כל המידע אודות חסימת מערכת מולטימדיה - מעודכן אלול תשפ"ד
-
@chocolate אמר בכל המידע אודות חסימת מערכת מולטימדיה - מעודכן אב תשפ"א:
כהיום אין שום פתרון לטסלה, ובשונה ממה שהיכרנו עד היום כל הרכב מתעדכנת מדי פעם דרך האינטרנט.
אתה כותב מידיעה? (לא מתריס אני לא יודע הכל) מה הבעיה במידה ולא פתחת את הגלישה בדפדפן?
-
@מנתק אמר בכל המידע אודות חסימת מערכת מולטימדיה - מעודכן אב תשפ"א:
כהיום אין שום פתרון לטסלה, ובשונה ממה שהיכרנו עד היום כל הרכב מתעדכנת מדי פעם דרך האינטרנט.
ואם לא יהיה עדכון מה יקרה ?
השאלה האם יש לו איזה זמן שאם הוא לא התחבר עד תאריך X הוא כבר לא יתניעאך הנידון לא מתחיל כי אפשר להסיר את הוייפי פיזית, לשים סים של נטפרי. לפני הסרת הוייפי לעשות הקלטה של נסיון עדכון ולראות מה השרת שממנו יורד העדכון. לבקש מנטפרי לפתוח את השרתים. ואם א"א להתקין תעודת אבטחה, אז בידם לפתוח שרתים ללא צורך בתעודת אבטחה (עי' ערך וייז).
מהפורום שלהם עולה שהתנעת הרכב וכל פעולתו אינה תלויה כלל וכלל באינטרנט, אולי רק הניווט שלהם (לא וייז - והרבה שם עצבניים שאין להם שום דרך להתקין וייז כי זה לא אנדרויד) לא יעבוד ודפדפן וכדו'. -
השאלה האם יש לו איזה זמן שאם הוא לא התחבר עד תאריך X הוא כבר לא יתניעאך הנידון לא מתחיל כי אפשר להסיר את הוייפי פיזית, לשים סים של נטפרי. לפני הסרת הוייפי לעשות הקלטה של נסיון עדכון ולראות מה השרת שממנו יורד העדכון. לבקש מנטפרי לפתוח את השרתים. ואם א"א להתקין תעודת אבטחה, אז בידם לפתוח שרתים ללא צורך בתעודת אבטחה (עי' ערך וייז).
מהפורום שלהם עולה שהתנעת הרכב וכל פעולתו אינה תלויה כלל וכלל באינטרנט, אולי רק הניווט שלהם (לא וייז - והרבה שם עצבניים שאין להם שום דרך להתקין וייז כי זה לא אנדרויד) לא יעבוד ודפדפן וכדו'.שלחתי לך תגובה על זה במייל לפני כמה זמן
-
מהפורום שלהם עולה שהתנעת הרכב וכל פעולתו אינה תלויה כלל וכלל באינטרנט, אולי רק הניווט שלהם (לא וייז - והרבה שם עצבניים שאין להם שום דרך להתקין וייז כי זה לא אנדרויד) לא יעבוד ודפדפן וכדו'.שלחתי לך תגובה על זה במייל לפני כמה זמן
שלח שוב כי אני לצערי לא זוכר
-
ואם אפשר גם אנחנו נשמח לקרוא כאן, זה נידון קרוב כהיום אצלי בבנין כבר יש.
