פיתוח של תוכנה חדשה עבור נטפרי
-
דבר נוסף- חשבתי על רעיון של סינון ווצאפ ווב. יש משהו שיודע מה דעתה הרוחנית של נטפרי בעניין? האם האם לא פותחים את האתר משום שעוד לא מצאו איך לסנן אותו ? או שהם לא חושבים שזה אתר שצריך בכלל לפתוח?
-
@ה-יוגב אמר בפיתוח של תוכנה חדשה עבור נטפרי:
@OR לפתח כזה דבר זה מעולה רק שהוא חייב שיתוף פעולה ישיר עם נטפרי. שימוש בטכנולוגיית הסינון שהם פיתחו. דבר נוסף- נראה לי שזה כבר בפיתוח.
אבל זה בהחלט נושא חשוב מאד.אגב הפורום http://forum.netfree.link/category/14 מלא ברעיונות ונושאים שצריכים פיתוח.
-
יש רעיון מסויים שכבר עלה כאן בעבר, ואני מקווה שלא יסקלו אותי...
לפתח תוכנה כמו WIFREE אבל עבור כל הסינונים המקובלים. דהיינו שאדם יוכל להחליף סינון בלי להסיר את התכנה. מצוי שאדם מתקין סינון, אבל כיוון שהוא רוצה אפשרות להחליף הוא לא מתקין תוכנת חסימת רשתות זרות, והתוצאות...
אני יודע שאין שום סינון שמתקרב לנטפרי, ובדיוק לכן אני חושב שזה יעבוד לטובת נטפרי. הרי אם כל אחד יוכל להחליף ללא עלות את הסינון, בסופו של דבר יותר ישתמשו בסינון הטוב יותר - נטפרי.
אבל העיקר, שיהיו פחות אנשים ללא תוכנת חסימה. אני חושב שזה ימנע נפילות רבות, ובפרט בקרב בני נוער.דעתכם?
-
@חיפושית-100 העיה היא שהסינונים האחרים פותחים אתרים שהוחלט בנטפרי לסגור אותם. אז למה שיאפשרו גלישה באינטרנט אחר על תכנים שהם פסלו?
-
@ה-יוגב
צודקת. מצד אחד היתרון שלא יוכלו לגלוש ברשתות פרוצות. מצד שני החסרון שיוכלו לגלוש בסינונים מקלים יותר.אבל אני חושב שהיתרון גובר על החסרון. הרי עיקר החסרון כשאין חסימת רשתות זרות, היא לדוגמא באוטובוס - שם אין סינון. או ח"ו ילד בגיל הטיפש-עשרה שקיבל נטסטיק מ"חבר".
בדרך כלל אף אחד לא יטרח להשיג נטסטיק עם סינון אחר...
-
-
@חיפושית-100 העיה היא שהסינונים האחרים פותחים אתרים שהוחלט בנטפרי לסגור אותם. אז למה שיאפשרו גלישה באינטרנט אחר על תכנים שהם פסלו?
אז שהתוכנה תאפשר רק גלישה באתרים שמאושרים בנטפרי.
-
@OR לזה נועדה תוכנת הVPN של נטפרי.
-
@OR לזה נועדה תוכנת הVPN של נטפרי.
אז לעשות תוכנה שתשלב בין שניהם. גם WIFREE וגם VPN.
-
@OR מה העניין? לי על המחשב יש את שתיהן והן עודות מצוין יחד.
-
@OR מה העניין? לי על המחשב יש את שתיהן והן עודות מצוין יחד.
אפליקציה כזו שתתאים לאנדרואיד.
-
נטפרי מפתחים כזו תוכנה (כך לפי מה שאני ראיתי) נראה לי שכדי לממש כזו תוכנה על אנדרואיד יש צורך בשימוש בקודים שכבר נטפרי כתבו. לא נראה לי שנטפרי יתנו את הקוד הזה למי שאינו נמנה על צוות העובדים שלהם ולא חתום על סודיות.
-
אם אתם באמת רוצים לעשות משהו שיעזור,
הוא להכין תוכנה של חזרות עם אפשרויות של תוכנית חזרה על הש''ס או משניות, עם סימון דפים שסיימת או משניות שסיימת וסיום כמה חזרות, עם datd, של כמה חזרות כבר עשית כמה נותר וכו', בדומה להדרנא, רק שיהיה אופליין, ויותר משוכלל, עם אופציות וכו'.
כמו כן מה שהיציעו, תוכנה שעושה חיפוש בpdf, עם כמה אופציות חיפוש, לפי מילה או לפי משפט וכו', עם אופציות כנ''ל, (כדי להקל על המציאה של המילים, אפשר שיהיה אינדקס שמתעדכן כל חיפוש, היכן קיימת כל מילה... וכן הלאה... -
@ה-יוגב אני חושב שיהיה טוב לפתח חנות אפליקציות לווינדוס
כדוגמת החנויות של כל הסינונים שיש בסמארטפונים,
שדרכה יהיה ניתן להתקין ולחפש אפליקציות שמאושרות בנטפרי -
@א-פושטער-איד ויש על זה דרכים לפיתרון בפורום
-
תוכנה לניהול תקציב ביתי כמו זה.
-
נראה לי שההצעות מתחילות להתרחק יותר ויותר ממה שהיא מחפשת.
-
@חינמי אמר בפיתוח של תוכנה חדשה עבור נטפרי:
תוכנה לניהול תקציב ביתי כמו זה.
לגמרי אגב, רוצה לשתף ממערכת שמאוד נהניתי ממנה bizibox.biz
-
@ה-יוגב תוכנה שתבדוק סרטונים אוטומטי כמו בתמונות
-
@חנניהו אין בדיקת תמונות אוטומטית בנטפרי