ניווט

• הרשמה
    • התחברות
    • חיפוש
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • משתמשים
    • קבוצות
    • חיפוש
    • נטפרי-וויקי
    • En

רובוט מיוחד לאתרי קניות בגדים

כללי
    12
    45
    2963
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • חים
      חים נערך לאחרונה על ידי חים

הרבה מאוד הזדמן לי לראות בעת שחיפשתי בגדים באתרים השונים, שיש עמודים שלמים שנחסמים, בגלל מילה לא ראויה שמופיע כנראה שם, ולפעמים צריך לקפוץ ארבע או חמש דפים כדי שיוכלו להמשיך לחפש, ומיד אחרי דף או שניים שוב פעם הסיפור חוזר על עצמו,

אז ברצוני להציע,
      שבאתרי קניות מובילים לבגדים, במקרה שהרובוט מזהה מלל שחוסם את כל הדף, אז הוא רק ימחוק את כל המשפט או תיאור המוצר, אבל לא יחסום את כל העמוד, הרי בכל מקרה גם התמונות מסוננות, כך שלא יהי פה מפגע לא ראוי, ועם כל זה יהיה אפשר ברוגע להמשיך ולחפש , ושלא יחסמו עמודים שלמים אחד אחרי השני בגלל מלל לא ראוי, אלא הרובוט רק ימחוק אותו
      @administrators
      @magicode

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 7
      • ליכט
        ליכט נערך לאחרונה על ידי

נראה אכן הצעה מועילה.
        ואפרש יותר, הרי הסיבה לחסימת דף שלם בגלל מלל שלילי, הוא עקב החשש שמא כל הנאמר בדף זה פסול מעיקרא, ואם נסמוך על הרובוט שיאקסס, יתכן וסביר להניח שיאקסס רק חלקים, וישאיר את עיקרו ורובו בלתי מאוקסס.
        משא"כ, בדף של מוצרים, סביר להניח כי ריבוי המלל השלילי שזיהה הרובוט הוא מכיון שבמקרה מוצגים בדף זה 3-4 מוצרים שכתוב מתחתיהם מלל שלילי, אך לא בגלל שיש בעיה בדף עצמו, ובמקרה הזה לכאו' הרובוט כן יאקסס את כל המלל השלילי, וישאיר את הדף נקי.

חים א 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 6
        • Chocolate
          Chocolate נערך לאחרונה על ידי

מסכים לגמרי (ראו https://netfree.link/user#/tickets/ticket/440740)

Shutfim.com - Home For Jewish Professionals

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • חים
            חים @ליכט נערך לאחרונה על ידי חים

@ליכט אמר ברובוט מיוחד לאתרי קניות בגדים:

נראה אכן הצעה מועילה.
            ואפרש יותר, הרי הסיבה לחסימת דף שלם בגלל מלל שלילי, הוא עקב החשש שמא כל הנאמר בדף זה פסול מעיקרא, ואם נסמוך על הרובוט שיאקסס, יתכן וסביר להניח שיאקסס רק חלקים, וישאיר את עיקרו ורובו בלתי מאוקסס.
            משא"כ, בדף של מוצרים, סביר להניח כי ריבוי המלל השלילי שזיהה הרובוט הוא מכיון שבמקרה מוצגים בדף זה 3-4 מוצרים שכתוב מתחתיהם מלל שלילי, אך לא בגלל שיש בעיה בדף עצמו, ובמקרה הזה לכאו' הרובוט כן יאקסס את כל המלל השלילי, וישאיר את הדף נקי.

@ליכט
            ☑ לעניות דעתי אין אפשרות לצמתת טוב יותר את מה שהצעתי, הייתי משנה את שם הפרופיל שלך ל פירוש רש"י (להבדיל אלפי הבדלות..) בכל מקרה ליכט-אור זה גם משהו בכיוון....
            תודה

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 4
            • א
              אלי TZA @ליכט נערך לאחרונה על ידי אלי TZA

פניה שלי בנושא:

אני לפני חודש
              https://www.agora.co.il/toGet.asp...................
              הקישור הנ"ל אמור להציג רשימה של מודעות על חפצים למסירה אך בפועל מוצגים רק איקסים.
              תודה רבה

שרגא לפני חודש
              נחסם בצדק

אני לפני חודש
              ברור, השאלה האם אפשר שלא יחסם כל העמוד בגלל מודעה אחת אלא רק המודעה הבעייתית.

