סים כשר - פרטנר - דיווחי משתמשים על עומס וכדו'
-
@shraga אמר בסים כשר - פרטנר - עומס בשעות הערב - עד מתי?:
@אלי-TZA
יפה (או לא יפה...)!! עכשיו דיברת לעניין...- אני חושב שגם קודם דיברתי לעניין בגלל ההוכחות שכבר היו, איך אומרים "יש בנינו חילוקי דעות"..
- התכוונתי להכפיל את מספר התוצאות בפוסט, אני מבין שאין עניין..
@סים-כשר כבר הגיב.
התייחסתי לזה בתחילת הפוסט
רק לוודא, שניהם מחוברים לרשת G4?
אם ההבדל היחיד בין הבדיקות הוא הסים שבתוך הסטיק ויש לך תוצאות של 27Mbps אני לא חושב שיש מקום לספק..
-
אם ההבדל היחיד בין הבדיקות הוא הסים שבתוך הסטיק ויש לך תוצאות של 27Mbps אני לא חושב שיש מקום לספק..
אולי הסים של סים כשר לא מצליח להתחבר לרשת דור 4, בעוד הסים של 019 כן מצליח.
-
@shraga לאורך כל הבדיקות הדף של הסטיק היה פתוח ווידאתי שהכל כמו שצריך
-
פוסט זה נמחק! -
מוזר,
אני גולש באופן קבוע עם סים-כשר-פרטנר ואני עם נטסטיק דור 3,
ולא נתקל בשום איטיות/בעיה מיוחדת. (אשדוד)לדעתי גם 10 משתמשים מתוך... ועם הוכחות הכי... לא יכול לשקף.
בדיוק כמו שאם אני ועוד כמה כמוני שלא סובלים מאיטיות וכו' לא משקפים.בלי בירור עומק מול אחוז נכבד מהלקוחות של חברה כזו או אחרת + מיפוי אזורים, סוגי נטסטיקים וכו'
נחטא לאמת ועל הדרך נזיק לכמה יהודים.הבהרה: הקשר היחיד שלי עם סים כשר זה הסים שבנטסטיק.
-
@אקסס אולי כדאי שנטפרי תעשה סקר כזה כולל מיפוי כדי לעודד את הספקים להשתפר
-
@אקסס אמר בסים כשר - פרטנר - עומס בשעות הערב - עד מתי?:
לדעתי גם 10 משתמשים מתוך... ועם הוכחות הכי... לא יכול לשקף.
בדיוק כמו שאם אני ועוד כמה כמוני שלא סובלים מאיטיות וכו' לא משקפים.בלי בירור עומק מול אחוז נכבד מהלקוחות של חברה כזו או אחרת + מיפוי אזורים, סוגי נטסטיקים וכו'
נחטא לאמת ועל הדרך נזיק לכמה יהודים.אתה מאוד נחרץ וזה נחמד אבל מבחינה טכנית יש כאן תוצאות של בדיקות עם הבדל עצום ביניהם כשבשניהם נעשה שימוש באותו: שרת בדיקת מהירות, דפדפן, מחשב, סטיק, אנטנה, חברת תשתית סלולרית, חברת סינון אינטרנט. ההבדל היחיד שיש ביניהם הוא מכונות הסינון של סים כשר - פרטנר מול מכונות של 019.
יש לך הסבר אחר איך מבחינה טכנית קורה הבדל כזה גדול? נשמח לשמוע, אבל לטעון "לי אין איטיות" זה לא רציני גם אם אתה צודק, הסבר לשוני בין המשתמשים יכול להיות לדוגמה שאתה מחובר דרך מכונת סינון פחות עמוסה בעוד אנחנו מחוברים למכונה יותר עמוסה, מה שלא מוריד מהאחריות של סים כשר לדאוג שהמכונה העמוסה תתפקד כמו שצריך.
