X2ONE - איטיות, מישהו נתקל?
-
@magicode אמר בX2ONE - איטיות, מישהו נתקל?:
אני אישית לא בעד תביעה.
אני חושב שהיה התנהגות לא נכונה שהם ניתקו את האנשים בבת אחת בלי להודיע. וזה לא בסדר.
אבל לדעתי זה לא מצדיק תביעה יצוגית.
במיוחד שאסור לתבוע לפי ההלכה. וגם לפי ההלכה אין כזה דבר פיצויים על נזקים עקיפים. אם אני זוכר טוב. עובד שברח באמצע עבודה המעביד לא יכול להתלונן שהיין החמיץ בגללו. למרות שזה ממש הסתמכות גמורה על העובד.בתאכלס החברה פה נהנו מגלישה ללא הגבלה חצי שנה. וצריך להכיר בטובה הזאת.
תביעה (בכפוף להתר הלכתי) זה הדבר היחיד שיגרום שזה לא יקרה שוב. אם נהיה יותר מדי רחמנים עוד חברות יעשו את זה.
רק להדגיש כמה נקודות.
החברה הזאת מכרה מוצר מסוים במחיר מסוים. ביום אחד היא החליטה באופן חד צדדי ללא שום הודעה מקדימה להפר את החוזה
ועד עצם הרגע הזה לא טרחה להודיע/להתנצל בפני כל מי שהם חסמו לו את הקו.מה זה אם לא התעללות התעמרות וזלזול????
תנו סיבה אחת טובה למה לא להתלונן עליהם?? ולא להגיש נגדם תביעה...( שוב בכפוף להתר הלכתי).
-
@מושט אמר בX2ONE - איטיות, מישהו נתקל?:
תביעה (בכפוף להתר הלכתי) זה הדבר היחיד שיגרום שזה לא יקרה שוב. אם נהיה יותר מדי רחמנים עוד חברות יעשו את זה.
תנו סיבה אחת טובה למה לא להתלונן עליהם?? ולא להגיש נגדם תביעה...( שוב בכפוף להתר הלכתי).
אני חשב שאם יש הפסד כספי ישיר מניתוק (ובטוח שיש כאלה שיש להם) אז רב יתיר לתבוע אותם.
מצד שני,@magicode אמר בX2ONE - איטיות, מישהו נתקל?:
מדובר באנשים חרדים אין סיבה שיורידו סינון בכוונה.
אז אולי לתבוע אותם קודם לדין תורה ואחר כך תביעה משפטית ( אם לא יסכימו לדין תורה)
-
נראה לי שעברו כאן את הגבול משני הצדדים,
אולי נכריז על הפסקת לכמה שעות?
מה נרוויח מתביעות? שהחברה תפסיק לשווק נטפרי ואנחנו נצטרך לחזור מסויטים ל 019?... (ולחזור לראות אותם כל יום ביומן שיחות?)
גם אני נותקתי כמו האחרים לילה 1 בלבד, ומאז המהירות רק השתפרה, אז עם כל הצדק שיש נגד התנהלותם, אני עדיין מכיר להם טובה
רבותי תרגיעו -
@magicode אמר בX2ONE - איטיות, מישהו נתקל?:
אין ולא יהיה 500 גיגה.
זה לפי מה שהם אמרו לי
כרגע הם העלו ל 40. והם מדברים על להעלות מקסימום ל 100.יש משהו חדש בנידון?
לכמה הם כן מתכוונים לתת? -
@חים אמר בX2ONE - איטיות, מישהו נתקל?:
נראה לי שעברו כאן את הגבול משני הצדדים,
אולי נכריז על הפסקת לכמה שעות?
מה נרוויח מתביעות? שהחברה תפסיק לשווק נטפרי ואנחנו נצטרך לחזור מסויטים ל 019?... (ולחזור לראות אותם כל יום ביומן שיחות?)
גם אני נותקתי כמו האחרים לילה 1 בלבד, ומאז המהירות רק השתפרה, אז עם כל הצדק שיש נגד התנהלותם, אני עדיין מכיר להם טובה
חברה תרגיעורבים כאן נותקו להרבה יותר מלילה 1. אני אישית נותקתי מליל שישי שעבר, עד יום רביעי. התקשרתי אליהם כמה פעמים גם קודם לכן, ואמרו לי בתמיכה שהם קיבלו הוראה לענות שהם ניתקו אותי לצמיתות, אלא אם כן אני מוכן לעבור לחבילה של 30 ג'יגה ב-50 ש"ח לחודש, ובתנאי שאני רוכש עוד חבילה של 10 ג'יגה ב-50 ש"ח (בקיצור - 40 ג'יגה ב-100 ש"ח לחודש), ורק אז הם יפתחו לי את הגלישה !!! אני כמובן לא הסכמתי להרעת התנאים המקוממת, אך ביום רביעי, כשהתקשרתי שוב, כנראה הם התרככו קצת, והסכימו להשאיר אותי עם 40 ג'יגה ב-50 ש"ח.
-
@האברך
צודק ב100 אחוז
אבל איך יתבעו אותם? יש למישהו חוזה ביד?