שרגא לפני חודש
              לא אפשרי טכנית

• magicode
                magicode נערך לאחרונה על ידי

איך נדע מבחינה תיכנותית האם הדף הוא דף מוצרים או דף רגיל.
                ואגב אם אתם רוצים אני יכול להדגים לכם שיש הרבה דפי מוצרים שטוב שהם נחסמים רק לפי מילה אחת. ככה שההגיון של "אוי לרשע ואוי לשכנו" נכון גם בדפי מוצרים.

הדברים שלי לא כתובים בשחור לבן הדברים שלי כתובים באפור בטווח 10bit
                חיתוך קבצי MP3 און-ליין

A מעלה ומוריד 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 5
                • A
                  aiib @magicode נערך לאחרונה על ידי

@magicode מבחינה תיכנותית אפשר להגדיר שכל האתרים שנמצאים בקטגוריית קניות יכנסו להגדרה המדוברת
                  מסימום אפשר להגדיר שהאתרים לקניות הגדולים כמו אמזון אלי אקספרס איביי וכו' יכנסו להגדרה

ליכט תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 3
                  • ליכט
                    ליכט @aiib נערך לאחרונה על ידי ליכט

@aiib
                    אבל כאשר אתה פותח דף של מוצר מסוים, ויש בדף הזה מלל שלילי בכמות ובאופן שהרובוט חוסם נכון להיום את כל הדף, אין מן הראוי להחריגו.
                    וע"ז שאל @magicode שאלת חכם: איך ניתן להבחין בין דף מוצרים (דהיינו קטלוג) - ששם אולי היה ניתן להחריג - לבין דף שאינו כזה ?

@magicode צריך לבדוק כל אתר לגופו, אך יתכן מאוד וסביר להניח שלפחות בחלק מאתרי הקניות המובילים יש איזשהו מילה בקישור מיד אחרי הדומיין הראשי שמשמש תמיד רק לדפי מוצרים.

A תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                    • מעלה ומוריד
                      מעלה ומוריד @magicode נערך לאחרונה על ידי מעלה ומוריד

@magicode אמר ברובוט מיוחד לאתרי קניות בגדים:

איך נדע מבחינה תיכנותית האם הדף הוא דף מוצרים או דף רגיל.
                      ואגב אם אתם רוצים אני יכול להדגים לכם שיש הרבה דפי מוצרים שטוב שהם נחסמים רק לפי מילה אחת. ככה שההגיון של "אוי לרשע ואוי לשכנו" נכון גם בדפי מוצרים.

אולי המערכת יכולה לזהות את כמות המילים החסומה, בהנחה שיש את הכלים לשער ממוצע מילים למוצר.
                      ואני מאמין שמעל 3 מוצרים בדף, כדבריך, מסתבר שכל הדף ראוי לחסימה.

@אלי-TZA הערת אגב, בדף https://www.agora.co.il/toGet.asp באגורה לא מצאתי איקס אחד לרפואה.
                      רוצה לנהל נכון את השימוש שלך באינטרנט? - פשוט תצביע..
                      א תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                      • magicode
                        magicode נערך לאחרונה על ידי

בכל מקרה אני פוסל את הרעיון לגמרי כי אני מכיר הרבה מקרים מהדיווחים שהלוואי וזה היה נחסם כמו שאמרתם.
                        לכן כרגע לדעתי זה האיזון המתאים.
                        אם כי צריך לחשוב על רעיון לשיפור הרובוט. שאז זה יאפשר יותר פתיחות.

חיתוך קבצי MP3 און-ליין

ליכט by6199 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 3
                        • א
                          אלי TZA @מעלה ומוריד נערך לאחרונה על ידי אלי TZA

@מעלה-ומוריד אמר ברובוט מיוחד לאתרי קניות בגדים:

@aiib הערת אגב, בדף https://www.agora.co.il/toGet.asp באגורה לא מצאתי איקס אחד לרפואה.

זה אני, ראה שם דף 8

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                          • ליכט
                            ליכט @magicode נערך לאחרונה על ידי

@magicode
                            הרעיון אכן כבר נפסל.
                            אך אם תועיל להחכימני (לידיעה בעלמא), הרי גם בפיתוח הייחודי בנקסט, ההגדרה חלה רק על דפי מוצרים ולא על דפים פנימיים של מוצר, איך זה עובד שם מבחינה תכנותית ?

magicode תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                            • magicode
                              magicode @ליכט נערך לאחרונה על ידי

@ליכט אמר ברובוט מיוחד לאתרי קניות בגדים:

@magicode
                              הרעיון אכן כבר נפסל.
                              אך אם תועיל להחכימני (לידיעה בעלמא), הרי גם בפיתוח הייחודי בנקסט, ההגדרה חלה רק על דפי מוצרים ולא על דפים פנימיים של מוצר, איך זה עובד שם מבחינה תכנותית ?