אגב, היכולת שלך לחוש איטיות עם סטיק דור 3 מוגבלת מאוד כי אם בדור 4 המהירות יורדת מ25Mbps~ ל2Mbbps אז מדובר באיבוד של למעלה מ90% של רוחב הפס אבל אצלך כמה יש בשיא המהירות? 3-4Mbps? איבוד של מגה שתים יכול להיות לא מורגש בכלל.
לדעתי דווקא אנשים כמוך מזיקים למי שקורא ואומר "אז הם כמו כולם וכדאי להתחבר דרכם" ואז נתקע..
היו דברים מעולם:
@מענטש-אמיתי אמר בסים כשר - פרטנר - עומס בשעות הערב - עד מתי?:אני המלצתי למישהו על סים כשר באשדוד,
ועכשיו אני חוטף ממנו על זה... -
@אקסס
אני השתכנעתי כבר... -
@סים-כשר מה יהיה????????????????
-
@ניק-ירושלמי אמר בסים כשר - פרטנר - עומס בשעות הערב - עד מתי?:
@סים-כשר מה יהיה????????????????
על איזה דור מוגדר הנטסטיק?
אם על אוטומט תנסה לשנות ל- 4 ולבצע בדיקה (אחרי דקה שתיים)
ושווה לבצע בדיקה גם על 3,
אם ביצעת תעדכן. -
@ניק-ירושלמי הבדיקה הזאת דרך שרת באוקרינה.
-
זה בדיקה כשמוגדר על 4 לבד
וזה כשמוגדר על 3בלבד -
גם אני מצטרף, זה נהיה ממש בלתי נסבל אי אפשר לעבוד.
השגתי סים לא כשר ל"ע של 012 (פרטנר) וביצעתי בדיקה עכשיו 23:50- אותו ראוטר, אותו מיקום, פ"ת. שניהם על 4G בוודאות.תוצאה עם סים-כשר:
תוצאה עם סים 012-פרטנר:
בנוסף שמתי לב שבסים-כשר אני תמיד מקבל ב-speedtest שרתים בירושלים או ברמאללה. לעומת זאת בסים הרגיל של 012 אני מקבל שרתים קרובים יותר- פ"ת, ת"א, ראש העין וכו'.
-
@yzahn
אז הנה מירושלים
-
עכשיו במחילה,
אתה לא חייב, אני רק מנסה לעזור.תסגור Dropbox, Outlook, ותנטרל עדכוני ווינדוס ו/או כל תוכנה שידוע לך שזוללת רוחב פס וכמובן עדיף שרק האתר של הבדיקה יהיה פתוח
ותריץ בדיקה שוב, על 4 דווקא.עריכה: אני מקווה שאתה גם יושב מספיק קרוב לנטסטיק.
-
@אקסס
עשיתי ככל אשר ציויתני ואני יושב קרוב לנטסטיק ואלו התוצאות (זה לוקח הרבה זמן בגלל האיטיות רק להעלות את התמונה זה זמן)
-
אני מוכן להמשיך לנסות,
אם תרצה להמשיך tkhhar@gmail.com. -
@אקסס
אני לא חושב שיש בזה תועלת כי זה ברור שזה בעיה מובנית בשרת או במכונת סינון שסים כשר יושבים עליו וכמו ש@סים-כשר בעצמו כתב למעלה, ולפני כמה חודשים גם היתה בעיה אפשר לחפש באשכולות ישנים כמו "יש פרטנר?" ועוד ואז עשו איזו פעולה אבל כנראה שאם התרחבות הלקוחות מה שעשו אז כבר לא עוזר. מה שעכשיו יותר גרוע מאז שאז לפחות בשעות אחרות היה פיצוי בגלישה שמתאימה לדור 4 במהיריות גבוהות עכשיו בכל היום זה לא מגיע למהיריות האלה ובערב.... -
לכמה היית מגיע בטופ עם אותם נתונים? (נטסטיק, ספק וכו')
-
@אקסס
24, 27