לתומכים טכניים TEAMVIEWER ו-ANYDESK
-
@Shaym אמר בלתומכים טכניים TEAMVIEWER ו-ANYDESK:
חסר לי קצת ידע. אתה יכול להסביר לי מה עשית?
זה ידע שלא שווה הרבה... ב-CMD יש כמה פינות חשוכות וכל מיני דברים מוזרים, בקיצור, (יכול להיות שלא הכל מדוייק, אבל זה עובד בערך כך)
אם המילה הראשונה אחרי start מסובב בגרשיים, אז זה מתורגם כשם ש-CMD אמור לתת לחלון CMD חדש שאתה פותח. והמילה השניה זה הפקודה שירוץ. אם המילה הראשונה לא מסובב בגרשיים אז הוא הפקודה. מכיון שרציתי לחסוך השורה של CD, הייתי צריך גרשיים מסביב לפקודה, אז כתבתי כמילה ראשונה "" כך שהפקודה לא יתורגם כשם לחלון CMD שייפתח.
בקיצור ממש לא חשוב....@חכם אמר בלתומכים טכניים TEAMVIEWER ו-ANYDESK:
אתה מכיר את התופעה הזו ? זה היה נשמע שאתה מבין על מה @Shaym מדבר
מאיפה אתה שומע מבין השורות שאני מכיר את התופעה?
אליבא דאמת אני לא בטוח אם אני זוכר משהו כעי"ז אבל נראה לי שקרה לי פעם (לא בנטפרי). לא יוצא לי הרבה להשתמש ב-teamviewer. אם מישהו אומר שזה קרה לו, אז כנראה שזה כן קורה לפעמים. זה בודאי לא מופרך. -
@Shaym אתה נתקלת בתמונה כזאת בזמן שהיית מחובר לנטפרי ?
-
קודם כל מדובר בחלון קופץ המכיל פרסומת. זה לא קופץ מתוך אתר אינטרנט כך שלא נראה לי שנטפרי חוסמת או יכולה לחסום זאת.
שנית כל הדיון כאן הוא לא מצידנו-משתמשי נטפרי, אלא מהצד שמקבל תמיכה שהוא יכול להיות אדם שאינו שומר תורה ומצוות (עדיין) ולא משתמש בשום חסימה. ברגע שאני מסיים את התמיכה איתו ומנתק את התקשורת, יקפוץ לו חלון הפרסומת הזה. האם מותר לי להכשיל אותו? -
קודם כל מדובר בחלון קופץ המכיל פרסומת. זה לא קופץ מתוך אתר אינטרנט כך שלא נראה לי שנטפרי חוסמת או יכולה לחסום זאת.
נטפרי חוסמת את כל תעבורת הרשת, ולא קשור אם זה בדפדפן או בכל חלון קופץ אחר, כל זמן שזה צריך לעבור ברשת זה מסונן.
וע"כ שואלים אם נתקלת בתמונה כזו כשהיית מחובר לנטפרי, או שאתה רק משער שיש כזו תמונה.שנית כל הדיון כאן הוא לא מצידנו-משתמשי נטפרי, אלא מהצד שמקבל תמיכה שהוא יכול להיות אדם שאינו שומר תורה ומצוות (עדיין) ולא משתמש בשום חסימה. ברגע שאני מסיים את התמיכה איתו ומנתק את התקשורת, יקפוץ לו חלון הפרסומת הזה. האם מותר לי להכשיל אותו?
לא הבנתי, אתה דואג לשמירת העינים של אותו חילוני, נראה לך שאלו הבעיות שלו ?
-
שנית כל הדיון כאן הוא לא מצידנו-משתמשי נטפרי, אלא מהצד שמקבל תמיכה שהוא יכול להיות אדם שאינו שומר תורה ומצוות (עדיין) ולא משתמש בשום חסימה.
נו באמת ...
-
בקשר לanydesk אני חושב שבמקום למחוק כל פעם יש להגדיר מניעה בכל ההרשאות לתיקיה הזו וחסל.
-
@סופר
אני חוזר ומסביר.
