שירות ותמיכה של 011
-
לאחר שהתאכזבתי קשות מ019 נראה שכדאי שאעזוב וזהו...
מישהו מכיר והתנסה בשירות ובתמיכה הטכנית של 011?
מישהו משתמש בטלפון שלהם?
אשמח למידע -
@aiib השירות של 011 הוא בינוני, בדרך כלל הם בסדר.
לגבי הטלפון, הוא עובד על סים, הם נותנים טלפון בהשאלה אבל הוא לא תומך בעברית. -
@מישווו אמר בשירות ותמיכה של 011:
לגבי הטלפון, הוא עובד על סים, הם נותנים טלפון בהשאלה אבל הוא לא תומך בעברית.
אם הוא עובד על סים אפשר לכאו' להוציא את הסים ולהשתמש בו בסלולרי רגיל תומך כשר וכדו'.
-
@aiib אני לא נהניתי מהשירות ב011
עברתי להראל וקבלתי שירות מצויין -
חבל! קיוותי שזה יהיה תחליף ל019
-
ממליץ על ITC יש להם שירות מעולה
-
@aiib אני אישית ב011 והישרות שנתנו לי היה יוצא מן הכלל
גם מבחינת היחס הטוב גם מבחינת השעות מענה
וגם הם ניסו לעזור לי בענינים שכלל לא קשורים אליהם
אני לא אומר שלחברות אחרות אין שירות טוב אבל זה מה שאני מכיר..
בהצלחה! -
@ib אמר בשירות ותמיכה של 011:
ממליץ על ITC יש להם שירות מעולה
מי נותן שירות שלהם? ITC או IB תקשורת? כי הבנתי שהחשבונית הוא של IB. כלומר, אני לקוח שלהם... נכון?
יש להם שירות טוב? מבינים עניין בנטפרי? או רק יודעים להגדיר ראוטר ואח''כ תסתדר????סתם מעניין לשמוע מהחבר'ה כאן אם הם מרוצים מהמהירות של האינטרנט של ITC ואיך השירות שלהם?
-
איזו חברה הכי מוכרת בשוק הכללי? כאילו אני מעוניין בספק שהכי קרוב לבזק ולא משהו מאנ"ש כזה שעושים עלינו סיבוב...
-
@aiib מניסיון אישי, של כמה חברות שעובדות עם נטפרי, הכי נהנתי מסים כשר, הן מבחינת השירות והן מבחינת התשלומים/חיובים וכו'.
-
@UA אני שמעתי הרבה פידבקים חיוביים עליו. אבל האמת היא שקצת נמאס לי מאנ"ש למרות ש019 לא באמת אנ"ש אבל תפוס תרעיון
-
@aiib כן אנ"ש לא אנ"ש, היום מתחיל לחלחל, אם אתה לא נותן שירות נורמלי אתה נהיה פחות רלוונטי. בינתיים הם עושים רושם טוב מבחינת השירות.
-
@UA אם משעמעם ללך תקרא את הפסט הזה....
-
@aiib אכן, מסכים איתך שעושים מהציבור שלנו צחוק, אבל לא יודע אם זה קשור לאנ"ש או שלא, אלא זה בגלל שאין מתחרה רציני בסדר גודל שגם מספק נטפרי. אם בזק לדוגמא היו מספקים נטפרי ישירות דרכם, הכל היה נראה אחרת...
אבל מה שכן אפשר לעשות זה להציף את הנושא כמו שעושים כאן ואז לחברות אין ברירה אלא להעלות את השירות... אחרת יעזבו אותם לספקים קצת יותר טובים....
-
-
@aiib למה שיגיבו לך אם הם בטוחים שאתה בידיים שלהם?
כלומר רק אם תעשה מעשה, כלומר: לא מרוצה = עובר חברה, וככה כולם יעשו, לא יצטרכו שום תגובות.
שום חברה באמת לא מעניין אותה צעקות. רק הלקוחות שעוזבים.
תוכל לראות בהודעות הקודמות בעמוד הזה שאנשים כן מרוצים מחברות אחרות. אולי תנסה ותראה. -
@aiib אחרי שקראתי את התלאות שעברת (לשון עבר??) ב019. וכן את http://forum.netfree.link/topic/6169/019-נטויז-ן-הילכו-שניהם-יחדיו/75
נראה לי שהפתרון הקל הוא לעשות טלפון ותשתית ספק באותה חברה.
הפתרון המסובך יותר הוא: לנסות תשתית וספק דרך 011 נניח, אבל אז יהיה קצת בלאגן אם הטלפון שהוא דרך נטוויז'ן (?), שהיות והטלפון עובד רק על הנתב של סלקום ולא עובד על הנתב של 011 אז תצטרך להכניס את היוזר של 011 בנתב של סלקום.
אני יודע שזה נשמע פשוט אבל לי זה לקח חודש עד שזה הסתדר. -
@UA אני באמת עובר בשעות-ימים אלו.
הבעיה היא שרבים כבר עזבו וזה לא נראה שזה מזיז להם. אולי תביעה נגדם על כל אי מענה של 6 דקות תתחיל להזיז משהו... -
@מישווו אמר בשירות ותמיכה של 011:
@aiib אחרי שקראתי את התלאות שעברת (לשון עבר??) ב019.
עדיין לא נגמר. בזק אמורים לבוא לתקן את קו הפקס...
נראה לי שהפתרון הקל הוא לעשות טלפון ותשתית ספק באותה חברה.
יש כזה דבר בנטפרי?
אני יודע שזה נשמע פשוט אבל לי זה לקח חודש עד שזה הסתדר.
לא בטוח שיש לי יומיים...
-
@aiib ברור שמעבר לקוחות מזיז, מה חברה צריכה חוץ מלקוחות???? לא מזיז היום יזיז מחר...
אם יש חברה שמוכיחה את עצמה עם שירות טוב, וכולם יעברו אליה, זה יתן את התוצאות ולא שום דבר אחר.
כל שאר הדברים זה סתם בזבוז זמן.אם עברת לחברה אחרת ואתה מרוצה, נשמח שתעדכן. זה יעזור לעניין הנ"ל יותר מהכל...