תוכנת BETA להתחברות ל VPN
-
@לייבל תיכנס לפה:
http://127.61.3.61:31613/@magicode זה היה אמור ליפתח אוטומטי?
עריכה: לא בטוח שהגעתי לכתובת הנכונה... לא נראה שזה עובד
עריכה2: משהו בכל זאת כן עובד... אולי לקרוא לזה ALPHA במקום BETA? -
@magicode אתה יכול לנדב יותר מידע על מה מדובר ומה זה שונה ממה שהכרנו באניוואר עד עכשיו?
למה ארגנטינה לא מופיע? -
@לייבל אמר בתוכנת BETA להתחברות ל VPN:
היכן מכניסים שם משתמש סיסמה ?
נראה שלא צריך. (לא ברור לי בינתיים איך זה שייך, והאם מי שלא קיבל אף פעם חשבון VPN ג"כ יחובר עי"ז, והאם זה מחייב אותו לשלם, בכל אופן אצלי לכאורה עבד בלי להכניס שום פרטים למרות שהחיבור לא מופיע אצלי בהגדרות סינון)
נתק את האינטרנט ותחבר שוב, ואז תבדוק כאן אם אתה מחובר דרך ה-VPN.בינתיים רב ההעלם על הגלוי...
-
@yzahn כלומר, שגם מי שלא קיבל VPN מנטפרי יכול להתחבר דרך התוכנה הזו ?
-
@yzahn כנראה שכולם כבר הלכו לישון
בנתיים שמעתי שבתמיכה כבר היה להם עדכון ע"כ אתמול -
@לייבל טוב, עד שנקבל הבהרות מחר נצטרך להסתפק בקריאת קוד המקור (זה תמיד נחשב התיעוד הטוב ביותר, אם היה לי זמן עכשיו הייתי לומד אותו...)
-
@yzahn אמר בתוכנת BETA להתחברות ל VPN:
@לייבל טוב, עד שנקבל הבהרות מחר נצטרך להסתפק בקריאת קוד המקור (זה תמיד נחשב התיעוד הטוב ביותר, אם היה לי זמן עכשיו הייתי לומד אותו...)
אופססס...
היכן, ואיך אפשר ? -
@חזק אמר בתוכנת BETA להתחברות ל VPN:
@magicode אתה יכול לנדב יותר מידע על מה מדובר ומה זה שונה ממה שהכרנו באניוואר עד עכשיו?
למה ארגנטינה לא מופיע?לא יודע אבל אצלי, לא עובד.
אני נמצא בארגנטינה ומשתמש וVPN של ארה"ב ועובד מצויין ויציב, (אגב החיבור הוא על נסטטיק סלולרי) -
לא צריך להכניס שם משתמש וסיסמה.
רק להגדיר שרת וסוג התחברות.
ולעשות התחבר.
אם לא רוצים להתחבר צריך להסיר את התוכנה אפשר להסיר אותר דרך הסרת תוכניות של וינדוס.
בעיקרון זה מתחבר אוטומטית אם הוא מזהה שאין נטפרי.
כלומר על נטפרי הוא לא יתחבר לכם אוטומטית. -
מה ההבדל בין מטרת תוכנת נטפרי אניוואר למטרת תוכנת זו?
-
עוד משהו ששחכתי לכתוב. אם אתם תושבי ארץ ישראל לא תוכלו לשייך את החיבור בלי אישור מנטפרי.
לכן אם אין לכם אישור אל תתקינו בכלל את התוכנה. -
צריך ללמוד נוד בשביל זה...
-
@magicode בקיצור איך שזה נראה.
בעצם הVPN נותן להתחבר גם ללא אימות, רק שללא שיוך לחשבון נטפרי, לא ניתן לגלוש. -
מה עדיף לבחור?...
-
מישהו מבין איך זה עובד? כי לא עובד כלום
-
@aiib אולי בגלל זה:
@magicode אמר בתוכנת BETA להתחברות ל VPN:
אם אתם תושבי ארץ ישראל לא תוכלו לשייך את החיבור בלי אישור מנטפרי.
@WWW אמר בתוכנת BETA להתחברות ל VPN:
ללא שיוך לחשבון נטפרי, לא ניתן לגלוש.
-
-
-
@לייבל אמר בתוכנת BETA להתחברות ל VPN:
היכן מכניסים שם משתמש סיסמה ?
נראה שלא צריך. (לא ברור לי בינתיים איך זה שייך, והאם מי שלא קיבל אף פעם חשבון VPN ג"כ יחובר עי"ז, והאם זה מחייב אותו לשלם, בכל אופן אצלי לכאורה עבד בלי להכניס שום פרטים למרות שהחיבור לא מופיע אצלי בהגדרות סינון)
נתק את האינטרנט ותחבר שוב, ואז תבדוק כאן אם אתה מחובר דרך ה-VPN.בינתיים רב ההעלם על הגלוי...
זה יוצר חשבון VPN לבד. לתושבי חו"ל אין צורך לפנות לתמיכה כך. רק לתושבי ישראל. יחסוך לתמיכה הרבה פניות.
-
@אלי-TZA משוייך