נחסם המייל
-
@אחד-תם אמר בנחסם המייל:
@aiib אמר בנחסם המייל:
@אחד-תם אמר בנחסם המייל:
@aiib לא ניסיתי א. כי המצאתי את זה הרגע ב. כי מעולם לא נחסם לי המייל
אני באופן אישי לא כזה ילד טוב, התכוונתי שלא אתן כאן עצות כאלו.
לא הבנתי, אתה ו @מוישי ל זה אותו אחד?
מצאתי הוכחה בשבילך שלא....
@מושי-ל אמר בהצילו הצילו הצילו:
אז ככה יש מישהו שחיבור אותי לקבוצה במייל ויש שמה דברים לא טובים רציתי להיכנס למייל
להסיר את עצמי מהקבוצה אז הוא כתוב לי לא ניתן לפתוח@אחד-תם אמר בנחסם המייל:
מעולם לא נחסם לי המייל
נו...
יכול להיות שזה אותו אחד, אך מדובר במילים שונים
אה, ויתכן שזה פשוט פיצול אישות...לא לקחת ללב!!!
-
-
@אחד-תם אמר בנחסם המייל:
@aiib לא, עליתי על הגל.
למען הסר ספק, אין לי כאן ניק נוסף.פשוט היה נשמע.
כי כתבת שאתה לא תכתוב את הפתרון ורק עכשיו עלית עליו ועדיין לא ניסית וכו'.
מכך הסקתי -
@מאןדהו אמר בנחסם המייל:
@dlive תציין לסעיף בפרטי שימוש שבו כתוב שבהצטרפות לנטפרי, מאפשרים גישה לחומר אישי.
1.3:
הלקוח מצהיר כי מסכים ומודע לכך, כי בהתקנת התוכנות ובמתן ההרשאות הוא מעניק לנטפרי את האפשרות לצפות ולהתערב בפעולות שונות המתבצעות בהתקן שלו, לרבות הגבלתן תוך כדי קיום קישור ממוחשב אל מערכות נטפרי.1.4:
אופן הסינון, התכנים המסוננים, ואלו שנותרים נגישים נקבעים לפי שיקול דעתה המוחלט של נטפרי, אשר פועלת על פי הנחיותיה הרוחניות של ועדת רבנים. מבלי שיש בכך כדי לחייב את נטפרי, ככלל הסינון פועל בשיטת הרשימה הלבנה, כך שרק אתרים אשר נבדקו על ידי נטפרי, נגישים לגולש המשתמש בשירות נטפרי.1.5:
הסינון יכול להיות כרוך בטשטוש תמונות, הסרת תמונות, וטקסטים מאתרים שנותרה הנגישות אליהם. נטפרי שומרת לעצמה הזכות לנקוט בכל אמצעי שתראה לנכון במסגרת השירות על מנת למנוע חשיפה לתכנים לא ראויים. כמו כן, השירות עשוי להפנות את המשתמש לאתר שהותאם במיוחד למגזר החרדי ולאו דווקא לאתר הראשי.אני מאד סקרן לדעת איך כשקראת את התקנון פספסת את זה.
או שאולי פשוט לא רצית להבין?
הרעיון בתנאי שימוש הוא להגן מפני תביעות, או בלשון האחרת: "החברה תמיד צודקת".
להם יש את הזכות לעשות את זה. אתה הסכמת. הם מפעילים את הזכות מתי שנראה להם שצריך. -
@dlive
6. פרטיות
6.1 ללקוח ידוע, כי פרטי גלישתו ברשת האינטרנט חשופים לנטפרי כחלק בלתי נפרד ממתן השירות.6.2 נטפרי רשאית לאסוף, לתעד ולעשות שימוש בכל פרט אודות הלקוח ובכלל כך חיוביו הכספיים, נתוני מיקום, דפוסי שימוש בשירותי נטפרי והשימושים הנעשים בשירותיה, בין שהמידע הגיע לידיה מהלקוח ו/או המשתמש ובין מכל מקור אחר (להלן: “מידע").
-
@dlive אני לא מבין למה אתה חושב שפיספסתי את זה. להבנתי, לא כתוב כאן שום דבר לגבי גישה של נטפרי למייל. אלא אם כן זה כלול בזכות הגישה של נטפרי להתקן שלו, מילים שאני לא הבנתי. (מה זה התקן?)
נקודה נוספת, אחרי שנטפרי נותנת אפשרות שלא לסמן וי בסנן תוכן אישי, ולאחר מכן מסננת תוכן אישי גם למי שלא אישר, זה חוזר לבעייתיות המדוברת.
