נטפרי לסמארטפונים
-
אופי הדברים שמועברים באימייל, שונים לחלוטין מאופי הדברים שמועברים בוואטסאפ. עובדה.
-
@Glantz אתה לא מעודכן
היום וואצפ כבר לא משמש לצרכים אלו אלא הטלגרם
וצא ולמד מאחוזי השימוש בו בישראל -
@Glantz אמר בנטפרי לסמארטפונים:
אופי הדברים שמועברים באימייל, שונים לחלוטין מאופי הדברים שמועברים בוואטסאפ. עובדה.
אופי הדברים שבנאדם מקבל נובע מאופיו של האדם וחבריו
וזה לא בהכרח קשור לדרך שהוא מעדיף לתקשר איתם. -
לדעתי הבעיה בוואטסאפ , וגם בסמארטפון בכללי
היא הזמן הרב שזה צורך , ובהתאם איכות החיים שיורדת ואיתה - רמת הקשב בשיחות , הנוכחות, היכולת להנות בלי להיות מעודכנים כל רגע.
ולזה אין פתרון גם עם הסינון המהודר ביותר.זו לא סיבה למה לא לפתח הכשר לסמארטפון, זו סיבה למה לא לקנות אותו למרות הסינון.
-
@a0533057932 אתה צודק, אבל עדיין...
-
@6262 אמר בנטפרי לסמארטפונים:
@Glantz אמר בנטפרי לסמארטפונים:
אופי הדברים שבנאדם מקבל נובע מאופיו של האדם וחבריו
וזה לא בהכרח קשור לדרך שהוא מעדיף לתקשר איתם.צודק לחלוטין. אבל זה עדיין לא סותר את מה שכתבתי. זה שילוב של שניהם. אני בטוח שאם היה לי וואטסאפ, הייתי נחשף לדברים שעד היום לא נחשפתי אליהם באמצעות האימייל.
-
@Glantz זה סיבה בשבילך לא להצטרף או להצטרף אבל ללא קבוצות
זה לא סיבה לא לפתח וואצפ אם סינון בשביל כל מי שזקוק לזה -
@a0533057932 חולק
אבל גם אם נלך לשיטתך שאפשר להכשיר וואטסאפ, למה לתת בכלל לגיטימציה לכלי הזה? מספיק שיש לנו את האינטרנט במשרד, למה להכניס את האינטרנט לתוך הכיס?
סמארטפון זה נוחות, זה לא הכרח. -
@548499758 אמר בנטפרי לסמארטפונים:
לדעתי הבעיה בוואטסאפ , וגם בסמארטפון בכללי
היא הזמן הרב שזה צורך , ובהתאם איכות החיים שיורדת ואיתה - רמת הקשב בשיחות , הנוכחות, היכולת להנות בלי להיות מעודכנים כל רגע.
ולזה אין פתרון גם עם הסינון המהודר ביותר.זו לא סיבה למה לא לפתח הכשר לסמארטפון, זו סיבה למה לא לקנות אותו למרות הסינון.
זו סיבה כן לקנות מאושר. מאשר פרוץ מה השאלה פה בכלל
-
@Glantz אל תשכח שנכון שנטפרי קמה (אאל"ט) לגרפיקאים אבל היום היא פונה לקהל הרחב גם לאנשים שסתם כך רוצים אינטרנט
ואם כן גם ב סמארטפונים נכון שלקהל המקורי אין צורך בזה אבל נראה לי שלרוב הציבור (שמשתמש ב סמארטפונים) יש צורך גדול בדבר ואין זה נכון לכאורה להסתכל על אותם אברכים שלא מבינים מה הצורך בוואצפ (ואשריהם ואשרי חלקם) לעומתם יש הרבה מאד שלמרבה הצער (לפחות שלי) יש צורך בכלי הנ"ל ועל כן צריכים למצוא פתרונות מדרגה ב' לסינון -
-
@MacroShadow אמר בנטפרי לסמארטפונים:
@a0533057932 אמר בנטפרי לסמארטפונים:
@Glantz אל תשכח שנכון שנטפרי קמה (אאל"ט) לגרפיקאים
אתה טועה
באמת?
פרט! -
@100
מה יש לפרט משהו שלא נכון? -
ברחוב ידוע שהקימו את נטפרי לסנן את כמויות התמונות שגרפיקאים נאלצים לראות במשך העבודה, לא כך?
(חשבתי שלגרפיקאים יש איזשהוא פריווליגיה או זכות קדימה.. ) -
-
@magicode גם אני כמו @חים כך שמעתי (לא בעניין פריבילגיה)
סתם מעניין לדעת את השתלשלות ההקמה...
אולי אפילו להכניס לכאן https://netfree.link/#about -
-
@100 אמר בנטפרי לסמארטפונים:
סתם מעניין לדעת את השתלשלות ההקמה...
-
-
@yzahn אמר בנטפרי לסמארטפונים:
@ליכט @רוח אני קורא את הדברים וממש נהיה ירוק מקנאה... איך שהקימו מהמסד ועד הטפחות כזה דבר נפלא, עדיף בכל ההביטים בין בכשרות ובין בטכנולוגיה
גם אני, אבל משום מה מצליח לקרוא רק את הדף הראשון של כל אשכול, ולא את כל האשכול