מגינים על המגן שלנו
-
@משרדי עדיין
-
@סופר בפעם הראשונה שניסיתי לחתום הופיעה לי ההודעה הזו, היום ניסיתי שוב עם אותם פרטים והצלחתי.
-
אני חושב שיש הרבה שתרמו מאות שקלים ויותר וזה לא מופיע כי הם תרמו בתשלומים בהוראת קבע, ומופיע רק תשלום בודד, כדאי לסדר בהקדם.
-
אני צריך דוגמא אחת. שאני יכול לאתר את זה.
יש לכם. שם או סכום מיוחד. -
@חיבור אמר במגינים על המגן שלנו:
@מ.-פינחסי אני אמרתי שאתרום 1000 ותכננתי שזה יהיה ממעשרות. אבל דיברתי עם הרב שלי והוא לא ידע להגיד אם מותר לתת ממעשרות כי זה תלוי בכמה נתונים שהוא לא מכיר כלשונו. לכן אם מישהו ישאל רב שיגיד שמותר שיעדכן.
אני שאלתי היום מורה הוראה מובהק, והוא אמר לי שאפשר בוודאי לתרום מכספי מעשרות.
שאלתי אותו, האם הדין משתנה אם ש כספים בצד לנטפרי (ואין כספים מיותרים...), - הוא ענה לי שגם אם יש כסף מיותר, מצווה לתת לעניין מכספי מעשרות. כי הכסף המיותר אמור להישאר לדברים אחרים חשובים. וכ"ש שאין כסף מיותר.
שאלתי אותו, מה עם הכסף המיותר (אם יישאר), והאם יש בעייה שנטפרי מצהירים שאם יישאר כסף, אז הוא ילך לפיתוחים אחרים - הוא ענה לי שאין בעייה לתת גם באופן זה, ושזו מצווה גדולה לתת למעשרות גם אם זה לפיתוחים אחרים.תכלס, גם אם נראה לכם שנאסף כבר 10 אלף ש"ח.... אני שאלתי עו"ד, והוא אמר לי שהתחלה של סיפור כזה היא באיזור ה50 אלף ומעלה, ואם מתקדמים למשפט, אז המחיר יכול לנסוק לכיוון החצי מליון.......
אני אוסיף ואומר לגבי החשש שמא הכסף לא ילך למה שאתם רוצים, שזה להגנה משפטית על נטפרי,
שאם הכוונה שלכם שלימה וטהורה (שזה מה שנראה), אז מהשמיים יסדרו שהכסף שלכם ילך בדיוק למטרה שאתם רוצים.
כמו בסיפור הידוע על התורם שהפסיק לתרום לוולוז'ין -
מיותר זה הגדרה רחבה. אפשר גם להפסיק להתקדם, לפטר עובדים ולצמצם פעילות כדי שיהיה מיותר. אבל אנחנו נתאמץ שזה לא יקרה חס וחלילה.
בכל מקרה אני חושב שהתורמים בעיקרון היו מעדיפים שהכסף ילך למטרות יותר מועילות כמו קידום נטפרי מאשר התמודדות משפטית שמשאירה אותנו רק באותו מקום.
-
@magicode אמר במגינים על המגן שלנו:
יש לכם. שם או סכום מיוחד.600 ש"ח ב12 תשלומים של 50 אתמול בערב מכא שמסתיים ב64 נתרם כאנונימי
-
@magicode מחזק ומתחזק מאתמול בשעה 00:52 רשום כתורם 50 ש"ח, למרות שתרם 1000 ש"ח בהו"ק כפול 20 תשלומים.
-
@מחזק-ומתחזק אמר במגינים על המגן שלנו:
@magicode מחזק ומתחזק מאתמול בשעה 00:52 רשום כתורם 50 ש"ח, למרות שתרם 1000 ש"ח בהו"ק כפול 20 תשלומים.
נדרים פלוס שולחים לי כל עיסקה שהתבצעה. ואין שמה שום איזכור על 20 תשלומים.
זה נראה תשלום אחד.
אני יברר מולם. -
@magicode נראה לי שהבעיה היא שהמערכת לא מזהה הוראת קבע, עסקת תשלומים הוא מזהה.
-
@מחזק-ומתחזק אמר במגינים על המגן שלנו:
נדרים פלוס שולחים לי כל עיסקה שהתבצעה. ואין שמה שום איזכור על 12 תשלומים.
זה נראה תשלום אחד.
אני יברר מולם.הסיבה היא שאין דבר כזה עסקת הו"ק באשראי.
