גירסה הבאה של נטפרי אניוואר
-
@נפתלי אמר בגירסה הבאה של נטפרי אניוואר:
יש הרבה שזה הפוך אצלם שהם בנט פרי ועברו סינון והשתגעו מרוב הגדרות
@Chocolate אמר בגירסה הבאה של נטפרי אניוואר:
בחברות אחרות אחרי שאתה מתקין הסינון על המחשב אתה לא צריך לפתוח התוכנה של הסינון יותר לצמיתות - לעומת זאת בנטפרי אין דבר כזה שאתה לא פותח את התוכנה, כל כמה זמן אתה חייב לנסות להתחבר מחדש וכו').
-
@Chocolate כל מילה ומוסיף
כאשר מתחברים לוויפי של נטפרי הוויפרי מפיל את האינטרנט עד לאחר כיבוי הVPN
מה שלא אפשרי למשתמש הפשוט
אין כפתור של ריסטארט עליו -
@a0533057932 אמר בגירסה הבאה של נטפרי אניוואר:
כאשר מתחברים לוויפי של נטפרי הוויפרי מפיל את האינטרנט עד לאחר כיבוי הVPN
תודה לך.
אתה לא יודע כמה עזרת לי במשפט התמים הזה...
פשוט לא ידעתי מה לחשוב כבר.
אולי כדאי לשלב בויקי של נטפרי את הידיעה החשובה הזו.
אחרי הרבה נסיונות עקרים להתחבר לוויפי של נטפרי.עריכה: באמת מבדיקה בשטח. לא הועיל. @a0533057932
-
@פלורידה רק לוודאות שזה אותה בעיה
מדובר שקודם כל הvpn התחבר לרשת רגילה
ואז את עובר לנטפרי כן? -
@a0533057932 לא השתמשתי בvpn אבל הוא היה תמיד פתוח וכן התחבר לרשת רגילה דרך wifi, בהתקנת המחשב.
-
@פלורידה אתה משתמש בvpn?
כי פה מדובר על הvpn -
@a0533057932 לא נטפרי רגיל.
@a0533057932 אמר בגירסה הבאה של נטפרי אניוואר:
כי פה מדובר על הvpn
אבל הבנתי שבאם מופעל vpn, וויפרי חוסם את וויפיי בכללות, אני טועה?
כיון שזה לא נושא הפוסט אני אפתח לזה אשכול חדש... -
@Chocolate לא קראתי את כל הפוסט אבל רק רציתי להעיר משהו:
- אני גר בחו"ל ואין לי שום בעיה בתוכנת VPN. זה עובד מעולה ונותן לי את המהירות שאני משלם עליו
- אני לא זוכר את הפעם האחרון שהייתי צריך ללחוץ "שמור והתחבר מחדש"
- האם יש מקום לשיפור? ודאי שיש אבל אף פעם לא תגיע למצב שאין מה לשפר ולכן לדעתי יש דברים יותר חשובים לתושבי חו"ל לפני שידרוג תוכנה שעובד. (לדוג' לגמור את ה7% שעדיין לא מתורגם, לגמור את התרגום של השפות הנוספות [כרגע רק אנגלית מושלם])
אבל אני לא דואג כי אני יודע שצוות נטפרי לא ישנים והם תמיד ממשיכים להוסיף ולהשתפר.
-
- L2TP, PPTP, TRANS וכו' רק מבלבל אנשים מה הכוונה שזה אמין וזה לא? איזה לבחור? למה בכל החברות אין כל הדברים האלו פשוט מתחברים וזהו. שהתוכנה יבדוק בכל רשת מה החיבור הכי מהיר וזהו (אולי בהגדרות מתקדמות שיהיה אופציה להגדיר סוג חיבור אוטומטי או ידני).
אני הייתי מוסיף פשוט את המילה "ברירת מחדל" וזה יפתור את הבעיה.
יש סיבה למה יש את האופציה הזה. -
@DovidStroh אמר בגירסה הבאה של נטפרי אניוואר:
אני גר בחו"ל ואין לי שום בעיה בתוכנת VPN. זה עובד מעולה ונותן לי את המהירות שאני משלם עליו
לא דיברתי על המהירות, המהירות אכן בסדר גמור
אני לא זוכר את הפעם האחרון שהייתי צריך ללחוץ "שמור והתחבר מחדש"
למה בכלל אתה אמור להכיר המילים האלו?
מתקינים סינון על המחשב ושוכחים מזה.@Chocolate אמר
(אולי לא למי שיושב על חיבור אחד באופן קבוע, אבל לאחד שמתחבר לרשת פה ולסים שמה, זה לא יציב ומתנתק המון).
אני הייתי מוסיף פשוט את המילה "ברירת מחדל" וזה יפתור את הבעיה.
יש סיבה למה יש את האופציה הזה.@Chocolate אמר בגירסה הבאה של נטפרי אניוואר:
שהתוכנה יבדוק בכל רשת מה החיבור הכי מהיר וזהו (אולי בהגדרות מתקדמות שיהיה אופציה להגדיר סוג חיבור אוטומטי או ידני).
