר.
ולכן אני מעדיף לא להתווכח על זה ולנסות להסביר למה זה הגיוני.
גם אני לא רוצה לפתח פה דיון על זה ולסטות מהאשכול. -
לא יודע אם זה משמעותי להליך מול נטספארק אבל היום נתקלתי במדריך באתר אתרוג שהיה נראה לי מוכר ולתדהמתי ראיתי שכולו מועתק מהמדריכים המעולים כאן בפורום כולל התמונות.
@shraga כמעט כל החומר שם שלך.
-
@אלי-tza אתרוג בכל ההדרכות הדביקו מעל התמונה את הAPN שלהם אבל בהדרכה לסטיק של חברת Alcatel x230d הם שכחו והשאירו שם את הAPN של 019 - neazi
-
-
@נתן-בן-משה
לא קרה כלום. סך הכל שילמו אגרת חידוש לפטנט ללא קשר לדיון בעניינו -
@beri-zip אמר בקיבלתי סימן.:
@אלי-tza אתרוג בכל ההדרכות הדביקו מעל התמונה את הAPN שלהם אבל בהדרכה לסטיק של חברת Alcatel x230d הם שכחו והשאירו שם את הAPN של 019 - neazi
עילה לתביעה? ההדרכה הזו (כמו הדרכות אחרות שם) היא מעשה ידיי... השאלה איך יש דרך לתעד את זה בצורה שתהיה קבילה כראיה חוקית לפני שהם יסירו.
-
פוסט זה נמחק!