-
@elis אמר בכל המידע אודות חסימת מערכת מולטימדיה - מעודכן אב תשפ"א:
@מוטי-ברנד ו @מנתק
שאלה: אני התקנתי תעודת אבטחה על מערכת אנדרואיד סינית לרכב, בתכלס הוא נתן לי לעשות קוד PIN, ואני רוצה להסיר את הנעילה (כי המגע גם כך לא משהו) האם יש לך ידע איך אני יכול לבטל את הנעילה אפילו אם זה ידרוש מחיקת התעודה?תנסה להתקין את זה ואז אפשר https://send.magicode.me/send-file/file/f3b9e94e2e7fdeaa85433b34332e671e1f99d1d3/view
-
@מנתק
אני אשמח ליצור עמך קשר באישי אם תוכל -
@חפץ-לידע אמר בכל המידע אודות חסימת מערכת מולטימדיה - מעודכן אב תשפ"א:
@מנתק
אני אשמח ליצור עמך קשר באישי אם תוכל -
ניסיתי להתקין את התעודה במערכת מולטימדיה אנדרואיד 6, ובשלב שהוא מחייב לעשות סיסמה או PIN הוא נתקע, הוא לא ממשיך, למרות שאני בוחר סיסמה, בוחר PIN הוא לא מתקדם,
מה אפשר לעשות ? -
@רמיזא אין למטה לחצן המשך?
-
@אחד-תם יש לחצן אישור, אני מאשר והוא חוזר לבקש לבחור סיסמה או PIN.
-
@רמיזא אמר בכל המידע אודות חסימת מערכת מולטימדיה - מעודכן אב תשפ"א:
@אחד-תם יש לחצן אישור, אני מאשר והוא חוזר לבקש לבחור סיסמה או PIN.
כמו שנכתב במק"א. המערכות האלו עובדות בצורה שונה קצת מטבלאט רגיל ולכן לא תמיד כל האפשרויות שיש בטבלאט ישנם במערכת הרכב. וגם אם כן תצליח להזין אותה בסוף, יש סיכוי שבהפעלה מחדש שתרצה להזין את הקוד הוא פשוט לא יתן וכל מיני שיבושים כאלו. לכן ההמלצה היא לא להתקין תעודת אבטחה ולהשתמש באפלקציות שעובדות ללא תעודה כלל (יכול להיות שאין כאלו חוץ מוייז שאינו דורש תעודה)
-
המציאות הזו יוצרת בעיה כי לא תמיד יש גישה להגדרות ה APN ולכן במערכות עם חריץ הנ"ל רצוי לקחת סים של חברה שה APN כבר מוגדר מראש במערכת כמו סים של נטפרי-סלקום או נטפרי-פלאפון שהם עובדים עפ"י רוב ללא צורך בהגדרת ה APN.
מנסיוני הסימים של נטפרי-019 עובדים גם עם APN לא תואם ולכן אין צורך לשלם על סימים יקרים יותר.
-
@אלי-tza אמר בכל המידע אודות חסימת מערכת מולטימדיה - מעודכן אב תשפ"א:
המציאות הזו יוצרת בעיה כי לא תמיד יש גישה להגדרות ה APN ולכן במערכות עם חריץ הנ"ל רצוי לקחת סים של חברה שה APN כבר מוגדר מראש במערכת כמו סים של נטפרי-סלקום או נטפרי-פלאפון שהם עובדים עפ"י רוב ללא צורך בהגדרת ה APN.
מנסיוני הסימים של נטפרי-019 עובדים גם עם APN לא תואם ולכן אין צורך לשלם על סימים יקרים יותר.
ממכלול הרכבים שראיתי הרבה פעמים 019 לא עבד בלי הגדרת APN. יש לזכור שיש רכבים עם מערכות אנדרויד 4 או 5.
לא הבנתי מה יכול זול יותר מ 13.9 ש"ח חודשי ל RL מסלול וייז בלבד (אולי הכונה לתשלום הראשוני על הסים עצמו. אבל אחר כמה חודשים 019 סה"כ עולה יותר) ? -
ממכלול הרכבים שראיתי הרבה פעמים 019 לא עבד בלי הגדרת APN. יש לזכור שיש רכבים עם מערכות אנדרויד 4 או 5.
גם אחרי שה-APN שלהם השתנה ל-"019"? אם כן אני לא מתיימר להתווכח עם הנסיון הרב שלך ולוקח את דבריי בחזרה למרות הנסיון שלי.