אני חויבתי אצל סלקום על סכום הזוי של 2800 ש"ח בחריגה בחיוג לחו"ל, כשיש לי תוכנית כמעט חינמית לחיוג לחול דרך הוט מובייל במחיר של 10 ש"ח לחודש
הלכתי לעו"ד גדול בתחום בתל אביב, בהתחלה הוא אמר לי שיש כאן עילה לתביעה, אבל ביקש שאביא לו את החוזה, מכשהבאתי לו הוא חזר אלי ואמר לי שבחוזה יש איזשהוא ערפול על הסוגיא, ויהיה קשה מאוד להוכיח כאן צדק
ונראה לי אותו דבר כאן, מכל הבירורים עשיתי אין לאף אחד חוזה (אפילו לא-חתום,)
רצו לתת לנו מבצע על האוויר, וכולנו רצנו על זה, ובסדר היה גלולה מרה באמצע, אבל אין כאן משהו איכותי לתבוע ואפילו לא בדין תורה, ושוב, זה לפי ידיעתי כרגע שאין חוזה לאף אחד,
אז כל הדיבורים הגבוהים כאן הם רק פריקת אנרגיות ותו לא, ואם פורקים אנרגיות אז עדיף לעשות את זה על חברה לא-חרדית, למרות שאני חושב שהם נתנו כאן בעיטה הגונה לחלק מהלקוחות, -
@magicode יש משהו חדש בנידון
האם הם מוכנים להעלות ליותר ג'יגה -
הם אמרו שהם מתכננים להוריד לפחות מ40
-
@חים לדעתי במקום שאין חוזה חתום צריך להיות הקלטה והיא הקובעת
אני מאמין שאפשר לדרוש ע"י תביעה הקלטות של נציג ועם אלו להתקדם הלאה. -
@TCRVOFVI מניין המידע לכך שהם מתכוונים להוריד לפחות מארבעים
-
@aknvtchtk דיברתי איתם לפני כמה ימים
-
@aiib
זה יהי גם דעתי גם במקרה שהבאתי מקודם,
ולי גם היו הקלטות שעליהם התבסס העו"ד כשאמר שיש עילה לתביעה
אבל אחרי הכל הוא אמר לי שאין אפשרות להוכיח
והוא לא היה עו"ד חבר שבדיוק פגשתי ברחוב, אלא יודע דבר או שניים.. -
בימים האחרונים כשאני מנסה להוריד קובץ ששוקל מעל מאתים מגה בייט הרשת נסגרת אוטומטית, יש קליטה יש סימון של רשת אבל כתוב לי אין אינטרנט, התקשרתי לתמיכה של חברת X2ONE והיא אמרה לי שאין לה מה לענות לי, רק להפנות את התקלה הלאה...
אשמח לדעת האם עוד אנשים נתקלים בבעיה הזו. -
@חים מה קשה כאן להוכחה?
הנציג אומר 500 גיגה? בפועל כיום הם לא נותנים? אין כאן בכלל מקום לפרשנות! -
@מוגן אמר בX2ONE - איטיות, מישהו נתקל?:
בימים האחרונים כשאני מנסה להוריד קובץ ששוקל מעל מאתים מגה בייט הרשת נסגרת אוטומטית, יש קליטה יש סימון של רשת אבל כתוב לי אין אינטרנט, התקשרתי לתמיכה של חברת X2ONE והיא אמרה לי שאין לה מה לענות לי, רק להפנות את התקלה הלאה...
אשמח לדעת האם עוד אנשים נתקלים בבעיה הזו.גם אני נתקלתי בבעיה כעין זו. לא זכור לי בבירור גודל הקובץ המקסימלי שהצלחתי להוריד, אבל גם אצלי בקבצים גדולים לפתע יש ניתוק דומה למה שתיארת, ורק אחרי הוצאה והכנסה של הנטסטיק הגלישה חוזרת.
-
@aiib
טוב, שיהיה לך בהצלחה
רק תודיע אם הצלחת. וגם אם לא... -
@חים אני ב019 קווי כך שזה לא רלוונטי עבורי. אבל ברור לי שמי שיש לו זמן מייותר ואין לו בעיה עם תביעות יש לו קייס ברור כמובן במידה ויש לו הקלטה שבה נאמרים המילים 500 גיגה בסכום כך וכך ואם יש מינימום תקופת שירות עוד יותר טוב
-
@האברך אמר בX2ONE - איטיות, מישהו נתקל?:
@מוגן אמר בX2ONE - איטיות, מישהו נתקל?:
אשמח לדעת האם עוד אנשים נתקלים בבעיה הזו.גם אני נתקלתי בבעיה כעין זו. לא זכור לי בבירור גודל הקובץ המקסימלי שהצלחתי להוריד, אבל גם אצלי בקבצים גדולים לפתע יש ניתוק דומה למה שתיארת, ורק אחרי הוצאה והכנסה של הנטסטיק הגלישה חוזרת.
לא הבנתי, אז עכשיו אין אפשרות להוריד קבצים גדולים?
-
-
@אלי-TZA אני ב"ה בשלבי התנתקות מ X2ONE ומעבר לחברה אחרת, בכל אופן מצאתי פיתרון זמני לבעיה של הורדת קבצים גדולים
פשוט להוריד את התוכנה הזו ולהוריד את הקובץ איתה, היתרון של התוכנה הזו היא שגם אם ההורדה מפסיקה באמצע אתה לא מתחיל את התהליך מהתחלה אלא היא ממשיכה מהנקודה שבא הפסיקה ההורדה, ועוד טיפ... כש X2ONE מזהה אותך שאתה מוריד קובץ גדול והגלישה נחסמת, אין צורך לכבות את הנטסטיק ולהדליקו מחדש, מספיק להגיע להגדרות של הנטסטיק ולהגדיר אותו על דור 3 ואז הקליטה חוזרת ולאחמ"כ להחזירו לדור 4, בהצלחה.