טאבלט אם סינון של נטפרי
-
@205445928 אני חושב שגם תשמח והרבה ישמחו אם נטפרי תיכנס לעובי הקורה של הטאבלטים
ובענין טאבלט מובא כאן
הרבה הצלחה -
מכל הנ''ל יוצא שכמעט אין תקנה לטאבלטים של אנדרואיד??
-
לא מדברים על הסינון של נטפרי, כך נראה לי שמדברים שם על תוכנה לאי ראית וידיאו-אני לא מומחה
-
@205445928 יש לו סינון נטפר ווינדוס זה אני יודע אבל אני כמעט בטוח שמתחבר דרך סטיק ולא סים מובנה
-
@יאיר-שחל נכון התשובה ברכז הפניות לרוב רובם של הפניות הוא שאין להם תמיכה האפליקציות בכלל.
אני למשל שלחתי הקלטת תעבורה עם כל התקיעות באפלקצית ג'מיל-כן ג'מייל הרגיל ורק אז הם סדרו אבל בגדול הם לא מסדרים כלום
היתי שומע למשל שידור חי של קול חי גאולה אף אם דרך האפליקציה ועכשיו אין לי אפשרות בעיה זו לא נפטרת דרך הכרום אפילו שענו לי במרכז הפניות שיש להם אתר מותאם-אין אפשרות לשמוע שידור חי דרך כרום בטבלט
-
@מיציבושי אם נכנס לו סטיק אז זה הרבה יותר מסורבל מאשר שלי אני כל הגודל הוא 7 אנצ' זה נכנס לכיס אפילו לא יודע משתמש ככה הרבה בדרכים
-
אני שלחתי הקלטת תעבורה של וויז ואמרו לי שאין להם תמיכה בזה
-
לג'מיל הם לא יכולים לענות כך כי אם כן אי אפשר לעבוד בכלל זה מוצר צריכה בסיסי....
לדעתי לפני שנטפרי מפרסמת חיבוד סלולרי הם צריכים לידע על כל החסרונות-לא מצאתי אותם באף מקום
-
@205445928
החיבור הסלולרי שנטפרי מפרסמים מיועד עקרונית עבור נטסטיק למחשב -
צודק
חבל מאוד מרימון כן קבלתי
-
כן אמרו לי. ולכאו' וויז זה ג''כ בסיסי למי מאיתנו איו רישיון? ו עדיין לא זכיתי להכיר את הארץ על כף היד
-
אל תשווה את רימון לנטפרי
-
אני אין לי רשיון ואני לשמירת עניים מושלמת גם בנסיעהוגם עובד תוך כדי וכמו הבדיחה המפורסמת יש לי אוטו גדול עם נהג צמוד......
-
אשריך בעוה''ז וטוב לך לעוה''ב
-
@205445928 אמר בטאבלט אם סינון של נטפרי:
לג'מיל הם לא יכולים לענות כך כי אם כן אי אפשר לעבוד בכלל זה מוצר צריכה בסיסי....
לא נכון. אם אין תמיכה באנדרואיד, אז אין תמיכה גם באפליקציית ג'ימייל באנדרואיד. גם וייז זה לא בסיסי. זה לא לצורכי עבודה, אלא אם כן אתה דוור או מחלק עיתונים.
@יאיר-שחל אמר בטאבלט אם סינון של נטפרי:
מכל הנ''ל יוצא שכמעט אין תקנה לטאבלטים של אנדרואיד??
לכאורה אם הבודקים יפעילו את האפליקצייה בעצמם זה יאפשר בדיקה. וזה אומר שהם צריכים מכשיר אנדרואיד צמוד, או אימולטור.. כמובן קשה לעבוד כך. אפשרות שניה שיפתחו את הקלטת התעבורה בעיניים עצומות, על סמך זה שלא נראה בבירור משהו בעייתי. גם אם לא מצד כשרות, ישנה בעיית הנוחות שכל פעם שיש בעיה צריך לשלוח להקליט, שלא כמו בכתובת אתר שאפשר לומר על בעיה בלי להקליט.
@205445928 אמר בטאבלט אם סינון של נטפרי:
@מיציבושי אם נכנס לו סטיק אז זה הרבה יותר מסורבל מאשר שלי אני כל הגודל הוא 7 אנצ' זה נכנס לכיס אפילו לא יודע משתמש ככה הרבה בדרכים
הייתי מציע לך לבחון אפשרות לרכוש טאבלט שמפעיל ווינדוס (אין צורך שיהיה עליו ווינדוס, כל טאבלט עם מעל 1GB זכרון RAM תיאורטית אפשרי להפעיל עליו ווינדוס) ובנפרד לרכוש נטסטיק שתומך WIFI ואפשר להכניסו לכיס [השני..]. המחיר של שניהם יחסית יותר זול מטאבלט שמשולב בו מודם סלולרי שמקפיץ את מחירו בעשרות אחוזים (כך זה גם במחשב נייד).
-
@יאיר-שחל אמר בטאבלט אם סינון של נטפרי:
כן אמרו לי. ולכאו' וויז זה ג''כ בסיסי למי מאיתנו איו רישיון? ו עדיין לא זכיתי להכיר את הארץ על כף היד
למי שמעונין בוייז בלבד ללא שום אפליקציות (כלומר מכשיר אנדרואידד או טאבלט שמשמש לניווט בלבד,) יש סים לחברת RL שעובד לוייז בלבד!!!! זה משהו חדשני אני מניח, ולא בדקתי עדיין. העלות שלו כמדומני 35 ש"ח לחודש.
-
@goldim אמר בטאבלט אם סינון של נטפרי:
למי שמעונין בוייז בלבד ללא שום אפליקציות (כלומר מכשיר אנדרואידד או טאבלט שמשמש לניווט בלבד,) יש סים לחברת RL שעובד לוייז בלבד!!!! זה משהו חדשני אני מניח, ולא בדקתי עדיין. העלות שלו כמדומני 35 ש"ח לחודש.
-
@5566NEWbrs נטסטיק שתומך ואיפיי ??? הכי זול 600 ש"ח ודבר גדול יחסית
-
-
@יאיר-שחל אם יש לך טבלט אז אני מאמין שיש לך שם גישה לאינטרנט פתוח דרך ויפי. אם לא אכפת לך להחזיק כזה דבר אז לפחות לפעם הראשונה תעשה בו שימוש. תוריד את הגרסה ששלחתי לך 4.5.0.1 אחרי שהותקן, תעשה שימוש באינטרנט לא מסונן ותוריד את קבצי קול.
האמת, שאני לא חושב שאתה צריך להגיע לזה. אני בדקתי בטבלט ועבד מצויין. נכון שהראה שם שהוא מנסה להוריד קבצי קול ולא הצליח אבל הוא לא עשה בעיות בתפעול שלו. (אולי תבדוק עם הגרסה הישנה ואחרי שתוריד כל הקבצים אז תתקין את ה4.5.)