הפרסומת הזו לא קופצת מתוך הרשת או תעבורת הרשת. הפרסומת הזו שתולה בקוד של תוכנת TEAMV שמותקנת במחשב, ולכן כנראה לא תחסם ע"י נטפרי.
אני לא נתקלתי בתמונה לא בגלל נטפרי, אלא משום שאני לא הצד הנתמך אלא הצד התומך. התמונה הזו קפצה במחשב שלידו עמדתי שקיבל תמיכה באמצעות TEAMV -
@חכם
ידידי החכם.
הרהור אחד שיהודי, ויהיה הרחוק יותר, עבר בגללך, נזקף ח"ו לחובתך. הידעת? -
לא כולם מלאכים הידעת
-
@Shaym
אז איך אתה נותן לו תמיכה במחשב שכזה ?
אם הכל שחור או לבן אז היית צריך לברוח מזה כמו מאש
אין חוששין שמא גיררה ... שאין לדבר סוף@Shaym אמר בלתומכים טכניים TEAMVIEWER ו-ANYDESK:
אני חוזר ומסביר.
הפרסומת הזו לא קופצת מתוך הרשת או תעבורת הרשת. הפרסומת הזו שתולה בקוד של תוכנת TEAMV שמותקנת במחשב, ולכן כנראה לא תחסם ע"י נטפרי.זו פרסומת קבועה אחת ויחידה שקופצת ?
-
בתור administrator של המחשב אני לא חושב שזה יהיה נכון למנוע הרשאות, איך תשחרר אותם אח"כ אם תרצה?
-
אני לא נותן שרותי תמיכה
מה שהוא עשה זה בעיה שלו אני לא המשגיח הרוחני שלו -
@אשר-כהן
ואיך זה עונה על השאלה?
אנחנו לא מלאכים, אבל את ההשתדלות צריך לעשות, ולדעתי זו ההשתדלות -
@חכם אמר בלתומכים טכניים TEAMVIEWER ו-ANYDESK:
@Shaym
מוזר כי אני משתמש למחייתי די הרבה עם זה ומעולם לא עלה לי תמונה כזואני משתמש בה כמעט ע"ב שעתי ואכן לעיתם רחוקות נתקלתי בזה ולא מצאתי חוקיות בהופעה (כשאתה מתנתק ומתחבר שוב אתה רואה מה הנתמך קיבל אחרי הניתוק). לא חשתי צורך גדול לטפל בזה כיוון שקיבלתי רושם שהתופעה הולכת ופוחתת, אולי באמת בגרסאות החדשות זה לא קיים?
-
@Shaym אתה עובר על לפני עיור בזה שאתה מסייע לו במחשב לא מסונן, ואולי בכלל מדינא היית צריך בזמן זה שאתה מתחבר אליו להרוס לו את המחשב מבפנים כדי שלא יכשל להבא.
-
@חכם
אתה צודק ומתפרץ לדלת פתוחה.
אני חושב שנטפרי צריכים לחשוב על פיתוח של תוכנת התחברות מרחוק, שלפחות הצד שנמצא בנטפרי יקבל מיסוך על אתרים או דברים שאין לראות. איך עושים זאת? המומחים יגידו. -
באמת נכון זה לא קיים בגרסאות החדשות
-
@yzahn אמר בלתומכים טכניים TEAMVIEWER ו-ANYDESK:
אבל את השורה התחתונה של הפעלת התוכנה הייתי משנה כמו שאני כתבתי משום שאנחנו מעונינים שחלון ה CMD יסגר בסיום הפעולה.
צודק.
לא כ"כ משנה אבל לשם הפדנטיות עדיין אפשר לקצר כך:
del /q "%appdata%\AnyDesk\thumbnails\" start "" "C:\Program Files (x86)\AnyDesk\anydesk.exe"
לא יותר פשוט להעלות קובץ bat מוכן?
-
@סופר
חברים יקרים, בסך הכל ניסיתי לתת עזרה למי שנתקל בבעיה דומה. מצאתי פתרון וחשבתי לשתף אתכם. אבל זה עבר לפסים ציניים.
רוצים-תקבלו, לא רוצים-אל תקבלו.
בהצלחה -