ניווט

• הרשמה
    • התחברות
    • חיפוש
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • משתמשים
    • קבוצות
    • חיפוש
    • נטפרי-וויקי
    • En

חרם צרכנים על 019

כללי
    14
    41
    1279
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • B
      buz נערך לאחרונה על ידי

מדוע החבילות הרגילות של 019 עולות 68 ש"ח בשנה הראשונה ואילו מתשמשי נטפרי צריכים לשלם 99 ש"ח (50% יותר יקר) האם זה לא ניצול ציני של המשתמשים?
      אני קורא לפתוח בחרם צרכנים על 019 עד שישוו את מחירי נטפרי למחירים הרגילים
      לא יודע שיש להם יותר הוצאות כאשר משתמשים בנטפרי

yzahn מעמד nigun N 4 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 3
      • yzahn
        yzahn @buz נערך לאחרונה על ידי

@buz תעשה חיפוש בפורום לפני שאתה תוקף אותם. דובר הרבה על הנושא.

בן עזאי B 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 4
        • בן עזאי
          בן עזאי @yzahn נערך לאחרונה על ידי

@yzahn אמר בחרם צרכנים על 019:

@buz תעשה חיפוש בפורום לפני שאתה תוקף אותם. דובר הרבה על הנושא.

למה לעשות חיפוש בפורום?
          תמיד ראוי ונכון להתאגד כדי לדרוש מחיר טוב יותר

yzahn תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
          • yzahn
            yzahn @בן עזאי נערך לאחרונה על ידי

@בן-עזאי אולי גם אתה צריך לעשות חיפוש בפורום.
            דובר על הנושא המון המון.
            מה שיוצא שלא מדובר ב"ניצול ציני" אלא בתוצאה טבעית של כוחות השוק הפועלות בזירה. חוץ מזה שזה לא נכון לגמרי להגיד שאין להם יותר הוצאות על משתמשי נטפרי.

B יעקב ישראל בן עזאי 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
            • B
              buz @yzahn נערך לאחרונה על ידי buz

בפורום דובר שבחברות אחרות יש מחירים יותר זולים
              פה מדובר על אותה חברה שעושה איפה ואיפה בין המשתמשים ללא שום הצדקה
              עד לא מזמן גם למשתמשי נטפרי ניתן הנחה לשלושה חודשים
              הנחה זאת בוטלה בשבוע האחרון

נטפריס תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
              • B
                buz @yzahn נערך לאחרונה על ידי buz

דובר על הנושא המון המון.
                מה שיוצא שלא מדובר ב"ניצול ציני" אלא בתוצאה טבעית של כוחות השוק הפועלות בזירה. חוץ מזה שזה לא נכון לגמרי להגיד שאין להם יותר הוצאות על משתמשי נטפרי.

ניצול של כוחות השוק הוא גם ניצול של הלקוח (על מונופולים שמעת) שבאותו עמוד רואה לקוחות אחרים שמשלמים 50 אחוז פחות, גם אם יש להם הוצאות נוספות זה לא משהו שגורר מחיר יקר ב50 אחוז

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                • frize37
                  frize37 נערך לאחרונה על ידי

