כל המידע אודות חסימת מערכת מולטימדיה - מעודכן אלול תשפ"ד
-
@davidnead אמר בכל המידע אודות חסימת מערכת מולטימדיה - מעודכן ניסן תשפ"א:
- איפה תכל'ס קונים את הדברים הללו?
- המערכת שלי לא מקורית של רכב החברה, איך אדע להתייעץ או לבדוק שמה שאקנה אכן יעבוד?
-
@מנתק
יש אפשרות לחסום מכשיר לרשימה לבנה ברמת המכשיר וככה גם אם הבן אדם יחליף סים הוא לא יוכל לגלוש לשאר מרעין בישין?
א"כ אשמח לדעת איך עושים זאת. -
@אהרן-שובקס אמר בכל המידע אודות חסימת מערכת מולטימדיה - מעודכן ניסן תשפ"א:
@מנתק
יש אפשרות לחסום מכשיר לרשימה לבנה ברמת המכשיר וככה גם אם הבן אדם יחליף סים הוא לא יוכל לגלוש לשאר מרעין בישין?
א"כ אשמח לדעת איך עושים זאת.רשימה לבנה של אפלקציות אפשרית אבל לא לאתרים
-
@מנתק תכלס אחד שקנה מערכת עם אנדרוייד 9 יש איך לחסום אותו כי אמי התקנתי עליו אפלוק והוא לא נדלק בהפעלה של המערכת רק אם אני לוחץ עליו אז הוא חוסם לי את כל השאר
-
@מוטי-ברנד אמר בכל המידע אודות חסימת מערכת מולטימדיה - מעודכן ניסן תשפ"א:
@מנתק תכלס אחד שקנה מערכת עם אנדרוייד 9 יש איך לחסום אותו כי אמי התקנתי עליו אפלוק והוא לא נדלק בהפעלה של המערכת רק אם אני לוחץ עליו אז הוא חוסם לי את כל השאר
לכאורה זה בגלל טעמי חיסכון בראם וסוללה האפליקציה לא מופעלת לבד אלא רק אם מפעילים אותה,
כך זה באנדרואיד המתקדמים,
ויש מכשירים שיש אפשרות בהגדרות לבטל את החיסכון בסוללה עבור האפליקציה וכדו' -
לפעמים במערכות זה באמת פתרון
@אהרן-משה אמר בכל המידע אודות חסימת מערכת מולטימדיה - מעודכן ניסן תשפ"א:
לכאורה זה בגלל טעמי חיסכון בראם וסוללה האפליקציה לא מופעלת לבד אלא רק אם מפעילים אותה,
כך זה באנדרואיד המתקדמים,
ויש מכשירים שיש אפשרות בהגדרות להסיר חיסכון בסוללה וכו' -
@מוטי-ברנד ו @מנתק
שאלה: אני התקנתי תעודת אבטחה על מערכת אנדרואיד סינית לרכב, בתכלס הוא נתן לי לעשות קוד PIN, ואני רוצה להסיר את הנעילה (כי המגע גם כך לא משהו) האם יש לך ידע איך אני יכול לבטל את הנעילה אפילו אם זה ידרוש מחיקת התעודה? -
פוסט זה נמחק! -
@elis לפי מה שאני ניסיתי לבטל את זה לא הצלחתי
אם אתה רוצה אתה יכול לאפס את המולטימדיה לגמרי וימחק לך הכול
יש חור של ריסט תלחץ שם לחיצה ארוכה@מוטי-ברנד ארצה לדבר איתך במייל
שלח לי בבקשה KDOSHATMCHNE@GMAIL.COM -
@מנתק
מה קורה עם כל הרכבים החדשים דוגמת טסלה, המערכת שלהם היא מחשב לכל דבר עם דפדפן ומעבדים עוצמתיים, והם חייבים חיבור כי בלי זה חלק ממערכות הרכב לא יפעלו באופן תקין (לא וויז ופנגו, רק מערכות הרכב עצמו כמו מיזוג טעינה ואפילו התנעה) , נכון שכרגע מדובר בדגמים בודדים בארץ, אבל בקרוב ככל הנראה לא תהיה אפשרות לקנות רכב חדש בלי המערכות האלו.
צריך למצוא לזה פתרון ויפה שעה אחת קודם. -
@yosefwitty אמר בכל המידע אודות חסימת מערכת מולטימדיה - מעודכן אב תשפ"א:
והם חייבים חיבור כי בלי זה חלק ממערכות הרכב לא יפעלו באופן תקין (לא וויז ופנגו, רק מערכות הרכב עצמו כמו מיזוג טעינה ואפילו התנעה)
לא נכון.
בטסלה אכן יש סים מובנה שנצרך להפעלת הרכב אבל הוא מגיע בלי אפשרות גלישה וצריך לפתוח אותה בתוספת תשלום.בשאר הרכבים בכלל אין קשר לחיבור אינטרנט וכל המערכות של הרכב שמחוברות למולטימדיה עובדות גם בלי סים בכלל.
לסיכום אין שום רכב שמחייב אפשרות גלישה במערכת כדי שהרכב יעבוד.
