נטפרי vip
-
כיום התשלום לנטפרי מסתכם ב-15 ש"ח בלבד.
לא משנה כמה מחשבים יושבים על אותו קו, ולא משנה כמה פעילות אתה מעמיס על המערכת.הרעיון שאני מציע,
לפתוח מסלולים חדשים בתשלום גבוה במיוחד. (לדוגמה: 180 ש"ח בחודש).
מסלול ראשון יהיה בקטגוריית vip,
כלומר:- אין הגבלה על כמות סינון התמונות (חריגה , אנא המתן....)
- קדימות בסדר המענה של נציגי נטפרי בבדיקת הפניות.
- שירות טלפוני מיידי בעת הצורך, וכו'
ראיתי שירות כזה אצל חברת בזק, שמשלמים להם "שירות עסקי" ויש להם מענה מיידי לכל תקלה, שליחת טכנאי ללא המתנה בתור וכו'
2 הצדדים יוצאים נשכרים,
נטפרי - יכולה להרוויח עוד כסף שילך לפיתוחים נוספים וכו'
הלקוחות - כמו משרדים מרובי מחשבים, או עסקים שמבוססים ותלותיים מאוד במערכת הפניות וכו'מסלול נוסף יכול להיות ל- "נטפרי גרפיקאים" בו ישלמו גם מחיר חודשי גבוה עבור קדימות בבדיקת התמונות, (הם ישלמו את זה בחפץ לב)
ומי שירצה, ירכוש את 2 המסלולים (כלומר 360 ש"ח לחודש, אני סתם זורק סכומים שנראים לי סבירים מצד הלקוח...) ויקבל את 2 השירותים.
זה לא יגביל את המשתמשים הרגילים, כי התקציב הנוסף יעבה את המערכת ורק יזרז את הבדיקות וכו'אני חושב שיש אנשים שישתכנעו גם לעבור לנטפרי במקרה כזה, (לדוגמה: יש לי חבר שהתנסה בנטפרי, ועזב... אני מאוד ניסיתי לשדל ולהסביר, הוא, מצד שני, אדם שלא כ"כ מעניין אותו החיסכון שזה רק 15 ש"ח, הוא אמר לי משפט כזה: "אני לא מתעסק עם מי שעושה לי טובות. אני רוצה לשלם. ולקבל שירות כמו שצריך!!! לא משנה שהוא קיבל שירות מעל ומעבר, בהתחברות וכו' , אבל 3 ימים אחרי החיבור, הוא שלח פניה למערכת הפניות והוא המתין כמה שעות עד שהוא קיבל מענה... ואז הוא החליט שזה לא מתאים לו.... [מעניין כמה זמן הוא היה מקבל בסינונים אחרים...] ניסיתי להסביר שוב, אך הוא בשלו: "הכל מתחיל ונגמר בזה שהם עמותה, אני לא איש נזקק. אני לקוח ורוצה תמיד להיות צודק..." ע"כ)
לעצם העניין, יש אנשים שמוכנים לשלם. אולי כדאי לתת להם את האופציה?
-
אני מצטרף לדבריו
אני מכיר כמה אנשים שעזבו נטפרי בגלל חוסר השירות ,(כביכול)
אני מקווה שמה שיש ברשימת הצבעות מסלול עם שליחת הרבה תמונות כולל לא רק תמונות אלא שאר הדברים ג"כ,
דבר ראשון מי שרוצה את זה יצביע לזה ברשימת ההצבעות -
אני מאוד ממליץ על הרעיון
אבל לא בגלל השירות, כי לנטפרי יש שירות שלא נתקלתי במקומות אחרים, לא בזמינות ולא ברמה. ממש אין מילים.
אלא בגלל שיש אנשים כמו גרפיקאים או מתכנתים או שאר מקצועות שצריכים זמינות מאוד גבוהה,
וגם פתיחת תמונות בקצב מיידי ביותר, בלי לחכות ולשלוח פנייה וכו' (אפילו אם הפנייה נענית תוך 5 דקות, הם צריכים את זה במיידי ממש, היינו תוך כדי גלישה ממש). ולדעתי לא צריך להגיע לסכומים כמו שכתבת, אלא נטפרי ישמחו לעשות את זה בהרבה פחות, אבל לא זה הנידון כרגע.
הענין הוא להפוך את הענין של סינון אינטרנט לכמה שיותר נגיש ופחות מגביל, כי יש אנשים שזה מה שמונע מהם את הסינון בכלל, ואת נטפרי בפרט, עצם הענין של עוד התעסקות עם עוד מרכיב, היינו העוד גוף שמגביל כביכול ביני לבין האתר/השימוש ברשת. ואת זה כדאי לצמצם לכמה שיותר נגיש, כמה שיותר שקוף. זה מתחיל באנשים שבאמת צריכים גלישה 'זורמת' כמו שכתבתי, מעצם עיסוקם, וזה עובר לאנשים שהרעיון שזה עובר עוד "דרך" באמצע גורם להם לתהות על דרכם, וכנ"ל. -
-
-
@Chocolate ולכן מה?
מה הפתרון במסלול שמוצע כאן?
אני מכיר מישהו אחד בחברת סינון אחרת וזה מספיק לי בשביל להבין מה רמת השירות. -
הרעיון הוצע מספר פעמים, חבל לחזור על הנידון שוב, איפה @ליכט שיתן לנו מראי מקומות?
