מגינים על המגן שלנו
-
לתרגם לאנגלית בדחיפות.
שם נמצא הכסף הגדול...
אפשר גם דרך thechesedfund.
זה חינם ולא עולה כסף.יש הרבה מאוד מומחים להפצת לינקים, ולשיווק אינטרנטי.
אולי כמה מה יתנדבו.למה זה לא עולה בחיפוש גוגל??
-
@GolanArt אולי כדאי בסיכום לפי ימים להכניס גם מספר תורמים יומיים.
-
@administrators תודה על השיפורים לדף התרומות.
עוד דבר, שיהיה ברור בדף הראשון שאפשר לשלם בתשלומים.
-
@administrators כדאי לעשות גם באנגלית
ולהוסיף אופציית תרומה בדולרים -
@administrators שימו לב שהפורום בפרוג נעול אולי כדאי לשנות משהו במחזיקים אצבעות בפרוג
-
למיין בסדר יורד של התרומות.
ועדיף, שתי אופציות. ברירת מחדל מיון לפי סכום תרומות. ואופציה נוספת של מיון לפי תרומה אחרונה.
היינו שהתרומות הראשונות יהיו ה1000 ש"ח.
זה מאתגר לתרום סכומים הרבה יותר גבוהים.
זה ה-א"ב בגיוס תרומות. -
נכון יהיה להחליף את החיצים המעלים ומורידים סכומים לסכומים קבועים במקום אחד אחד כלומר לחיצה למעלה יביא 1000 למטה 900 ואז 800 וכו' כמובן שהמספר יוכל להשתנות בהקלדה
-
@6262 @shraga ועוד:
בא נעשה סדר, יש לפחות 5 סוגי חיובים:- חיוב רגיל תשלום 1.
- חיוב בתשלומים - תופס מסגרת על כל הסכום, המוטב מקבל את הכסף בתשלומים.
- קרדיט, תופס מסגרת, המוטב מקבל כל הסכום מיידית, עולה עמלה.
- הו"ק, ככה"נ ניתן רק לחברות גדולות, כמו פלאפון, רשמית זה אמור לעבור מכרטיס לכרטיס (אם מתבטל וכדו').
- שידור מחדש חיוב רגיל כל חודש ידנית /אוטומטית דרך חברות כמו משג"ב.
כאן מדובר ב 5.
-
@WWW אמר במגינים על המגן שלנו:
@6262 @shraga ועוד:
בא נעשה סדר, יש לפחות 5 סוגי חיובים:- חיוב רגיל תשלום 1.
- חיוב בתשלומים - תופס מסגרת על כל הסכום, המוטב מקבל את הכסף בתשלומים.
- קרדיט, תופס מסגרת, המוטב מקבל כל הסכום מיידית, עולה עמלה.
- הו"ק, ככה"נ ניתן רק לחברות גדולות, כמו פלאפון, רשמית זה אמור לעבור מכרטיס לכרטיס (אם מתבטל וכדו').
- שידור מחדש חיוב רגיל כל חודש ידנית /אוטומטית דרך חברות כמו משג"ב.
כאן מדובר ב 5.
אין שום הבדל בין 4 ל5 זה אותו דבר בדיוק גם חברות קטנות וגם גדולות או עמותות משתמשים באותו דבר.
כל החברות גם משדרות כל חודש מחדש סכום שנה ומשתמשים עם האישור שקיבלו מחברת האשראי בדיוק כמו כאן
-
@by6199 אמר במגינים על המגן שלנו:
כל החברות גם משדרות כל חודש מחדש סכום שנה ומשתמשים עם האישור שקיבלו מחברת האשראי בדיוק כמו כאן
לא יודע על מה אתה מדבר.
אני גם סולק כל חודש בלי שום אישור.
זה סה"כ 'טוקן' שפלאכרד מחלק זה נועד בכדי לשמור על החוק של אבטחת מידע, ולא לשמור את נתוני האשראי בתוכנת הלקוח.
הו"ק זה משהו אחר לגמרי, וזה כתוב בחשבון החיוב ליד הסכום.
-
לא יודע על מה אתה מדבר.
אני גם סולק כל חודש בלי שום אישור.