אני לא אוהב לענות, כי רואים כאילו אני צד.
                  אבל אני יביא דברים כהוויתם.
                  המבצע בוטלה לפני שבועיים.
                  כשנודע לי, שמתכוונים לעלות מחירים. ניסיתי כל דרך שלא יקרה. אבל הסבירו לי משהו שאולי יש בו צדק. זה לא משהו שאני יכול לבדוק ב100 % אבל יש לו הרבה מן האמת לפי הנסיון שלי.
                  רוב הלקוחות בציבור הכללי כבר מחזיקים אינטרנט שנים, כשעוברים חברה זה פרוצדורה ממש פשוטה של ניוד תשתית והחלפת משתמש וסיסמה.
                  בציבור החרדי ב''ה רוב הציבור לא מחזיק באינטרנט, ומה שקורה זה הרבה דברים. א. הלקוחות לא מבינים ממש כלום בכל התהליך. (סיפור אחד שהייתי לו עד שהם שלחו לי זה היה על לקוחה שקיבלה ראוטר ולקחה לה 3 ימים!!! להבין מה זה הפילטר. וזה הגיע לה בשקית של המשלוח... לא נכנס בסיפור עצמו, רק שב''ה רובם עמי הארצות והתמיכה דיברה איתה 3 שעות במצטבר...)
                  ב. בדרך כלל התשתיות ממש לא טובות ולכן יש להם הרבה יותר בעיות בתשתית של בזק וזה גורם שגם הם צרכים המון פעמים טכנאים שלהם שעולה להם כסף (ולא תמיד הם לוקחים כסף)
                  ג. עצם החיבור של נטפרי אחרי שכבר יש אינטרט הוא יותר מורכב מסתם אינטרנט פתוח שמייד עובד ואין התקנות תעודות וכו'.
                  זה מה שענו לי.
                  חוץ מזה שודאי שכשיש עוד גורמים מעורבים באינטרנט (נטפרי) יש עוד תמיכה.
                  לעצם המחיר שלהם צריכים לקחת בחשבון שעדיין לא ממש עלו את המחיר. ומה עוד שפעם הראוטר עלה 8 ש''ח לחודש והיה תשלום של משלוח 30 ש''ח והיום אין תשלום על משלוח והמחיר של ראוטר זה של 4 ש''ח.
                  ויש גם לקוחות שמקווה שזה רק יחידים יחידים שעל אי הגעה של ראוטר או על איזה תקלה קטנה מתקשרים לשרות לבקש החזרים וכדו'

כמה שלבים ואתם גולשים "נטפרי"
                  חיבור קווי נייח ונייד נטפרי - כל הספקים במקום אחד - מכירת מודמים 4G - שירות עד הבית
                  קוי טלפון בזק/קוי טלפון כשר
                  טל. 0533157776. דוא"ל. 5@955.co.il
                  לפרטים נוספים לחץ כאן

by6199 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 10
                  • יעקב ישראל
                    יעקב ישראל @yzahn נערך לאחרונה על ידי

@yzahn הוא מדבר על נייח
                    וזה בהחלט חדש

אחסון 103 ג'יגה חינם כאן

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                    • נטפריס
                      נטפריס @buz נערך לאחרונה על ידי

@buz אמר בחרם צרכנים על 019:

נאום מי שלא היה לו כח לחפש בפורום.

יעקב ישראל תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 3
                      • בן עזאי
                        בן עזאי @yzahn נערך לאחרונה על ידי

דובר על הנושא המון המון.

זה לא עניין של צודק או לא והאם זה בסדר או לא
                        בכלכלה חופשית כוחות השוק הם אלה שקובעים את המחירים
                        אם יש כח קניה שמוכן ויכול לעמוד על שלו בסופו של דבר הוא יקבל את זה
                        מספיק עם הפוזה הצדקנית של מסכנים ויש להם הוצאות...
                        חברה שקשה לה שתתפטר!
                        זה הבסיס של כלכלה חופשית
                        ולכן אני חוזר ואומר, אדרבה יתאגדו החפצים וידרשו מחיר טוב יותר! מגיע להם!
                        החברות צריכות לשרת אותנו ולא ההיפך

נ.ב. אני לא מנוי של 019 ואין לי נגיעה אישית בדיון זה

נטפריס תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                        • נטפריס
                          נטפריס @בן עזאי נערך לאחרונה על ידי נטפריס

@בן-עזאי
                          גם אתה חוזר כמו תוכי על קודמיך בלי לקרוא או בלי לרצות להבין מה שענו להם.
                          אבל אני בעד, תתאגד ותוריד את המחיר, אני יהיה מאושר (בשבילך).

