החלפת ספק בקליק
-
@מוגן עד כמה שזכור לי זה רק במקרה שרכשת חבילה אצל חנות רגילה ובחרת נטפרי לא במקרה שרכשת דרך אחד הסוכנים של נטפרי
-
@a0533057932
נכון ואמת -
@סופר
ניתן לפתוח פניה חדשה ולבקש להוריד את התוכנה
והנציג מתקשר ומשלמים לו באשראי והתוכנה מוסרת מכמה דקותהבעיה היותר חמורה והציבור חייב לדעת מזה כי ניתן לפתוח פניה להסרה מכל חשבון ואין לנטפרי מידע באיזה מחשב הם מתחברים ומסירים ולכן התוכנה הזאת לא יעילה למי שקצת מנסה לעקוף
ולכן נטפרי חייבים למצוא פתרון בעניין זה כי אחרת אין טעם לא לתוכנה ולא לספק שלהם
-
@simi100 אמר בהחלפת ספק בקליק:
הבעיה היותר חמורה והציבור חייב לדעת מזה כי ניתן לפתוח פניה להסרה מכל חשבון ואין לנטפרי מידע באיזה מחשב הם מתחברים ומסירים ולכן התוכנה הזאת לא יעילה למי שקצת מנסה לעקוף
ניתן להכניס בהתקנה מספר וזה מתריע בהסרה
-
@צדיק-תמים
הבעיה עדיין קיימת
מה יעשה שבעל המנוי בעצמו מותקף על ידי יצרו ? -
@סופר
והנציג מתקשר ומשלמים לו באשראי והתוכנה מוסרת מכמה דקותהבעיה היותר חמורה והציבור חייב לדעת מזה כי ניתן לפתוח פניה להסרה מכל חשבון ואין לנטפרי מידע באיזה מחשב הם מתחברים ומסירים ולכן התוכנה הזאת לא יעילה למי שקצת מנסה לעקוף
יש לי תוכנה שמתקינים אחרי התקנת הוייפרי ואם הוייפרי מוסר לא משנה באיזה דרך, תוך כמה שניות המחשב ייכבה ולא יתן לעלות בהפעלה מחדש רק לכמה שניות ושוב יכבה. דובר על זה פה בעבר (אולי למעלה כאן - לא בדקתי)
-
@מנתק נשמע מעניין
מה הכוונה שיש לך תוכנה כזאת?
אתה אדם פרטי או מטעם נטפרי?ומי בעצם בנה את התכונה הזאת? האם יש למי לפנות במקרה אמיתי שצריך להסיר את התוכנה לצורך חרום כזה או אחר או שברגע שמתקינים את התוכנה זה עובדה שלא ניתן להחזיר את הגלגל אחורנית?
-
@מנתק נשמע מעניין
מה הכוונה שיש לך תוכנה כזאת?
אתה אדם פרטי או מטעם נטפרי?ומי בעצם בנה את התכונה הזאת? האם יש למי לפנות במקרה אמיתי שצריך להסיר את התוכנה לצורך חרום כזה או אחר או שברגע שמתקינים את התוכנה זה עובדה שלא ניתן להחזיר את הגלגל אחורנית?
תוכנה שלי
אין "מקרה חרום וצורך אמיתי" אחרי התקנת התוכנה שא"כ שוב חוזרת החשש שיסיר הוא או אחרים באמתלאות של דחוף ואין ברירה ויתכן מכשול -
@מנתק אמר בהחלפת ספק בקליק:
@סופר
יש לי תוכנה שמתקינים אחרי התקנת הוייפרי ואם הוייפרי מוסר לא משנה באיזה דרך, תוך כמה שניות המחשב ייכבה ולא יתן לעלות בהפעלה מחדש רק לכמה שניות ושוב יכבה. דובר על זה פה בעבר (אולי למעלה כאן - לא בדקתי)
ולא ניתן להסרה דרך SAVEMODE?
-
@יוליוס אמר בהחלפת ספק בקליק:
@מנתק אמר בהחלפת ספק בקליק:
@סופר
ולא ניתן להסרה דרך SAVEMODE?
לא
-
@מנתק אני חושב שזה טעות להוציא כזה תוכנה
בדיוק כמו שהוא יכול לשלם על ביטול הוויפרי הוא יכול לשלם על סמארטפון
צריך לדעת איפה גבולות השמירה
ועיין גיטין (צ.) על מדת פפוס בן יהודה
לדעתי צריך לדעת את הגבולות -
@יעקב-ישראל אמר בהחלפת ספק בקליק:
@מנתק אני חושב שזה טעות להוציא כזה תוכנה
בדיוק כמו שהוא יכול לשלם על ביטול הוויפרי הוא יכול לשלם על סמארטפון
צריך לדעת איפה גבולות השמירה
ועיין גיטין (צ.) על מדת פפוס בן יהודה
לדעתי צריך לדעת את הגבולותמה לעשות שאני סבור שבנ"א צריך לעשות את המקסימום בכדי לשמור את עצמו ואם אחד מכיר את עצמו שעלול להתפתות ולהסיר את החסימה ודאי שעליו להוסיף שמירה על שמירה ואמרו סחור סחור וכו' ויש הבדל בין לשבת בבית ולהרים טל' שיסירו את החסימה בעת שנחלש (רוחנית) לבין ללכת לקנות סמארטפון
-
כשהתקנתי wifree נתנה לי אפשרות להכניס מספר טלפון אליו נטפרי תיצור קשר אם התוכנה תוסר מהמחשב. אם במקום המספר שלך אתה מכניס את המספר של הרב שלך או הורה (גם אם הם לא משתמשים בנטפרי הם יכולים ליצור חשבון בחינם) יש סיכון נמוך בהרבה שתסיר את התוכנית.
-
@shloimy95 כנראה הנ"ל בשביל אנשים שיכולים להסיר בדרכים הלא מקובלות..
-