מקומות ציבוריים שבהם חיבור VPN-אניוואר עובד/לא עובד
-
לפני למעלה משנה בדקתי, במלון רמדה בירושלים, באיזור הלובי בקירבת הקבלה בלבד עובדת רשת מקומית.
בשאר המלון יש איזשהו מסך כניסה שצריך לעבור, שנחסם על ידי תוכנת WIFREE, וממילא לא עובד. -
@שלום-על-ישראל אמר במקומות ציבוריים שבהם חיבור VPN-אניוואר עובד/לא עובד
בעיר גבעת שמואל עדיין לא הצלחתי.
??
איפה בעיר ?
יש לכל העיר רשת אחידה ?!@yonig20 אמר במקומות ציבוריים שבהם חיבור VPN-אניוואר עובד/לא עובד
בשאר המלון יש איזשהו מסך כניסה שצריך לעבור, שנחסם על ידי תוכנת WIFREE, וממילא לא עובד.
את זה בדקת שם ?
-
@ליכט אמר במקומות ציבוריים שבהם חיבור VPN-אניוואר עובד/לא עובד:
@שלום-על-ישראל אמר במקומות ציבוריים שבהם חיבור VPN-אניוואר עובד/לא עובד
בעיר גבעת שמואל עדיין לא הצלחתי.
??
איפה בעיר ?
יש לכל העיר רשת אחידה ?!@yonig20 אמר במקומות ציבוריים שבהם חיבור VPN-אניוואר עובד/לא עובד
בשאר המלון יש איזשהו מסך כניסה שצריך לעבור, שנחסם על ידי תוכנת WIFREE, וממילא לא עובד.
את זה בדקת שם ?
לגבי גבעת שמואל, הבנתי שכוונתו לרשת שהעירייה פרשה ברחבי העיר.
לגבי רמדה, אכן אני מכיר היטב את הענין של מסך כניסה, אבל שם זה כפי שמופיע בקישור ששלחת :
יש לציין שפתרון זה יעבוד רק במידה ודף הכניסה לרשת ממוקם ברשת הפנימית, ואינו דף אינטרנט חיצוני.
בזמנו שלחתי למתכנתים את הכתובת של אותו עמוד, מכיוון שנראה שזו חברה שמתכננת לתת שירות להרבה מקומות ציבוריים, ואולי כדאי להחריג אותם מWIFREE. -
@yonig20 אמר במקומות ציבוריים שבהם חיבור VPN-אניוואר עובד/לא עובד:
לגבי גבעת שמואל, הבנתי שכוונתו לרשת שהעירייה פרשה ברחבי העיר.
בדיוק. [אני רק מקווה שלא יצא מכשול מכל הדיווחים הללו...]
יש לציין באתו ענין שרק בחלק מהאוטובוסים באלעד יש רשת וויפי חינמית של נטפרי. -
@administrators נראה לי שהדף הזה הוא פרצה הקוראת לגנב
לא נראה לי שכולם אמורים לדעת על מקומות בהם ניתן לגלוש
חבל
למי שיש בעיות שיפנה למערכת הפניות @magicode אם אתה מסכים איתי תדאג לפיתרון איפה לדווח אבל הדף הזה צורם מאוד -
@יעקב-ישראל אמר במקומות ציבוריים שבהם חיבור VPN-אניוואר עובד/לא עובד:
נראה לי שהדף הזה הוא פרצה הקוראת לגנב
אהבתי מאד את הכיוון חשיבה, אבל אין בעיה בגלישה עצמה אלא אנשים שגולשים פרוץ , וכאן הפורום הוא למשתמשי נטפרי שאדרבה אין בעיה לעזור להם שידעו איפה יש אינטרנט.
-
@שלום-על-ישראל אמר במקומות ציבוריים שבהם חיבור VPN-אניוואר עובד/לא עובד:
יש לציין באתו ענין שרק בחלק מהאוטובוסים באלעד יש רשת וויפי חינמית של נטפרי.
לא קשור, באופן ישיר, ובכל זאת.
ובחלק האחר יש וויפיי של רשת פרוצה! ה"י.
מי שיש ביכולתו לעשות עם זה משהו, שיעשה דחוף. -
@clickone אמר במקומות ציבוריים שבהם חיבור VPN-אניוואר עובד/לא עובד:
מי שיש ביכולתו לעשות עם זה משהו, שיעשה דחוף.
