הניתוקים בX2ON ממשיכים?
-
@אשר-כהן לכולם זה עבד בחצי שנה האחרונה
הבעיות התחילו בערך בחודש האחרון שמאז - הם התחילו לבעוט ולזלזל בלקוחות -
למה אתה יודע מה קרה שהם כך מזלזלים ?.???
אולי בגלל שזה מסונן ומזלזלים בציבור החרדי שתומך בכשר -
פוסט זה נמחק! -
צריך קודם כל לתת להם על הראש ולצעוק עליהם
אל תלך רחוק רבינו -
@אשר-כהן לא יעזור
תקרא את כל התגובות בפורום עד עכשיו ותראה שהם לא איכפת להם
הם אומרים "לא טוב לך, תעבור. זה המצב" -
פוסט זה נמחק! -
אם אתה אומר כך
צריך לחשוב באמת אם לעבור -
@100 הרהור כפירה קטן:
אצלי הנטסטיק סימן שהכל מחובר ותקין, ההעלאה פעלה רק ההורדה היתה חסומה, ועל האייקון של הוייפרי היו 2 פסים אדומים, שזה אומר שהתוכנה חוסמת את הגלישה. אז אולי הבעיה כן היתה בנטפרי? כי עד לרגע זה לא קיבלנו הכחשה פה ממנהלי נטפרי.
תכל'ס אני עברתי חזרה ל-019. -
@אוהב-ישראל לא צריך הכחשות. הודאת בעל דין כמאה עדים.
@X2ONE אמר בתגובת חברת X2ONE:
שלום וברכה לכולם, חברת x2one ראתה לנכון להגיב באופן חד פעמי בפורום זה על מנת להבהיר את הדברים כפי שהם.
בעבר הייתה חבילה ללא הגבלה. מספר מועט מאד של משתמשים חרגו באופי השימוש ההוגן והסביר של תנאי החבילה. בעקבות כך החלה החברה להפעיל מנגנונים למזעור הנזק הנגרם ע״י משתמשים אלו. בחלק מהמקרים המנוי יכנס להאטה כדי לאפשר למשתמש להמשיך להנות מגלישה מסוננת ע״י נטפרי במסגרת תנאי החבילה ובחלק מהמקרים המנוי יחסם כמו שקורה בחברות אחרות. ...
המשך גלישה נעימה ובטוחה לכולם,
X2one.
-
@אחד-תם ה'הבהרה' שלהם לא רלוונטית לניתוק הכללי האחרון של יום ששי / מוצ"ש שעליו הם טוענים בתוקף שהאשמה תלויה בנטפרי.
-
אולי זה קשור לזה:
@magicode אמר בהאם X2ONE החלו להחליף את האייפי בכל חיבור מחדש?:דיברתי איתם. זה קורה לכל מי שחרג מ 40 או 30 גיגה לא בדיוק הצלחתי להבין מה המגבלה שלהם.
במקום לחסום הם החליטו לעשות האטה.
והאטה אצלהם זה אומר שמקבלים כתובת איפי מקבוצת האיפים שעובדים לאט.
שהם הגדרו את האטה לטענתם הם לא אחזו שזה משנה את כתובת האיפי.
בפועל כרגע הם לא רוצים לתקן את זה מיידית. כי הלקוחות החורגים לא ממש מעניינים אותם.
ולכן זה אומר שאני בעצמי יחסום את את הכתובות האלו שהם מגדירים כדי שלא יהיה בעיה ברישומים.
לכן מי שחסום שיזדרז להחליף ספק לפני שאני חוסם.@magicode אמר בהאם X2ONE החלו להחליף את האייפי בכל חיבור מחדש?:
עשיתי שכל מי שנחסם מקבל את ההודעה הזאת.
http://netfree.link/block/x2oneמייל השארתי פתוח.
אבל זה אינטרנט מאוד איטי 256kbs -
לא קשור
דווקא ביממה האחרונה זה בסדר -
@אוהב-ישראל אמר בהניתוקים בX2ON ממשיכים?:
@אחד-תם ה'הבהרה' שלהם לא רלוונטית לניתוק הכללי האחרון של יום ששי / מוצ"ש שעליו הם טוענים בתוקף שהאשמה תלויה בנטפרי.
שאלתי אותם היום בצהרים אם זה באשמת נטפרי שיסבירו לי למה הם חושבים ככה. הם טענו לי בתוקף שהם לא אומרים כאלו דברים לאף אחד.
-
@magicode להבא להקליט את השיחה?!
-
@100 ברור !
-
@אוהב-ישראל אם אין הורדה זה בדר''כ הבעיה בסים ובקו
-
@magicode אמר בהניתוקים בX2ON ממשיכים?:
@אוהב-ישראל אמר בהניתוקים בX2ON ממשיכים?:
שאלתי אותם היום בצהרים אם זה באשמת נטפרי שיסבירו לי למה הם חושבים ככה. הם טענו לי בתוקף שהם לא אומרים כאלו דברים לאף אחד.
@100 אמר בהניתוקים בX2ON ממשיכים?:
@magicode להבא להקליט את השיחה?!
@magicode יש לי הקלטה מהיום שנטפרי אשמים "היה בעיה בשרת שלהם", אתה רוצה אותה?
-
@אלי-TZA תשלח ל netfree613 שטרודל גימייל
-
@משרדי את המייל שלו אני מכיר השאלה אם הוא ביקש.
-
תשלח, שיהיה.