-
דבר ראשון יש לנו רצון שהחיבור ב VPN יהיה חיבור נחות כדי שישתמשו בו פה בישראל רק במקרה ואין ברירה אחרת.
לכן השיפורים צריכים להיות רק בחו"ל.
לגבי זיהוי אוטומטי איזה חיבור הכי טוב. למיטב ידיעתי והבנתי מבחינה טכנית אי אפשר לבצע את הבדיקה האוטומטית הזאת בלי תהליך ארוך שלוקח הרבה זמן. כלומר להערכתי איזה 3 דקות.
לכן זה לא רלבנתי.מה שכן. יש את זה בהצבעות. וזה שידרוג וויפרי.
שחלק מהתוכנית שיוטמע בתוכו התחברות ל VPN. בדרכים מיוחדות. וזה יהיה הדרך היחידה העתידית להתחבר לנטפרי ב VPN.
כלומר למנוע אתה מצב הזה שצריך להתקין שני תוכנות. -
@magicode אמר בגירסה הבאה של נטפרי אניוואר:
וזה יהיה הדרך היחידה העתידית להתחבר לנטפרי ב VPN
וואו!
בעתיד לא יהיה אפשרי vpn ללא וייפרי? -
@מ-פינחסי אמר בגירסה הבאה של נטפרי אניוואר:
בעתיד לא יהיה אפשרי vpn ללא וייפרי?
הכי טוב שיכול להיות בארה"ב מי שאין לו ווייפרי כמו שאין לו סינון
-
כלומר למנוע אתה מצב הזה שצריך להתקין שני תוכנות.
מומלץ שגם תעודת האבטחה יהיה בפנים.
-
דבר ראשון יש לנו רצון שהחיבור ב VPN יהיה חיבור נחות כדי שישתמשו בו פה בישראל רק במקרה ואין ברירה אחרת.
לכן השיפורים צריכים להיות רק בחו"ל.
גם בחו"ל יהיה משהו מעולה שיהיה חיבור ישיר ל'נעטפרי' בלי צורך בVPN...
מה שכן. יש את זה בהצבעות. וזה שידרוג וויפרי.
שחלק מהתוכנית שיוטמע בתוכו התחברות ל VPN. בדרכים מיוחדות. וזה יהיה הדרך היחידה העתידית להתחבר לנטפרי ב VPN.זה מאוד יפסיד לאלו שיש להם בעי' להתקין את הWiFree (כמו שידוע לי על כמה משתמשי 'נעטפרי' בחו"ל עם מכשירים שלא תואמים לWiFree),; להשתמש עם הסינון המעולה של 'נעטפרי'...
-
@nbk5124 אמר בגירסה הבאה של נטפרי אניוואר:
זה מאוד יפסיד לאלו שיש להם בעי' להתקין את הWiFree (כמו שידוע לי על כמה משתמשי 'נעטפרי' בחו"ל עם מכשירים שלא תואמים לWiFree),; להשתמש עם הסינון המעולה של 'נעטפרי'...
מי שאינו יכול להתקין ווייפרי אז מוטב שישתמש עם סינון אחר מאשר סינון של נטפרי הניתן לעקיפה
-
@שלמה-וויס צודק במאה אחוז!
אבל ממש לזה התכוונתי, לאלו שיש להם בעי' עם הWiFree שיכלו להשים חסימה אחרת על המכשיר כדי שלא יהיה להם ח"ו - באיזה מקרה שיהיה - אינטערנע"ט פרוץ לגמרי, ובכל זאת כדי שגם הם יכלו להשתמש רק עם הסינון האמיתי והנקי של 'נעטפרי' הם יתחברו לVPN של 'נעטפרי'...
לדוגמא: יש לי חבר שמשתמש עם טעבלע"ט בחו"ל ואין לא האפשרות להתקין את הWiFree משום שזה מנטרל (לע"ע) חיבור של VPN, אז אמרתי לו שהוא יקח איזה חסימה אחרת ואח"כ חיברתי את המכשיר לVPN של 'נעטפרי'. -
פוסט זה נמחק! -
- יציבות
החיבור מתנתק די הרבה (אולי לא למי שיושב על חיבור אחד באופן קבוע, אבל לאחד שמתחבר לרשת פה ולסים שמה, זה לא יציב ומתנתק המון).
- אני גר בחו"ל ואין לי שום בעיה בתוכנת VPN. זה עובד מעולה ונותן לי את המהירות שאני משלם עליו
בימים אחרונים מסיבה טכנית אני משתמש עם אניוואר על רשת אחד קבוע, ויש לי הרבה ניתוקים, @magicode האם יתכן שישנה הבדל בין אניוואר ישראלי להאחרים?
- יציבות
-
@שלו אמר בגירסה הבאה של נטפרי אניוואר:
בימים אחרונים מסיבה טכנית אני משתמש עם אניוואר על רשת אחד קבוע, ויש לי הרבה ניתוקים, @magicode האם יתכן שישנה הבדל בין אניוואר ישראלי להאחרים?