בכ"א, מה שלדעתי צריך להיות זה שנטפרי תפסיק להתחבאות, ותצהיר שיש גם סינון במייל, גם אם לא מסננים וי על סנן תוכן אישי, ומי שרוצה, שיצטרף על דעת כן. -
@מאןדהו האפשרות שנטפרי נותנת לגבי סנן תוכן אישי זה רק לגבי תמונות שנשלחות לסינון אנושי דבר שמשפיע על הפרטיות של הלקוח לא לגבי סינון מלל שהוא רובוטי
ועיין באזהרה בבחירה של סנן תוכן אישי ותראה ראייה לדברי
-
@מאןדהו אמר בנחסם המייל:
צריך להיות זה שנטפרי תפסיק להתחבאות, ותצהיר שיש גם סינון במייל,
אין שום צורך להצהיר ואין שום התחבאות. זה מובן מאיליו שיש להם גישה מלאה לכל התעבורה שלך ושליטה מלאה לעשות מה שבא להם. מתי הצהירו שהם לא מסננים במייל?
זה לא קשור כלל וכלל להגדרת סינון תוכן אישי וכדברי @אינו-יודע-לשאול.אולי היה כדאי שיתקנו את הניסוח שיהיה יותר ברור. אבל הגזמת לגמרי עם הטענות המוסריות וההלכתיות.
-
זה בעיקרון אמור להיות בושות שנחסם המייל.
כי זה חוסם בצורה אוטומטית רק אם ממש קיבלת או שלחת מיילים לגורמים מאוד מאוד מפוקפקים.
דבר שלא צריך לפרסם בכלל.
כי זה מאוד נדיר שזה קורה. -
@magicode אני מרגיש שמאשימים אותי, לא נחסם לי המייל אף פעם.
אבל גם אם זה דבר נדיר שלא אמור לקרות, הנושא הוא הסינון שאמור להיות ברור האם יש או אין סינון במייל, ובדרייב.
נ.ב. גם כאן, הציבור לא קיבל הודאה ברורה, שאומרת, כן נטפרי מסננת את המייל האישי של משתמשיה.
אלא שוב, מעין התחמקות שהדבר נדיר וכמעט לא קורה וכו' -
@מאןדהו
אני חושב שכתבתי פה די ברור שזה כן מסתנן.
ויש עוד דברים שמסתננים במייל. כמו תמונות ממקור חיצוני. כמו פרסומות של גוגל שיש שם דברים לא טובים.
וכנראה עוד דברים שאני לא זוכר.דוגמא לסינון של נטפרי במייל האישי!!! (זה כבר שנים ככה)
-
@magicode זה סינון במייל האישי או שכל המייל הזה הוא סה"כ מציג תמונה חיצונית?
[לא באמת מבין בזה...] -
@aiib
אממ. תלוי מה המטרה שאותה אתה רוצה להשיג.
אם אתה רוצה להציג את נטפרי שהיא חודרת לפרטיות תציג את זה כגוואלד נטפרי מסננת במייל האישי של משתמשיה.
אם אתה רוצה להציג אחרת אתה יכול להציג אחרת.
הכל עניין של מה שאתה רוצה. -
@magicode אני לא רוצה להציג כלום!
עד היום אני יישבתי את הסתירה בין חוסר סימון של 'סנן מידע אישי' [או משהו בסגנון] לבין זה שיש דברים שמסתננים במייל שהדברים שמסתננים [כפי שהבאת דוגמא] הם סה"כ אתר אינטרנט חיצוני שמוצג כאילו הוא נשל במייל ולכן אין הבדל בינו לבין כל אתר אחר. ולא שחלילה נטפרי חדרו לי למייל אלא ניתקו את הקשר בין ההודעה שנשלחה אלי לבין האתר המקורי.כעת זה קצת מוסבר אחרת...
-
@magicode
באיזה מצב חוסמים אימייל? -
@לולוש במקרים חריגים במיוחד. אבל פעמים קורא שיש טעות בהחלטה האוטומטית.
-
@aiib אמר בנחסם המייל:
@לולוש במקרים חריגים במיוחד. אבל פעמים קורא שיש טעות בהחלטה האוטומטית.
הבנתי שבמקרים חריגים במיוחד, אבל מה כן יכול לגרום לכך???
-
@לולוש כתבו כבר למעלה. כשיש הצטברות של מלל אסור ופסול או מקבוצות פסולות
-
@aiib אמר בנחסם המייל:
@magicode זה סינון במייל האישי או שכל המייל הזה הוא סה"כ מציג תמונה חיצונית?
[לא באמת מבין בזה...]לשאלתך, זה סינון של תמונה חיצונית. התמונה מקושרת למייל כקישור חיצוני.
-
גם לי זה עשה את זה