לא הבנתי מה יכול זול יותר מ 13.9 ש"ח חודשי ל RL מסלול וייז בלבד (אולי הכונה לתשלום הראשוני על הסים עצמו. אבל אחר כמה חודשים 019 סה"כ עולה יותר) ?
חנות הסלולר לידי פותחת קו 019 לוייז (1GB לחודש) ב-₪10 לחודש.
בנוסף למי שצריך חבילת גלישה (לדוגמה להאזנה למוזיקה דרך האינטרנט) 019 הכי זולים ברוב החבילות. -
@אלי-tza אמר בכל המידע אודות חסימת מערכת מולטימדיה - מעודכן אב תשפ"א:
גם אחרי שה-APN שלהם השתנה ל-"019"?
כן
לא הבנתי מה יכול זול יותר מ 13.9 ש"ח חודשי ל RL מסלול וייז בלבד (אולי הכונה לתשלום אליהו ברוורמן הראשוני על הסים עצמו. אבל אחר כמה חודשים 019 סה"כ עולה יותר https://youtu.be/u1eAs8_gxG0) ?
חנות הסלולר לידי פותחת קו 019 לוייז (1GB לחודש) ב-₪10 לחודש.
בנוסף למי שצריך חבילת גלישה (לדוגמה להאזנה למוזיקה דרך האינטרנט) 019 הכי זולים ברוב החבילות.תבדוק אצלם זה ככל הנראה לא 019-נטפרי אלא הרגיל וגם להם יש כבר זמן רב מסלול וייז בלבד בלא קשר לנטפרי (כמובן שהוייז לא מסונן מתמונות וכדו' ועוד בעיות קשות בסים הזה ולא נכנס לזה כעת).
-
א. מערכות סיניות מאנדרויד 7 ומעלה, 99 % מהם ניתן לחסום ברמה טובה (אך לא הרמטית למומחים). אנדרויד 6 בעייתי מאד והרבה פעמים יש צורך לעקור פיזית את הוייפי (הבלוטוס בהרבה מערכות גם יתבטל בעקירה זו). אנדרויד 5 ומטה עפ"י רוב ניתן לחסום.
תודה על הסיכום המועיל.
מה הכוונה 'ניתן לחסום'?
איך אני עושה את זה בפועל? -
@למדן-וידען אמר בכל המידע אודות חסימת מערכת מולטימדיה - מעודכן אב תשפ"א:
א. מערכות סיניות מאנדרויד 7 ומעלה, 99 % מהם ניתן לחסום ברמה טובה (אך לא הרמטית למומחים). אנדרויד 6 בעייתי מאד והרבה פעמים יש צורך לעקור פיזית את הוייפי (הבלוטוס בהרבה מערכות גם יתבטל בעקירה זו). אנדרויד 5 ומטה עפ"י רוב ניתן לחסום.
תודה על הסיכום המועיל.
מה הכוונה 'ניתן לחסום'?
איך אני עושה את זה בפועל?0722-613613
שלוחה 2>שלוחת ניתוק מולטימדיה -
@מנתק
מה הפתרון בחו"ל ?
יש ברכב של חבר שלי אנדראויד 10
ניסיתי לעשות רוט על זה ולא הצלחתי - וגם ניסיתי לנעול הכל , וגם לא נועל .
איך מוחקים או נועלים הכל חוץ מווייז ?
או איך אפשר לעשות רוט ?
תודה -
@מנתק
חיברתי למערכת ברכב סטיק עם סים נטו וויז.
ובהתחלה הוא לא הצליח לעלות ניסיתי לגעת בהגדרות ואז קפץ לי חלון להגדיר סיסמא כניסה למכשיר.הגדרתי סיסמא ועדיין לא עלה אז חיברתי דרך הוויפי.
אבל את הסיסמא אני לא מצליחה לבטל. (הפרמטר בהגדרות מוצג באפור בהיר שלא ניתן ללחוץ עליו|)
יש למישהו הסבר למה? האם זה קשור לחסימה?
ומה אפשר לעשות בשביל לבטל את זה?