בן עזאי תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 3
                          • בן עזאי
                            בן עזאי @נטפריס נערך לאחרונה על ידי

@נטפריס כמו שהזכרתי לא ממש מעניין אותי מה המחיר שישלמו משתמשי 019
                            רק טענתי שלמרות כל מה שכתבו השיעור הראשון בכלכלה אומר הכח נמצא בידיים של הצרכנים

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                            • by6199
                              by6199 @frize37 נערך לאחרונה על ידי

@frize37 אמר בחרם צרכנים על 019:

לעצם המחיר שלהם צריכים לקחת בחשבון שעדיין לא ממש עלו את המחיר. ומה עוד שפעם הראוטר עלה 8 ש''ח לחודש והיה תשלום של משלוח 30 ש''ח והיום אין תשלום על משלוח והמחיר של ראוטר זה של 4 ש''ח.

לא מצדיק, ראוטר הוא אותו ראוטר גם למי שבלי סינון

• יעקב ישראל
                                יעקב ישראל @נטפריס נערך לאחרונה על ידי יעקב ישראל

@נטפריס אמר בחרם צרכנים על 019:

@buz אמר בחרם צרכנים על 019:

נאום מי שלא היה לו כח לחפש בפורום.

אתה לא צודק מדובר על נייח לא אמור להיות שום הבדל במחיר
                                אבל אני מאמין שהם יראו את העזיבה לחברות זולות לבד
                                אין כמעט שום משמעות לחברת הספק בנייח ואני חושב שאם יש אז זה לרעת 019
                                https://019mobile.co.il/אינטרנט-ביתי/
                                העמוד הזה מקומם ולא צודק
                                @magicode לא מתערב לספקים בעניין המחירים
                                היה אמור להיות בזק בין לאומי שהיה הופך את עניין המחירים פעם ראשונה לתחרות אבל התביעה הארורה של רימון הרחיקה אותם
                                תזכרו מה אני אומר
                                יבוא יום שפרטנר או סלקום יתנו נטפרי ופתאום תראו שגם בנייד המחירים פתאום יכולים להיות כמו ללא סינון

אחסון 103 ג'יגה חינם כאן

frize37 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 4
                                • frize37
                                  frize37 @יעקב ישראל נערך לאחרונה על ידי

@יעקב-ישראל לגבי תחרות אתה צודק. תמיד זה טוב. ומוריד מחירים. אבל כך בחשבון שיתכן שלא יביא רק תחרות אלא פשוט תחסל לגמרי חברות קטנות שלא יוכלו לשחק במשחק הזה.
                                  לגבי המחירים. באו נעשה סדר. הם לא העלו מחירים. הורידו רק מצבע של 3 חודשים בלבד של בין 10 ל30 ש''ח לחודש. לא מדובר כאן באיזהו שינוי משמעותי.
                                  בכל אופן, כאחד שמתעסק בזה תאמין שזה שונה לקוח בציבור הכללי לציבורים שלנו. כבר הסברתי למעלה ויש עוד כל מיני הסברים. אני לא מצדיק אבל רק מעלה מה שהם ענו לי בזמנו. ויש בתוך דבריהם מן האמת.
                                  ואני אתן דוגמא שלכאורה זה אותו דבר. תבדוק כמה עולה קו שיחות עם אינטרנט והודעות בציבור הכללי. ובציבור החרדי באותו מחיר לפחות ויותר יש לך רק שיחות. מה ההסבר? הנה ב019 חבילה של שיחות והודעות ללא הגבלה וגם אינטרנט 12 גיגה עולה 19.8. והמחיר לכל החיים. ובציבור החרדי שזה רק שיחות בקושי יש בכאלה מחירים או יותר.... ואתה מקבל הרבה פחות....
                                  אני חושב שיש עוד טענות שאפשר להבין את ההבדל. חברה היא קמה להרוויח, אני מאמין שכדי לקבוע מחיר יש לבדוק כל ההוצאות שיש וגם הנלוות. ויש הוצאה שלדעתי היא הרבה יותר בציבור החרדי. והוא הפרסום. בציבור הכללי כמעט רוב הפרסום הוא ברשת שלמיטב ידיעתי הוא פחות ממה שמשלמים לעיתנים, מקומונים בכל עיר וגם במודעות רחוב. ולנתח של ציבור יחסי קטן ההוצאות הם הרבה יותר גדולות. (לא שמעתי טענה כזאת מהם אבל אני חושב שזה גם טיעון נכון)