מוגדר ידנית. לא זיהוי אוטומטי.
                              אני יודע שאפשר להגדיר ידנית. רק היה נשמע מדברכם שהמערכת זהה אוטומטית שזה דפי מוצר ולפי זה תפעל. שאלתי הייתה איך היא תזהה.

חיתוך קבצי MP3 און-ליין

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 3
                              • by6199
                                by6199 @magicode נערך לאחרונה על ידי

@magicode אמר ברובוט מיוחד לאתרי קניות בגדים:

בכל מקרה אני פוסל את הרעיון לגמרי כי אני מכיר הרבה מקרים מהדיווחים שהלוואי וזה היה נחסם כמו שאמרתם.
                                לכן כרגע לדעתי זה האיזון המתאים.
                                אם כי צריך לחשוב על רעיון לשיפור הרובוט. שאז זה יאפשר יותר פתיחות.

אולי במקרה זה יהיה ניתן לשלוח פנייה ללא נקודה כמו בדיווח? אם תשאל למה לא עם נקודה, כי המשתמש כלל לא יודע מה יש בדף והוא סבור שזה נחסם מסיבה נכונה וכן הבא אחריו, כך שאם הדף בעייתי שייחסם לגמרי ואם לא שייפתח.

• A
                                  aiib @ליכט נערך לאחרונה על ידי

@ליכט לא הבנתי. איביי זה אתר מכירות? אלי אקספרס גם? למה א"א להחריג אותם ואת דומיהם?

ליכט תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                                  • ליכט
                                    ליכט @aiib נערך לאחרונה על ידי ליכט

@aiib
                                    אין טעם לדון בזה יותר, אחרי שהבוס כבר פסל את הרעיון.
                                    רק אחזור על מה שכבר הסברתי.
                                    א"א להחריג את אתרי הקניות מכל וכל, כי גם בהם יתכנו דפים שצריכים להיחסם לגמרי (ולדוג' דפים של מוצרים ספציפיים מסוימים שיש בהם הרחבה שלילית סביב המוצר), כל הרעיון היה רק להחריג דפים שמרכזים מוצרים (קטלוגים, דפי חיפוש) שבהם בד"כ יש רק כותרות ושמות המוצרים ללא הרחבה.

A תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                                    • A
                                      aiib @ליכט נערך לאחרונה על ידי

@ליכט נכון שאין טעם אבל לפעמים אם אתה פותר בעיה אחת אפשר גם לפתור אח"כ את שאר הבעיות.
                                      אתה צודק שיש לפעמים תוכן שלילי אבל זה בדיוק ההצעה -שיהיו איקסים על כל המילים בעמוד נגוע באחוזים גבוהים והתמונות בכל מקרה נשלחות לבדיקה אז איזו בעיה יכולה להיות?
                                      ולאו דווקא אתרי קניות אלא בכל האתרים במקום שהרובוט יקפוץ ויכריז שהוא חוסם כי יש תוכן בלתי ראוי שייפתח את הדף והכל יהיה איקסים מחומרא והתמונות ישלחו לבדיקה.

WWW תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                                      • A
                                        aiib @magicode נערך לאחרונה על ידי

@magicode נכון שאוי לרשע ואוי לשכנו אבל אם כל המלל נחסם והתמונות נשלכות לבדיקה איזה מכשול יכול להיות?

WWW נקיפדיה @aiib נערך לאחרונה על ידי

@aiib אמר ברובוט מיוחד לאתרי קניות בגדים:

ולאו דווקא אתרי קניות אלא בכל האתרים במקום שהרובוט יקפוץ ויכריז שהוא חוסם כי יש תוכן בלתי ראוי שייפתח את הדף והכל יהיה איקסים מחומרא והתמונות ישלחו לבדיקה.

הרעיון יפה.
                                          אבל מבחינה טכנית, זה עדיין לא פתרון.
                                          כי כל הקישורים גם יהפכו לאיקסים? וכו'.

"עדיף להיות אדם חכם עם מכשיר טיפש,
                                          מאשר אדם טיפש עם מכשיר חכם"
                                          A תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                          • A
                                            aiib @WWW נערך לאחרונה על ידי

@WWW שיהפכו לאיקסים לחיצים
                                            לא כך?

WWW תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון