X2ONE - איטיות, מישהו נתקל?
-
@אנוממי אמר בX2ONE - איטיות, מישהו נתקל?:
עכשיו לדוגמא היה לי ניתוק וזה לא חזר אחרי שתי דקות אז הדלקתי את המודם מחדש
נראה שאתה מדבר על חיבור קווי, אני מדבר על חיבור סלולרי.
-
@אנוממי בחיבור קווי פחות אמור להיות בעיות, ואם יש שם בעיות אז המצב באמת קשה.
בסלולרי המהרות מלכתחילה לא איי איי איי, אז זה לא כצעקתה... -
ובכל אופן זה המהירות
http://www.speedtest.net/result/7800159765נורא...
תנסה לדבר אתם, נראה לי שהם נותנים שירות טוב. -
@סופר אמר בX2ONE - איטיות, מישהו נתקל?:
@האברך @administrators
יש דרך לטפל בזה ?בהחלט!
לפנות וכמה שיותר לנייק הזה שמתוכן ההודעות בפורום נראה שהוא קשור לחברה ולעדכן אותו במצב העגום ולשמוע האם באמת יש מה לעשות, או שאין מה לעשות וצריך לקום ולעשות מעשה... -
@מוגן אמר בX2ONE - איטיות, מישהו נתקל?:
@האברך @administrators
יש דרך לטפל בזה ?בהחלט!
לפנות וכמה שיותר לנייק הזה שמתוכן ההודעות בפורום נראה שהוא קשור לחברה ולעדכן אותו במצב העגום ולשמוע האם באמת יש מה לעשות, או שאין מה לעשות וצריך לקום ולעשות מעשה...הוא כבר לא התחבר לכאן 5 חודשים.
-
@אנוממי אמרתי 'נראה לי', כי אני דיברתי אתם רק פעם אחת, וקיבלתי מענה מהיר.
-
@האברך @administrators
יש דרך לטפל בזה ?בהחלט!
לפנות וכמה שיותר לנייק הזה שמתוכן ההודעות בפורום נראה שהוא קשור לחברה ולעדכן אותו במצב העגום ולשמוע האם באמת יש מה לעשות, או שאין מה לעשות וצריך לקום ולעשות מעשה...הוא כבר לא התחבר לכאן 5 חודשים.
נכון, אבל יש לו בחתימה מייל תנסה לפנות דרך המייל ותוסיף לו קישור של הנושא בפורום כאן,
ואגב בשיחות טלפון שקיימתי איתם כמה פעמים הם טענו לי שאצלם הם לא רואים שום איטיות והם יעשו לי ריענון לסים... -
יש שלי נייד ולא נייח
גם לי יש נייד, נראה לי שרובו ככולו של אלו שמחוברים בפורום דרכם זה דרך סים בנטסטיק.
ואיך אני מצרף אותם לפורום
לא התכנתי שתצרף אותו, אלא שתעתיק את הכתובת אינטרנט של הפורום בנושא זה, כך שיוכל לראות שזה לא בעיה ספציפית שלך אלא בעיה רוחבית של כלל המשתמשים.
-
@סופר אתה ממש לא לבד, גם אני חווה את זה, ות'אמת הם ממש כבר לא כבעבר בתחילת דרכם, הרבה יותר איטי בכללי וגם מידי פעם יש ממש איטיות וניתוקים תכופים כמו ביממה האחרונה, אם הם לא יתעשתו בענין אני שוקל ברצינות לעבור לחברה אחרת.
מצטרף.
אגב, @INphone לא ממש קשור לחברה אלא סוכן שעובד איתה (יתכן שבבלעדיות). לא אומר שאין טעם לפנות אליו אבל רק שתדעו. -
האיטיות ממשיכה להיות חסרת תקדים, הפניה במייל גם לסוכן וגם לחברה לעת עתה לא נענתה, אם מישהו קיבל תשובה אשמח לקבל את תגובתם, כדי להבין האם הם מתכונים ברצינות לשפר את עצמם, או שפשוט אין עוד מה לחפש שם.
תודה רבה. -
אגב, @INphone לא ממש קשור לחברה אלא סוכן שעובד איתה (יתכן שבבלעדיות). לא אומר שאין טעם לפנות אליו אבל רק שתדעו.
הם לא קשורים לחברה, וגם לא סוכן בבלעדיות, פשוט סוכן. כן למיטב ידיעתי.
בנוגע לתמיכה לא נראה ששמה יוכלו לעזור לך........ בx2one אין סוכן שיכול לעזור לך מהסיבה הפשוטה שאין לכל סוכן מערכת שיכול לראות מה המצב של הקו ולנסות לעשות איפוס כמו שיש לדוגמא ב019.
הברירה היחידה היא להתקשר ישירות לחברה 077-2285300 שלוחה 2 (א -ה עד שעה 21 בלילה. וכנדומני שבימי שישי אין מענה ישיר, אלא משאירים הודעה, ומטפלים רק במקרים דחופים)
את הסימים שלהם ניתן להשיג בהמון מקומות, וגם אצלי. -
@frize37 אכן צודק
אך למיטב ידיעתי ניתן לפנות לחברה גםדרך המייל הזה support@bhcomm.net וזה מה שעשיתי. -
@מוגן נכון מאוד
-
@אנוממי זוהי התגובה שקיבלתי לעת עתה....
"תודה על פנייתך למרכז השירות והתמיכה של x2one
אנו מעריכים את סבלנותך(...) בזמן בדיקת הנושא.
אם טרם סיפקת לנו מידע הנחוץ לפתרון יעיל של התקלה, אנא עשה זאת כעת:- שם פרטי, שם החברה, כתובת, מספר הטלפון הראשי ומספר טלפון ליצירת קשר.
- פרטים אודות התקלה (בעיה עם שלוחה מסוימת, חיבור האינטרנט, טלפון וכו').
אנא השב למייל זה על מנת לעדכן את הפרטים הנחוצים בקריאת השירות ונציג שלנו יחזור אליך בהקדם.
בברכה, צוות התמיכה x2one."....
-
יש איטיות שכלל לא היתה מתחילה
יש גם ניתוקים (פתאום אין אינטרנט והפיתרון היחיד הוא להוציא את הנטסטיק מהחשמל )
חשבתי שהבעיה של ניתוק אצלי אבל אני מבין עכשיו שזה נחלתם של רבים -
@זבולי אמר בX2ONE - איטיות, מישהו נתקל?:
יש גם ניתוקים (פתאום אין אינטרנט והפיתרון היחיד הוא להוציא את הנטסטיק מהחשמל )
אצלי הרבה פעמים זה כבר לא עוזר וצריך סבלנות עד שחוזר.
אי אפשר לעבוד ככה! -
ניסתם את כל הפתרונות שכתובים פה?
https://netfree.link/wiki/איטיות_וניתוקים -
לכל מי שחיכה למענה של X2ONE, אז כעת חזר אלי נציג טכני של החברה, ולקח שליטה על המחשב, ובדק את המהירות דרך הקישור שכולם בודקים כאן בפורום וזה הייתה התוצאה נכון לשעה 15:15 בצהרים
הוא טען לי שלמרות שבתחילה כשלא היו הרבה אנשים המהירות הייתה גבוהה, כעת לאחר שהצטרפו הרבה אנשים זה המהירות שהולכת להיות, ואין צפי לשינוי.
בהצלחה לכולם. -
@מוגן אז במילים אחרות הוא אמר לך, שמי שלא מתאים לו המהירות הזאת, שיתכבד לעבור לחברה אחרת הטובה הימנה.
-
@מוגן מדובר על נטסטיק או על חיבור קווי ?