🔖 סימניה: ריענון תמונות
-
@yzahn אמר ב סימניה: ריענון תמונות:
@aiib סבלנות... זה עוד לא מושלם בכלל.
אבל אם אתה משתמש בזה, אתה יכול לעזור לי אם תדווח על מקומות בהם זה לא עובד.אבל איך אני ידע אם זה לא עובד או שפשוט התמונה עדיין לא חזרה מבדיקה?
-
@אלי-TZA אמר ב סימניה: ריענון תמונות:
אבל איך אני ידע אם זה לא עובד או שפשוט התמונה עדיין לא חזרה מבדיקה?
באמת שאלה טובה... (התכוננתי להרבה דווחי באגים לא מוצדקים)
(אם אתה יודע להשתמש בכלי המפתחים, תוכל לראות שכל התמונות שמזוהות ע"י הקוד מקבלות בסוף ה-URL תוספת בצורה כזאת(nfopt(r=abcd~&
, תמונה שלא מקבלת תוספת כזאת לא מזוהה ע"י הקוד ויש לדווח. אם זה בתוך iframe אין ענין לדווח, יש גם אתרים בהם הסקריפט חסום ע"י הגדרות אבטחה, בקיצער - מסובך)
אני חולם שבמשך הזמן אעשה דרך לאבחן בצורה וויזואלית אם התמונה מזוהה... -
@yzahn יש תשובה נוספת, אם במקביל אתה רואה שתמונות אחרות כן נשלחות וחוזרות והתמונה הספציפית עדיין לא חזרה סימן שהיא בעייתית
-
@yzahn הסימניה שלך עושה אצלי פעולה אחרת.
אחר חיפוש תמונה בגוגל אני מקבל רק 2 שורות של תוצאות. אחרי לחיצה על הסימניה מתקבלות עוד שורות רבות של תמונות. -
@yzahn
מדוע לא להשתמש בזה? -
-
@אהרן כמה זמן לוקח לגירסה חדשה להתעדכן ב-jsdelivr?
עריכה: מצאתי את התשובה. עד 12 שעות. אפשר לגרום לחידוש המטמון ע"י שליחת בקשה ל-purge.jsdelivr.net
(לכאורה זה אמור לעבוד גם אם לבינתיים הדומיין לא פתוח בנטפרי). -
-
שידרוג גירסה
שידרגתי את הסימניה שלא ירענן את כל התמונות בעמוד אלא על פי בחירה. הפעלת הסימניה מכניס אותך למצב בחירה. מצב זה ניכר ע"י שכל אלמנט שעוברים עליו מקבל גבול אדום, כזה:
במצב זה, אפשר ללחוץ על תמונה לרענן אותו.
לחיצה על מקש ESC מחזיר אותך למצב רגיל. -
@yzahn
למה זה לא עובד אצלי ?
אולי אין לי את הגירסא הנכונה ?
כבר התבלבלתי, תוכל לכוון אותי מאיפה להעתיק את הגירסא האחרונה ? -
@ליכט לוקח זמן להתעדכן, ראיתי שהתעדכן אז פירסמתי, ושוב ראיתי שלפעמים גם אני עדיין מקבל את הגירסא הישנה. כנראה שפרסמתי מוקדם מדי. לכאורה מחר זה יתעדכן.
-
@ליכט סליחה על הבלבולים הלוך וחזור.
חזרנו לסקריפט של @Men770 שמתעדכן בצורה אמינה.javascript:function dynamicallyLoadAndRunScript(url, fnOnload){var script = document.createElement("script"); script.src = url; script.onload = fnOnload; document.head.appendChild(script)} function fnOnload(){window.yzRefreshImages()} if (!window.yzRefreshImages) {dynamicallyLoadAndRunScript("https://mendi.net770.net/netfree/images.js", fnOnload)} else fnOnload();
-
@yzahn יש דרך לבטל את המסגרת האדומה ?
היא מופיעה לי כעת בפורום כשאני לא צריך אתה !
עריכה: ראיתי כעת שלחיצה על Esc מבטלת את המסגרת -
@מעמד אמר ב סימניה: ריענון תמונות:
@yzahn יש דרך לבטל את המסגרת האדומה ?
היא מופיעה לי כעת בפורום כשאני לא צריך אתה !כשמקישים Esc היא נעלמת.
-
@yzahn לא הבנתי את התועלת ברענון רק לאובייקט ספציפי, זה בשביל לחסוך תעבורה לבעלי הנטסטיקים?
כמו"כ כדאי שזה יהיה כתוסף לכרום (עד שנטפרי יזהו את הפופולריות ויטמיעו במערכת...) שישמש כתחליף לכרטסת וירענן אוטומטית בלי לחיצה, כעת יותר קל ללחוץ על קונטרול + F5 בשביל רענון קשיח... -
@shraga אמר ב סימניה: ריענון תמונות:
@yzahn לא הבנתי את התועלת ברענון רק לאובייקט ספציפי, זה בשביל לחסוך תעבורה לבעלי הנטסטיקים?
כמו"כ כדאי שזה יהיה כתוסף לכרום (עד שנטפרי יזהו את הפופולריות ויטמיעו במערכת...) שישמש כתחליף לכרטסת וירענן אוטומטית בלי לחיצה, כעת יותר קל ללחוץ על קונטרול + F5 בשביל רענון קשיח...ומה יהיה עם בעלי Firefox?
-
@Men770 כהיום כרום ופיירפוקס אותו דבר. כל תוסף שמפתחים לאחד יעבוד על השני בלי הרבה עבודה.
-
@Men770
מחיפוש קצר ברשת (לא נוסה במעבדה):- יש אפשרות בקלות להתקין תוספי כרום בדפדפן פיירפוקס.
- יש אפשרות למתכנתים להמיר בקלות תוסף כרום לתוסף המותאם לפיירפוקס.
-
@shraga אמר ב סימניה: ריענון תמונות:
@Men770
מחיפוש קצר ברשת (לא נוסה במעבדה):- יש אפשרות בקלות להתקין תוספי כרום בדפדפן פיירפוקס.
- יש אפשרות למתכנתים להמיר בקלות תוסף כרום לתוסף המותאם לפיירפוקס.
אני יודע את זה.
- אתה מתכוון עם Chrome Store Foixfied? לא עבד לי, נתקע תמיד בChecking AMO Credential.
- אם מישהו מתנדב לפתח תוסף לכרום, אני מתנדב עם להמיר אותו לפיירפוקס. (אבל שהתוסף יריץ מהקוד אצלי, שלא אצטרך לעדכן כל גירסא)
-
@Men770 אמר ב סימניה: ריענון תמונות:
(אבל שהתוסף יריץ מהקוד אצלי, שלא אצטרך לעדכן כל גירסא)
זה נראה לי פירצת אבטחה חמורה, קשה להאמין שכרום יאשר כזה תוסף שטוען סקריפטים דינמיים בלי אפשרות לפקח עליהם