מה שנדרים פלוס עושה - כנראה - זה שהוא שומר את הפרטים ושולח חיוב בעצמו כל חודש.
לכן כל עוד לא הגיע התאריך של הפעימה - אין עדיין כלום מול חברת האשראי, והחיוב הוא בגדר הבטחה בלבד
(בשונה מתשלומים או מהו"ק בנקאית). -
למה כולם תורמים באנונימי? זה בושה לתרום בשביל זה?
לא ראיתי מעודי קמפיין התרמה אנונימית ברשת.
פה ושם יש תורם כזה, אבל כל כך הרבה...הרבה יותר מכובד לראות שמות אנושיים.
@GolanArt אולי תחביא את הלחצן הישאר אנונימי במיקום שלא יראה כהצעה מועדפת... -
@אורי אמר במגינים על המגן שלנו:
הדף של הקמפיין לא מספיק ברור על מה מדובר.
כמה מילים נצרך להסביר שיש כאן משפט עוול כנגד נטפרי.
ליתר פרטים אנשים יכולים לעבור לפורמים כמו שעשיתם כפתורים זה.טופל
הוסיפו הסבר ברור ולעניין.
-
@מלא אמר במגינים על המגן שלנו:
למה כולם תורמים באנונימי? זה בושה לתרום בשביל זה?
לא ראיתי מעודי קמפיין התרמה אנונימית ברשת.
פה ושם יש תורם כזה, אבל כל כך הרבה...הרבה יותר מכובד לראות שמות אנושיים.
@GolanArt אולי תחביא את הלחצן הישאר אנונימי במיקום שלא יראה כהצעה מועדפת...זה לדעתי פאשלה במערכת. אני תרמתי ולא התכוונתי להישאר אנונימי אבל בגלל שלא מילאתי בהתחלה את השם שלי המערכת זיהתה את זה כאנונימי
באמת חייבים לסדר את זה. זה חסר טעם
(וגם לסדר שבהצעות של הסכומים, הסכומים הגבוהים יופיעו בהתחלה) -
למה ירד הפירסום
ולמה לא מפרסמים בחיפוש גוגל -
@מחצלת-של-קנים אמר במגינים על המגן שלנו:
זה לדעתי פאשלה במערכת. אני תרמתי ולא התכוונתי להישאר אנונימי אבל בגלל שלא מילאתי בהתחלה את השם שלי המערכת זיהתה את זה כאנונימי
באמת חייבים לסדר את זה. זה חסר טעם
(וגם לסדר שבהצעות של הסכומים, הסכומים הגבוהים יופיעו בהתחלה) -
@מחצלת-של-קנים אמר במגינים על המגן שלנו:
זה לדעתי פאשלה במערכת. אני תרמתי ולא התכוונתי להישאר אנונימי אבל בגלל שלא מילאתי בהתחלה את השם שלי המערכת זיהתה את זה כאנונימי
באמת חייבים לסדר את זה. זה חסר טעםלכאו' מה שצריך לעשות, זה שיכניסו את השם (או יגדירו כאנונימי) אחרי התרומה, דהיינו כשמופנים חזרה לאתר ומקבלים את התודה, יופיע השאלה מה שם התורם, והאם ניתן לפרסום.
-
@ליכט אמר במגינים על המגן שלנו:
לכאו' מה שצריך לעשות, זה שיכניסו את השם (או יגדירו כאנונימי) אחרי התרומה, דהיינו כשמופנים חזרה לאתר ומקבלים את התודה, יופיע השאלה מה שם התורם, והאם ניתן לפרסום.
לא נראה לי שכולם כולם מחכים לחזור לדף
עדיף לעשות שלא יתן לעבור לדף של נדרים פלוס לפני מילוי תיבת השם, (אם רוצה להישאר אנונימי, יהיה לזה סימון קטנצ'יק) -
למען הצלחת הקמפיין יש לסדר את הדברים הבאים:
- להכניס לחישוב את התרומות בהו"ק לחישוב הכולל כמו שנהוג בכל מגבית (אפשר בהפרדת סכומים) וגם ברשימת התרומות, זה רק ידרבן עוד יותר את ההתרמה ושלא יראה שעומדים במקום, ידוע לי על הרבה שתרמו בהו"ק ואין לכך שום ביטוי, וחבל.
- מיון לפי סכום, שיהיה לפי סכום יורד ותאריך יורד.
- מיון לפי תאריך יורד שישמור את המיון גם בריענון.
בהצלחה
-
יש לכם. שם או סכום מיוחד.אני תרמתי 180 ש"ח ב-10 תשלומים וזה ההודעה שהקמפיין מציג...: