wifree לאנדרואיד
-
@386 טוב שהעלת את הנושא, כי כאן המקום להזכיר שאחד התקלות שה"מוגנים גרמו זה שהיום נהיה לגיטימי להחזיק את סמארטפון.
אני באופן אישי מכיר מישהו שלא היה מעיז להחזיק סמארטפון והיום הוא מחזיק אחד פרוץ וטוען שזה כשר. -
@אחד-תם לעשות טפט למסך עם חותמת מוגן כל אחד יכול לעשות. אבל לתכנת מכשיר שהמסך אף פעם לא יתכבה לגמרי זה כבר דורש תכנות ברמה הרבה יותר גבוהה. לא יודע כמה כל אחד מסוגל לעשות זאת. ובקשר ל'דוקרנים' זה סתם דמגוגיה ותו לא... ההבדל ברור
-
@386
זה לא מצריך תכנות,
זאת הגדרה פשוטה בהגדרות המכשיר שכל אחד יכול לעשות שלא יכבה לעולם -
@386 אני אומר לך בצורה ברורה שאם זה לא יהיה פטנט רשום לא יקח יותר משבוע עד שזה יהיה חלק מ"כשר פליי" וד"ל
-
אפשר לעשות QR קוד על המסך שזה מוביל לאתר הרשמי. ומראה למי שיך המכשיר ושזה מוכשר.
-
@magicode אתה לא באמת חושב שמישהו יסרוק את זה ושוב יחקו את זה וחוץ מזה אז הם ישימו את אותו קוד
-
@יעקב-ישראל
איך אפשר לחקות? אם אני ישים קוד של מישהו אחר. אני לא יוכל לספר לקרובי משפחה שלי שזה שלי. כי באתר רשום שזה שייך למשיהו אחר.
ובכלל רשום שמה שזה דגם מכשיר אחר. אז איך יוכלו להביא ראיה? -
@magicode אוקי אתה מדבר על מאגר
אבל אני חושב שזה לא יועיל
כי אני ישים סתם קוד כל שהוא ויגיד לכולם שזה כשר חוץ מהאשה שבד"כ יודעת גם ככה אף אחד לא יסרוק את הקוד -
@יעקב-ישראל מה שאפשר אולי זה סימן רשום שכל אחד שיזייף אותו יקבל תביעה ענקית
אבל עדיין נראה לי שנשאר האופציה של דוקרנים או בואש גם לא יחקו את זה וגם לא יקנו -
אישית אני חושב שבסמארטפון רק צורת משולש (כמוב בורקס חלבי ) או אליפסה תועיל.
למרות שבזה גם אפשר לזייף. (אא"כ יעשו מדגם רשום - והמדגם הרשום ייפול רק כי הרעיון כתוב כבר כאן בפורום)
אבל עדיין לא נוח להשתמש ולהסתובב עם סמארטפון משולש / אליפסה / כל רעיון אחר.אפשרות נוספת, זה לנסות להכשיר מכשיר כמו ששיאומי הוציאה לאחרונה עם מקשים ואנדרואיד.
-
אפשר לעשות כמו שהתחילו עכשיו בארה"ב עם ה4g. טלפונים כזה
-
@Chocolate
מה העלות שלו?
הא באמת פרקטי? -
@clickone אמר בwifree לאנדרואיד:
@Chocolate
מה העלות שלו?
הא באמת פרקטי?https://il.ebay.com/b/Android-4G-Data-Capable-Flip-Cell-Phones-Smartphones/9355/bn_5559285
זה לא סמארטפון אין מה לעשות -
@Chocolate
תראה את זה
https://www.ebay.com/itm/LG-Exalt-LTE-4G-VN220-Verizon-Flip-Cellular-Cell-Phone-Page-Plus-LG-VN-220/123578035584?epid=2253411650&hash=item1cc5d32d80:g:ug8AAOSwjolcLvHx:rk:1:pf:0
מערכת ההפעלה שלו אנדרואיד.
וזה אומר שהא יכול לתת כל מה שאנדרואיד מקבל (לכאורה)מצד שני זה בדיוק מה שאנחנו מחפשים. שזה לא יהיה כמו סמארטפון
-
@clickone בדיוק על זה דיברתי
-
@Chocolate מה המשמעות הוא לא סמארטפון?
בנוחות שימוש? אין לו טאצ'?
בפרקטיקה? -
-
לא חושב שהדור מוכן לכך שלכל אברך ובחור יהיה סמארטפון, אולי עוד כמה שנים..., כרגע הפיתוח מתמקד בתוכנת חסימה עבור טאבלטים.
לענ"ד צריך שתוכנת ההתקנה תבדוק תחילה מהו גודל המסך ותפסול מהתקנה כל מכשיר מתחת ל7 אינץ' וכדומה. -
אמור לצאת מכשיר מתקפל מטבלט לסמרטפון מבית סמסונג, אולי זה יהיה הפיתרון?
-
@חים לסמסונג יש פתרונות מעולים מזמן
כל הנושא הוא על huawei xiomi וכד' החברות הזולות