כמה שלבים ואתם גולשים "נטפרי"
                                  חיבור קווי נייח ונייד נטפרי - כל הספקים במקום אחד - מכירת מודמים 4G - שירות עד הבית
                                  קוי טלפון בזק/קוי טלפון כשר
                                  טל. 0533157776. דוא"ל. 5@955.co.il
                                  לפרטים נוספים לחץ כאן

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 8
                                  • מעמד
                                    מעמד @buz נערך לאחרונה על ידי מעמד

@buz @בן-עזאי הנה אני מביא לכם (ולעצלנים שכאן...) כמה קישורים שמצאתי כעת
                                    חבילות-חדשות-בסים-כשר
                                    טלזר-מחיר-יקר-יותר-למנויי-נטפרי
                                    ופה יש פרוט מאד
                                    אתה-רוצה-מסונן-תשלם-יותר-למה-ככה
                                    והנה עוד
                                    למה-בנטפריי-המחיר-יקר
                                    למה-בנטפריי-המחיר-יקר 2
                                    שאלה-בנוגע-למחירי-ספקים
                                    שאלה-בנוגע-למחירי-ספקים 2
                                    ואם עדיין תתרגזו אחרי כל זה...
                                    אין לי כבר מה לומר

בן עזאי יעקב ישראל 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 5
                                    • מעלה ומוריד
                                      מעלה ומוריד נערך לאחרונה על ידי

ומן ההוגנות, לערוך את כותרת האשכול, שיובן שמדובר בעוד אחד כזה.
                                      כותרת כזו מבצעת נזק הרסני בלי שצריך לפתוח את האשכול כלל וכלל.

@magicode @נטפריס

רוצה לנהל נכון את השימוש שלך באינטרנט? - פשוט תצביע..
                                      • בן עזאי
                                        בן עזאי @מעמד נערך לאחרונה על ידי בן עזאי

@מעמד חבל שאתה כורך אותי בכריכה אחת עם כל הברברת הזו
                                        עמדתי נובעת מחשיבה במושגים כלכליים טהורים בלי לחוות שום דעה על האם זה בסדר או לא בסדר המחיר שהחברות גובות
                                        על זה עדיין איש לא הציג טיעון ראוי לגופה של טענה (עצלן לא נחשב....)
                                        אתמצת שוב את הטענה
                                        למרות כל מה שנכתב, ככל והצרכנים ירצו להתאגד ולדרוש תנאים טובים יותר הרי שהכח בידיים שלהם
                                        שהחברות ימשיכו לעשות את השיקולים הכלכליים שלהם והצרכנים ישתמשו בכח שלהם ובכוחות השוק הנוספים על מנת למטב את התמורה שהם מקבלים
                                        זה הלב של הכלכלה החופשית

נטפריס תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                                        • נטפריס
                                          נטפריס @בן עזאי נערך לאחרונה על ידי

@בן-עזאי אמר בחרם צרכנים על 019:

עמדתי נובעת מחשיבה במושגים כלכליים טהורים ועל זה עדיין איש לא הציג טיעון ראוי לגופה של טענה (עצלן לא נחשב....)
                                          ... למרות כל מה שנכתב ...

אתה לא קראת, א. כי זה ארוך וב. כי ממילא למרות כל מה שתקרא תגיד ש...
                                          אם תקרא תראה שפע תשובות לגופה של טענה.

בן עזאי תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 3
                                          • בן עזאי
                                            בן עזאי @נטפריס נערך לאחרונה על ידי בן עזאי

@נטפריס אם הנושא היה מעניין אותי הייתי קורא
                                            אבל הוא פשוט לא
                                            בעבר כן קראתי כמה וכמה מהאשכולות בנושא
                                            הדיון הסוער תמיד עסק בסוגיא של "איזה חוצפה" והמסתעף
                                            אני לא שם כי אני אדיש לנושא
                                            מה שכן אני לא מצליח להבין איזה סיבה יש להתנגד להתארגנויות של כח צרכני למיטוב תנאיהם

yzahn תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                                            • פוסט ראשון
                                              פוסט אחרון