X2ONE - איטיות, מישהו נתקל?
-
@מוגן נכון מאוד
-
@אנוממי זוהי התגובה שקיבלתי לעת עתה....
"תודה על פנייתך למרכז השירות והתמיכה של x2one
אנו מעריכים את סבלנותך(...) בזמן בדיקת הנושא.
אם טרם סיפקת לנו מידע הנחוץ לפתרון יעיל של התקלה, אנא עשה זאת כעת:- שם פרטי, שם החברה, כתובת, מספר הטלפון הראשי ומספר טלפון ליצירת קשר.
- פרטים אודות התקלה (בעיה עם שלוחה מסוימת, חיבור האינטרנט, טלפון וכו').
אנא השב למייל זה על מנת לעדכן את הפרטים הנחוצים בקריאת השירות ונציג שלנו יחזור אליך בהקדם.
בברכה, צוות התמיכה x2one."....
-
יש איטיות שכלל לא היתה מתחילה
יש גם ניתוקים (פתאום אין אינטרנט והפיתרון היחיד הוא להוציא את הנטסטיק מהחשמל )
חשבתי שהבעיה של ניתוק אצלי אבל אני מבין עכשיו שזה נחלתם של רבים -
@זבולי אמר בX2ONE - איטיות, מישהו נתקל?:
יש גם ניתוקים (פתאום אין אינטרנט והפיתרון היחיד הוא להוציא את הנטסטיק מהחשמל )
אצלי הרבה פעמים זה כבר לא עוזר וצריך סבלנות עד שחוזר.
אי אפשר לעבוד ככה! -
ניסתם את כל הפתרונות שכתובים פה?
https://netfree.link/wiki/איטיות_וניתוקים -
לכל מי שחיכה למענה של X2ONE, אז כעת חזר אלי נציג טכני של החברה, ולקח שליטה על המחשב, ובדק את המהירות דרך הקישור שכולם בודקים כאן בפורום וזה הייתה התוצאה נכון לשעה 15:15 בצהרים
הוא טען לי שלמרות שבתחילה כשלא היו הרבה אנשים המהירות הייתה גבוהה, כעת לאחר שהצטרפו הרבה אנשים זה המהירות שהולכת להיות, ואין צפי לשינוי.
בהצלחה לכולם. -
@מוגן אז במילים אחרות הוא אמר לך, שמי שלא מתאים לו המהירות הזאת, שיתכבד לעבור לחברה אחרת הטובה הימנה.
-
@מוגן מדובר על נטסטיק או על חיבור קווי ?
-
@סופר אמר בX2ONE - איטיות, מישהו נתקל?:
@מוגן אז במילים אחרות הוא אמר לך, שמי שלא מתאים לו המהירות הזאת, שיתכבד לעבור לחברה אחרת הטובה הימנה.
אכן!!
@מרדכי אני גולש על נטסטיק -
לא טוב,
אז מי פותח חברה חדשה? -
@חים אמר בX2ONE - איטיות, מישהו נתקל?:
לא טוב,
אז מי פותח חברה חדשה?אני לא יודע כמה זה פיתרון, כי כל חברה בסופו של דבר אם זה לא חברה גדולה מאוד אם יכולות כמו לדוג' חברת פלאפון, אזי יהיה לך את אותה בעיה אחרי כמה חודשים שיצטרפו אליה הרבה משתמשים.
-
@מוגן אלא אם כן הם יוסיפו עוד מערכות
-
@מעמד כנראה
אך אם X2ONE לא עשו את זה כנראה שגם גופים אחרים לא יעשו את זה כי זה דורש הרבה משאבים וכו'.. (לא מידיעה, אלא 'השערה'). -
@מוגן אמר בX2ONE - איטיות, מישהו נתקל?:
הוא טען לי שלמרות שבתחילה כשלא היו הרבה אנשים המהירות הייתה גבוהה, כעת לאחר שהצטרפו הרבה אנשים זה המהירות שהולכת להיות, ואין צפי לשינוי.
המגבלה בשרתי הסינון? ( @administrators )
או בחבילת הגלישה שלהם מול פלאפון? (א"כ מובן למה לא אכפת להם לחלק בלי הגבלה... זה מתחלק בין כל הלקוחות...) -
כרגע שרתי הסינון עובדים בסדר שמה. אין עומס מהבחינה הזאת.
-
@מוגן הוא לא ענה לך על עניין הניתוקים?
-
@אלי-TZA כן.
הוא שאל אותי באיזה שעות זה קורה?, ועניתי לו שזה קורה מידי פעם ובעיקר בשעות הערב, ואז הוא ענה לי שיש להם תמיכה עד השעה 9:00בערב וניתן לפנות אליהם כשזה קורה, כי זה לא אמור לקרות.
ואגב יש לציין שהוא טען לי כי אלו שגולשים עם הסים שלהם בתוך פלאפון המהירות של העלאה וההורדה מגיעה ל20 מגה, ורק בגלישה דרך נטסטיק זה איטי בגלל שהחיבור לא איכותי וחזק כ"כ. -
@מוגן אמר בX2ONE - איטיות, מישהו נתקל?:
ואגב יש לציין שהוא טען לי כי אלו שגולשים עם הסים שלהם בתוך פלאפון המהירות של העלאה וההורדה מגיעה ל20 מגה, ורק בגלישה דרך נטסטיק זה איטי בגלל שהחיבור לא איכותי וחזק כ"כ.
אולי הוא התכווין 20 מגה ביט...
נשמע מוזר, הרי אנחנו משתמשים בסטיקים טובים שהחומרה שלהם אמורה להיות לא פחות טובה מאף סמארטפון.
מישהו יכול לבדוק עם פלאפון דור 4? -
הנציגים שלהם לא יודעים לעשות שום דבר מלבד איפוס הקו וכדומה,
בתקלה מערכתית רק איש הIT שלהם יכול לטפל,
כך שחבל על זמנכם בפניה לשירות הלקוחות -
בימים האחרונים אני חש שיפור, על אף שיש עדיין מה להשתפר.
http://www.speedtest.net/result/7814825563