תגובת חברת X2ONE
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
@X2ONE אמר בתגובת חברת X2ONE:
בעבר הייתה חבילה ללא הגבלה.
רק שנבין... כשאתה כותב בפרסום 500 ג"ב מה זה אומר? מי שצורך את ה 500 שאתה מציע עושה שימוש הוגן או לא?
כשהחבילה נקראת ללא הגבלה עם כוכבית בשימוש הוגן אפשר להתחיל להתווכח מה זה הוגן ומה לא אבל כשאתה כותב גודל מוצהר לחבילה, כל אדם נורמלי אמור להבין שמה שהוא קונה הוא מקבל.
האם חבילת 500 ג"ב היא רק למטרת פרסומת ולא באמת מה שהלקוח קנה?
מה דעתכם למשל על לקוח שיגיד שהעלות של 50 ש"ח היא רק בגביה הוגנת הוי אומר מקסימום 10 ש"ח לחודש....בושה היא מילה עדינה להתנהלות שלכם, אילו היתה יכולה היתה מסמיקה מהשימוש בשמה לתאור דבר כזה.
-
מתנצל על הסטת הנושא, מחקתי את כל השטויות.
תמשיכו. -
@GolanArt נו אז אתה לא פותח ספק בסוף.?...
-
בהמשך להבטחתי לנסות להוריד את הנעילה של הספקים לתוכניות מסוימות למשתמשי נטפרי.
דיברתי עם כמה ספקים וכולם אמרו לי שיחזרו אלי אבל כמובן שלא חזרו, משום מה המנהל של X2ONE ענה לי וביקשתי ממנו הסבר על החבילות הספציפיות והיקרות והוא דיבר איתי חצי שעה והסביר לי שכל החברות עובדות ככה שהם מוכרים לדוגמא 50 ג'יגה ב-35 ש"ח ויוצאות מנקודת הנחה שהרוב ישתמשו ב-5 ג'יגה מקסי' ואם באמת כולם ישתמשו ברוב החבילה הם יפשטו רגל, אבל רוב ככל משתמשי נטפרי משתמשים ב-80 אחוז מהחבילה ככה שחייבים לנעול אותם לחבילות מסוימות ויקרות בשביל לצאת מורווחים (זה לפי ההסבר שלו) וזה מסביר את ההתנהלות המבישה של החברה שלו לפי מה שדווח באשכול זה, וא"כ אם מישהו יודע שההסבר שלו שנשמע די הגיוני לא נכון אשמח שיעדכן אותי ואני אמשיך את המאבק כי לבנתיים לפי ההסבר שלו אין לי שום סיכוי