-
הרעיון הוצע מספר פעמים, חבל לחזור על הנידון שוב, איפה @ליכט שיתן לנו מראי מקומות?
דווקא חיפשתי ולא מצאתי....
לעצם העניין, אני חושב שנטפרי נמצאת במקום אחר ממה שהיא הייתה לפני שנתיים. (גם בכמות הלקוחות וגם ביכולת הסינון ובמאגר האתרים הפתוחים +התמונות)
יש הרבה אנשים שאז נטפרי בכלל לא התאימה להם, והיום אולי כן. (אני יכול לספר על עצמי, בעבר הייתי משתמש כמעט כל יום בשירות של מערכת הפניות - ובתקופתנו אני כמעט לא רואה את עצמי זקוק לכך)
מה שלא היה רלוונטי אז - לא בהכרח שיהיה גם כך היום.
-
כאמור, כבר דיברו על זה כמה וכמה פעמים, הנה אחד מהם: http://forum.netfree.link/post/9644
-
@מטעמים יש גם את זה
http://forum.netfree.link/post/53925 -
-
כשעולה שוב כזה פוסט.
זה מעיד שעד עכשיו השירות היה מצוין. ופתאום נדפק משהו.
אז אנחנו נבדוק מה הבעיה.ויש פה בעיה עמוקה אם יהיה לנו שירות משודרג. אז השירות הרגיל יהיה זוועה. תחשבו על זה.
-
-
-
@ליכט הגיע הזמן שתעביר קורס במציאת פוסטים. אני לדוגמא משתגע עד שאני מוצא מה שאני מחפש!!
-
ויש פה בעיה עמוקה אם יהיה לנו שירות משודרג. אז השירות הרגיל יהיה זוועה. תחשבו על זה.
לא הבנתי למה.
אם יהיו מספיק אנשים שישלמו מספיק כסף, אפשר יהיה לשלם לתומכים חדשים למסלול הVIP בלי לגעת בתמיכה הרגילה.
עריכה:
הצצה בקישורים מעלה שהפוסט שלי מיותר. אז רק לחסוך לכם זמן, אני מעלה ציטוט של MAGICODE:magicode 13 בנוב׳ 2017, 16:03
רציתי לעשות מסלול ב 150 שקל לחודש. כפי שהציעו בפרוג.
אבל כולם אמרו לי שזה הרבה בשבילם.
אז אם יהיה רשימה של 200 מנויים שיתחייבו מחיר כזה לשנה לפחות נעשה כזה מסלול.כמובן שאני כותב את זה רק כדי שתבינו שבפרום יודעים לכתוב ולהתלונן למה אין מסלול אבל באופן מעשי אין לזה שום ביטוי. וגם לא יהיה לזה.
אני בספק עצום האם ב 30 שקל לחודש יהיה רשימה של 100 מנויים. -
@אייזיק-3 ברגע שיש שירות מיוחד המחשבה בתת מודע שאין צורך לשפר את הקיים מכיוון שמי שבאמת צריך נמצא בשירות המיוחד.
ואז התוצאה ירידה או עמידה על המקום בשירות הרגיל.
כעת כשהמטרה היא להרחיב את השורות לכמה שיותר אנשים וצרכים נעשים מאמצים גדולים לשפר את השירות הקיים שיתאים לכולם. מה שגורם ריווח לשירות הקיים ולא מנווט את הכוחות החוצה -
-
@מטעמים @loters חבר'א השירות שנטפרי נותנת הוא שירות מצויין, לא כדי להתלונן על מה שהקב"ה נותן לנו. וגם הסינון הוא ע"פ גדולי ישראל.
ישר כח גדול התם הצלתם אותי מהאנטרט הפרוץ!!!
חבל שאתה רואה את הדברים בצורה כזאת.
תקרא שוב טוב טוב מה שכתבנו ותראה שאף אחד לא התלונן על נטפרי!!אני בעצמי העברתי כמעט מניין של אנשים לנטפרי.
אחים, גיסים ידידים, וכו'
(אחד מהם היה ללא סינון כלל...)
ואני אומר לך, שמי שהיה בדרגה הכי פתוחה בסינון פלוני, ועכשיו מתחיל עם נטפרי, צריך הרבה רחמי שמים שיהיה לו הסבלנות לא לקום ולברוח. לא בגלל שיש חלילה חיסרון בנטפרי, אלא כי הוא היה חי בעולם שבו הכל היה פתוח רח"ל ועכשיו הוא צריך להשתמש הרבה עם בקשות ממערכת הפניות ובהמתנה לפתיחת תמונות.@magicode אני ממש מתפלא שאתה רואה את הדברים כביקורת, אני פתחתי את האשכול אך ורק במטרה לעורר את הנושא. מה שעשיתם הוא דבר גדול, ניתן לשפר אותו ע"י הרחבה של שירות פרימיום. זה הכל.
ומה לעשות, יש אנשים שרגילים לפינוקים, לכן נתייאש מהם? נרפה מהנדנוד כלפיהם?
לא נוותר על אף בן של הקב"ה. גם אם זה באשמתו המלאה. -
@מטעמים
ההיפך ראיתי את הדברים כפירגון שעד עכשיו הכל דפק.