להיפך, אסור למכור רכב עם גלישה פתוחה כדי שהנהג לא ישתמש תוך כדי נהיגה. -
@אלי-tza אמר בכל המידע אודות חסימת מערכת מולטימדיה - מעודכן אב תשפ"א:
בטסלה אכן יש סים מובנה שנצרך להפעלת הרכב אבל הוא מגיע בלי אפשרות גלישה וצריך לפתוח אותה בתוספת תשלום.
בכ"א, מה קורה בטסלה למי שרוצה לפתוח את הגלישה בשביל ווייז, פנגו, האם נפתח גם דברים נוספים באופן אוטומטי?
במידה ויש בעיה, וצריך סינון. איך שאני מבין, זה מגיע עם סים מובנה, של איזה חברה הסים הזה? האם החברה הזו תומכת נטפרי? והאם ניתן לעבור חברה, או שזה חברה קבועה?
במידה וניתן לעבור חברה, צריך לברר על המערכת הפעלה האם היא תומכת תעודת אבטחה, המערכת של טסלה, מה זה? אנדרואיד? או מערכת הפעלה חדשה?
איך שזה נשמע לי, במידה ויש בעיה, יותר נוח לקנות מכשיר נוסף בשביל ווייז, ולהשאיר את האוטו, בלי ווייז פנגו והמסתעף, מאשר לעבור לנטפרי. -
כהיום אין שום פתרון לטסלה, ובשונה ממה שהיכרנו עד היום כל הרכב מתעדכנת מדי פעם דרך האינטרנט.
-
@chocolate אמר בכל המידע אודות חסימת מערכת מולטימדיה - מעודכן אב תשפ"א:
כהיום אין שום פתרון לטסלה, ובשונה ממה שהיכרנו עד היום כל הרכב מתעדכנת מדי פעם דרך האינטרנט.
ואם לא יהיה עדכון מה יקרה ?
השאלה האם יש לו איזה זמן שאם הוא לא התחבר עד תאריך X הוא כבר לא יתניע -
@מאןדהו אמר בכל המידע אודות חסימת מערכת מולטימדיה - מעודכן אב תשפ"א:
בכ"א, מה קורה בטסלה למי שרוצה לפתוח את הגלישה בשביל ווייז, פנגו, האם נפתח גם דברים נוספים באופן אוטומטי?
פוסט כל כך ארוך והשאלה בכלל לא מתחילה.. לא קשור אליך אתה שואל שאלות טובות פשוט זאת מערכת עצמאית מהתחלה ועד הסוף אין קשר לשום מערכת אחרת כגון אנדרואיד וממילא אין אפשרות להתקין שום אפליקציה גם לא וויז או פנגו. הגלישה באינטרנט (במידה ופתחת) דרך דפדפן שהוא חלק מהמערכת.
-
אתה כותב מידיעה? (לא מתריס אני לא יודע הכל) מה הבעיה במידה ולא פתחת את הגלישה בדפדפן?
-
@מנתק אמר בכל המידע אודות חסימת מערכת מולטימדיה - מעודכן אב תשפ"א:
השאלה האם יש לו איזה זמן שאם הוא לא התחבר עד תאריך X הוא כבר לא יתניעאך הנידון לא מתחיל כי אפשר להסיר את הוייפי פיזית, לשים סים של נטפרי. לפני הסרת הוייפי לעשות הקלטה של נסיון עדכון ולראות מה השרת שממנו יורד העדכון. לבקש מנטפרי לפתוח את השרתים. ואם א"א להתקין תעודת אבטחה, אז בידם לפתוח שרתים ללא צורך בתעודת אבטחה (עי' ערך וייז).
מהפורום שלהם עולה שהתנעת הרכב וכל פעולתו אינה תלויה כלל וכלל באינטרנט, אולי רק הניווט שלהם (לא וייז - והרבה שם עצבניים שאין להם שום דרך להתקין וייז כי זה לא אנדרויד) לא יעבוד ודפדפן וכדו'. -
השאלה האם יש לו איזה זמן שאם הוא לא התחבר עד תאריך X הוא כבר לא יתניעאך הנידון לא מתחיל כי אפשר להסיר את הוייפי פיזית, לשים סים של נטפרי. לפני הסרת הוייפי לעשות הקלטה של נסיון עדכון ולראות מה השרת שממנו יורד העדכון. לבקש מנטפרי לפתוח את השרתים. ואם א"א להתקין תעודת אבטחה, אז בידם לפתוח שרתים ללא צורך בתעודת אבטחה (עי' ערך וייז).
מהפורום שלהם עולה שהתנעת הרכב וכל פעולתו אינה תלויה כלל וכלל באינטרנט, אולי רק הניווט שלהם (לא וייז - והרבה שם עצבניים שאין להם שום דרך להתקין וייז כי זה לא אנדרויד) לא יעבוד ודפדפן וכדו'.שלחתי לך תגובה על זה במייל לפני כמה זמן
-
מהפורום שלהם עולה שהתנעת הרכב וכל פעולתו אינה תלויה כלל וכלל באינטרנט, אולי רק הניווט שלהם (לא וייז - והרבה שם עצבניים שאין להם שום דרך להתקין וייז כי זה לא אנדרויד) לא יעבוד ודפדפן וכדו'.שלחתי לך תגובה על זה במייל לפני כמה זמן
שלח שוב כי אני לצערי לא זוכר
-
ואם אפשר גם אנחנו נשמח לקרוא כאן, זה נידון קרוב כהיום אצלי בבנין כבר יש.