זה סה"כ 'טוקן' שפלאכרד מחלק זה נועד בכדי לשמור על החוק של אבטחת מידע, ולא לשמור את נתוני האשראי בתוכנת הלקוח.
הו"ק זה משהו אחר לגמרי, וזה כתוב בחשבון החיוב ליד הסכום.
הכיתוב בחשבון הוא לא משמעותי הוא סה"כ ייעול של המידע ככל הנראה החברה מציינת רק היכן שיודעת.
-
הכיתוב בחשבון הוא לא משמעותי הוא סה"כ ייעול של המידע ככל הנראה החברה מציינת רק היכן שיודעת.
יש לך מקור?
ראית פעם גבייה של עמותה שממשיכה אחרי שהחליפו לך כרטיס (פג תוקף)???
-
יש לך מקור?
אקדים לך יש מור שמדובר במשהו שונה???
לא התנסיתי בעמותה אתה מוזמן להתנסות עם עמותה
-
אני התנסיתי, ואני כל תקופה צריך להתמודד עם ה'פג תוקף'.
בזק ופלאפון, לא צריכים להתמודד עם זה...יתירה מזו, יש גם אפשרות להעביר הו"ק כשמחליפים חברת אשראי, כמו בבנקים.
והם לא כוללים עמותות... -
@WWW אני יבדוק עם חברת האשראי שלי מה קורה בענין הוראת קבע ואחרי זה אני יעדכן
-
אני התנסיתי, ואני כל תקופה צריך להתמודד עם ה'פג תוקף'.
בזק ופלאפון, לא צריכים להתמודד עם זה...יתירה מזו, יש גם אפשרות להעביר הו"ק כשמחליפים חברת אשראי, כמו בבנקים.
והם לא כוללים עמותות...הבעיה של העמותות שהם עובדים עם תוכנות כמו APT שאינם בנויים לעבד את נתוני הקליטה של חברות האשראי, באם התוכנה היתה יודעת לעבד את הנתונים בהזמנה פשוטה אצל חברות האשראי הייתם מקבלים דוח קליטה ועוד דוחות נוספים בCSV, וכן דוח מוחלפים, למי שמוגדר מורשה להו"ק.
להיות מורשה להו"ק יש רק לחתום על מסמכים אצל הספק.העמותות משדרות מחדש מבחינת חברת האשראי זה לא הו"ק, גם בשורת החיוב בדף החשבון זה לא מופיע כהו"ק.
-
כן. יש ל לקוח שהוא עמותה ויש לו מסוף שמוגדר כמסוף הו"ק
הוא מקבל לכספת כל חודש את כל המוחלפים והגנובים.הטוקן הוא חלק מההיכי תימצי לחייב חיוב חוזר
ואפשר לממש אותו גם במסוף רגיל וגם במסוף הו"ק.השוני הוא שבמסוף הו"ק אתה מקבל מספר אישור בJ5 , וזה הולך איתך גם אחרי שהכרטיס נגנב / הוחלף
-
אולי צריך לעשות קמפיין מעיין זו:
www.donateabox.org
קודם מפרסמים תקופה את מטרת הקמפיין, ואחרי זה יום - יומיים של קאמפיין מאסיבי עם גיוס של מתנדבים למען המערכה יכולה בהחלט להביא לתוצאות מדהימות(רק שימו לב איזה תרומות אפשר לקבל היום... תסננו את התרומות שיש https://www.duvys.com/spf/donors.php?user=donateabox מגבוה לנמוך, ואלו תרומות אמיתיות בהחלט, השמות ידועות)
-
תרמתי מאה שח בשתי תשלומים ומופיע רק 50. @magicode
-
יש בהחלט מושג של מסוף הוראת קבע באשראי- גם לעמותות רגילות ולאו דוקא לחברות גדולות.
אבל, יהיה כתוב את המילים הוראת קבע גם לעסקה של תשלום אחד בלבד, ולאו דוקא לעסקה בתשלומים. כמו כן למיטב ידיעתי אין באמת מושג של הוראת קבע באשראי אלא חברת הסליקה שולחת את החיוב כל חודש באופן יזום וניתן לעשות את זה או דרך החברה הסולקת או דרך התוכנה המנהלת את התרומות.