לתרגם פנל הניהול
-
הצעתי מזמן שזה יהיה כמו מה שמוגדר באיזור האישי
-
מה יהי' אם נושא זה, לתרגם פנל הניהול הוא הכרחי כדי שנטפרי יתפשט פה בארה"ב, זה מונע גדול לאלו שאינם מבינים עברית...
-
הפנל עצמו מאוד ברור יש לו תמונה ליד כל הגדרה, אבל באמת חשוב התרגום שהוא ממש פשוט
-
@MendelSit אמר בלתרגם פנל הניהול:
מה יהי' אם נושא זה, לתרגם פנל הניהול הוא הכרחי כדי שנטפרי יתפשט פה בארה"ב, זה מונע גדול לאלו שאינם מבינים עברית...
נכון מאד וחבל. עושים כ"כ הרבה שיפורים אבל זה משהו בסיסי לאלו שלא מדברים עברית. מקווה שיגמרו בהקדם.
-
@DovidStroh אמר בלתרגם פנל הניהול:
נכון מאד וחבל. עושים כ"כ הרבה שיפורים אבל זה משהו בסיסי לאלו שלא מדברים עברית. מקווה שיגמרו בהקדם.
אולי פשוט אפשר לפתוח איזה שהוא פלטפורמה שבו יוכלו מתנדבים לתרגם, וככה יהיה אפשרות של דיון על כל דבר עד שיתקבל התרגום הנכון.
-
@שלו אמר בלתרגם פנל הניהול:
@DovidStroh אמר בלתרגם פנל הניהול:
אולי פשוט אפשר לפתוח איזה שהוא פלטפורמה שבו יוכלו מתנדבים לתרגם, וככה יהיה אפשרות של דיון על כל דבר עד שיתקבל התרגום הנכון.
-
no need, at least as long no one is going to make use out of all the work people are willing to contribute
-
הנה אני חוזר, מה יהי' עם תרגום מלא של הכל בנטפרי, זה הכרחי מאוד להצלחת נטפרי פה בארה"ב, דיברתי אם כמה אנשים וזה שיש חלקים שאינם מתורגמים ומופיע רק בעברית, מונע הצטרפותם לנטפרי וזה חבל גדול, כי בעצם יש הרבה שרוצים להשתמש עם נטפרי אלא שהם אינם מבינים עברית, ועברית מבלבל אותם אפילו אם זה רק חלק קטן שלא מתורגם.
אבל פנל הניהול זה מוכרחת מאוד מאוד שתהי' מתורגם לאנגלית, כי כל משתמש בנטפרי משתמש בפנל הניהול -
@MendelSit
אני משער שהבעיה היא שהמערכת לא תומכת כרגע בשני שפות
וזה דורש עוד תכנות כדי לאפשר את זה
אולי אם תמצא תורם לפיתוח הספציפי הזה זה יקדם את זה ?
(כמובן שזה רק השערה שלי) -
@nigun
זה כבר בפיתוח: https://netfree.link/user#/tools/feature-request?r=39 -
@MendelSit צודק לגמרי. רוב האנשים כאן לא מבינים עברית וזה אכן מבלבל אנשים.