פורסם בתחומים אשכול על משבשי תדרים.
-
@WWW
שזה אומר שיצטרכו לעבור אוטובוס אוטובוס ולעשות את זה...
אתה צריך שחברת קווים תרצה את זה.
אם היא כבר תרצה את זה, יהיה יותר קל לה לשים את הסימים של נטפרי כמו בחלק מהאוטובוסים, מאשר לשים משבש קליטה -
@clickone אמר במקומות ציבוריים שבהם חיבור VPN-אניוואר עובד/לא עובד:
לשים את הסימים של נטפרי כמו בחלק מהאוטובוסים,
קיים?
-
@WWW
כן.@שלום-על-ישראל אמר במקומות ציבוריים שבהם חיבור VPN-אניוואר עובד/לא עובד:
-
@יעקב-ישראל אמר במקומות ציבוריים שבהם חיבור VPN-אניוואר עובד/לא עובד:
@administrators נראה לי שהדף הזה הוא פרצה הקוראת לגנב
לא נראה לי שכולם אמורים לדעת על מקומות בהם ניתן לגלוש
חבל
למי שיש בעיות שיפנה למערכת הפניות @magicode אם אתה מסכים איתי תדאג לפיתרון איפה לדווח אבל הדף הזה צורם מאודאני באופן כללי נזהר מאד מדברים כאלה, אבל פה אני לא חושב שיש איזשהו חידוש.
יש מישהו שלא יודע שבאוטובוסים יש WIFI חופשי? כנ"ל בבתי חולים? ואם הוא לא יודע, בכל מקום כזה יש שלט באותיות קידוש לבנה שמעדכן אותו בזה.
איזה מכשול יכול להיווצר חלילה מכל מה שנכתב באשכול עד כאן? -
@yonig20 נכון באוטובוס יש וכולם יודעים אבל אין צורך לפרסם עוד מקומות
אני רואה שרובכם חולקים אז ייתכן שטעיתי -
@שלום-על-ישראל אמר במקומות ציבוריים שבהם חיבור VPN-אניוואר עובד/לא עובד:
חזק!...
ביזמת מי? -
כיון שהוזכר שמתי לב שהאוטובוסים של אלעד אם נטפרי של מודיעין עילית (ושאר המקומות של קווים) או שאין או שיש פרוץ כך שאפשר לבדוק האם כתוב על האוטובוס מאחורה אלעד או לא
-
@a0533057932 אני נוסע כל יום מב"ב לאלעד. בחלק מהאוטובוסים [הכוונה של אותו קו, 280 או 180] יש נטפרי, ובחלק לא. אני יכו לדעת את זה לפי הנהג, אא"כ זה נהג חדש שיושב ברכב שלא שלו.
דרך אגב, בעבר היה על זה אשכול ארוך ומפורט וממנו הכרתי את האפשרות. -
@שלום-על-ישראל מה זה קשור לנהג?
הוא מפעיל את הוויפי לפי השקפת עולמו ? -
@מעמד לא, התכוונתי, שכידוע בחברות תח"צ, יש נהגים שיש להם רכב קבוע, ויש כאלו שלא. ברכב ספציפי שיש בו נטפרי, בד"כ יהיה אותו הנהג עליו, כי זה הרכב 'שלו'. לכן אני אומר שאפשר לזהות לפי הנהג, אין לי מושג אם הוא מחליט על הסים באוטובוס. בכל מקרה, לא מדובר באוטובוסים מתחנה אחרת כי אין סיבה ששרות באלעד ינתן ע"י רכב מהצי של מדיעין.
עזוב מלל, שורה תחתונה, בצי הרכבים באלעד יש חלק עם נטפרי וחלק בלי לצערי. מי אחראי לזה ובמי זה תלוי אני עדיין לא יודע.
באמת קיבלתי חיזוק מכאן לנסות לברר את זה אצל הנהגים. בפועל תחנת אלעד היא התחנה עם הכי הרבה נהגים חרדיים מכל חברת קווים הארצית, אני מאמין שיש עם מי לדבר. -
@שלום-על-ישראל תתפלא לשמוע בצי באלעד כיום יש רכבים אשר באת הקמת הצי היו במודיעין ועל כן בשעה שאלעד שמו נטפרי הם לא היו ושהם הגיעו כבר לא שמו נטפרי
-
@a0533057932 עכשיו הבנתי את דבריך. תודה.