צ'אט בנטפרי
-
@aiib אמר בצ'אט בנטפרי:
@magicode הביאו למעלה דוגמא של עדכוני טיש של האדמו"ר.
לא מחייב שיכירו את כולם בקבוצה אבל זה לא אומר שזו קבוצה רעה@אינו-יודע-לשאול אמר בצ'אט בנטפרי:
אבל אם יש לך כזה בן אדם מושחת בקבוצה הכי טוב זה למצוא דרך להתפטר ממנו או לעבור לפלטפורמה אחרת
גוגל צ'אט לא מתאימה לקבוצות עם אויבים מבפנים.@yzahn אמר בצ'אט בנטפרי:
@מרדכי אתה צודק. מצאת דוגמה של קבוצה כשרה לגמרי. כנראה שצריך למצוא פתרון אחר לדברים כאלו. זה לא בדיוק השימוש האופייני של קבוצות צ'אט.
-
@dovidstroh @yzahn מה אפשר לעשות שבינתיים עוד לא מצאו פתרון אחר
למרות שכבר חיפשו -
@מרדכי אם אין פתרון - שיתעדכנו כמו שתלמידי הבעש"ט התעדכנו. (בכל מקרה אני רוצה להאמין שנשארו לאדמו"ר הזה כמה חסידים יחידים ש(עוד?) לא משתמשים באינטרנט עם צ'אט, אז אפשר לקבל מהם השראה, לא?).
-
@מרדכי אני לא מזלזל בצורך. באמת מצאת שימוש תמים ומועיל עבור הצ'אט. מה לעשות שאנשים אחרים קלקלו את אפשרות הצ'אט עבור כולם.
(כמו שמתבטאים באנגלית: This is why we can't have nice things) -
@aiib אמר בצ'אט בנטפרי:
@magicode הביאו למעלה דוגמא של עדכוני טיש של האדמו"ר.
לא מחייב שיכירו את כולם בקבוצה אבל זה לא אומר שזו קבוצה רעהא. אם העדכונים על הטיש היו בתחנה המרכזית היית הולך לשם?
ב. יש צינתוקים.
ג. למה לעודד שימוש בפלטפורמה בעייתית. הרי בחסידויות הגדולות זה לא מקובל, ובחסידויות הקטנות אפשר להתעדכן אחד מהשני.
ד. הטיש מגיע בהפתעה מהרגע להרגע? קופצים לטיש ישר מהמייל? מהצ'אט?
(גילוי נאות: אני לא משתמש בצ'אט, גם לא עם לקוחות. כל פלטפורמה של העברת מסרים מיידית היא מפתח לרמה נמוכה ולתוכן רדוד ולא ראוי). -
@ברצינות תעשה חשבון כמה אחוזים מהתכתובת מייל שלך היו יכולים להתבצע בצינתוקים או בטלפון ואחר כך תערוך את ההודעה שלך...
-
@aiib אמר בצ'אט בנטפרי:
@ברצינות תעשה חשבון כמה אחוזים מהתכתובת מייל שלך היו יכולים להתבצע בצינתוקים או בטלפון ואחר כך תערוך את ההודעה שלך...
אני מנסה להבין למה צריך התכתבות בשביל להעביר הודעה חד צדדית על טיש. אם תצליח להסביר לי אשקול לערוך את הפוסט שלי. למה, אתם מקבלים ערעורים על מועד עריכת הטיש?
-
@ברצינות למה הודעה על פגישה עם לקוח אתה צריך לבצע במייל ולא בטלפון?
כי זה יותר נח ויותר יעיל...
אני לא אומר שאין פתרונות אחרים אבל לכל דבר אפשר למצוא פתרונות- לעשות העברה בנקאית אפשר בטלפון, לקבוע תור לרופא אפשר בטלפון, לשלם חשבונות אפשר בטלפון וכו' וכו'
אבל זה יותר נח ויותר יעיל.
וכבר כתבו לך שיותר נח לעדכן ולהתעדכן זה בצ'אט. אני לא מבין בזה אבל ככה הם חושבים. אז מה הבעיה כאן?!
אני לא אומר שאין בעיות בצ'אט אבל לא תמיד צריך לשפוך את התינוק עם המים....
יש בעיות? יש גם פתרונות! -
@aiib אמר בצ'אט בנטפרי:
@ברצינות למה הודעה על פגישה עם לקוח אתה צריך לבצע במייל ולא בטלפון?
כי זה יותר נח ויותר יעיל...
אני לא אומר שאין פתרונות אחרים אבל לכל דבר אפשר למצוא פתרונות- לעשות העברה בנקאית אפשר בטלפון, לקבוע תור לרופא אפשר בטלפון, לשלם חשבונות אפשר בטלפון וכו' וכו'
אבל זה יותר נח ויותר יעיל.
וכבר כתבו לך שיותר נח לעדכן ולהתעדכן זה בצ'אט. אני לא מבין בזה אבל ככה הם חושבים. אז מה הבעיה כאן?!
אני לא אומר שאין בעיות בצ'אט אבל לא תמיד צריך לשפוך את התינוק עם המים....
יש בעיות? יש גם פתרונות!זה עניין של גישה. יתכן שאתה מסתכל על צ'אט בתור שווה ערך לשיחת טלפון, בעיני רבים צ'אט הוא דבר בעייתי מיסודו שיש להשתמש בו רק במקרים של הכרח גמור ובאופן של 'ליכא דרכא אחרינא'.
הרי ברור שאי אפשר לפתוח קבוצות של בידור דרך שיחות טלפון, מה שאי אפשר לומר על הצ'אט.
ועדיין, שימוש בצ'אט כפלטפורמה להעברת מסרים הוא בעייתי בגלל שאין שום סיבה שאנשים יצטרכו להגיב להודעה. -
-
@aiib אמר בצ'אט בנטפרי:
אבל לא תמיד צריך לשפוך את התינוק עם המים....
יש בעיות? יש גם פתרונות!לפעמים. ולפעמים לא.
-
@ברצינות
@ברצינות אמר בצ'אט בנטפרי:אני מנסה להבין למה צריך התכתבות בשביל להעביר הודעה חד צדדית על טיש. אם תצליח להסביר לי אשקול לערוך את הפוסט שלי.
@מרדכי אמר בצ'אט בנטפרי:
@yzahn לדוגמה קבוצה שמעדכנת מה קורה בחצר הקודש
מתי מתוכנן הטיש וכדומהזה לא רק מתי הטיש
אלא גם תיעודים מהטישים
עדכונים על שמחות או ח"ו להפך,
ולא הכל זה דברים שמודיעים בקווים קהילתיים@ברצינות אמר בצ'אט בנטפרי:
למה, אתם מקבלים ערעורים על מועד עריכת הטיש?
אכן באופן די תדיר יש שינויים
-
@מרדכי אמר בצ'אט בנטפרי:
@ברצינות אמר בצ'אט בנטפרי:
מצד הקהל? האדמו"ר מתייעץ עם הקהילה מתי לערוך את הטיש?
-
@לולוש אמר בצ'אט בנטפרי:
הרי ברור שאי אפשר לפתוח קבוצות של בידור דרך שיחות טלפון
לא כ"כ נכון...
אינה דומה שמיעה לראייה. חלק מהמטרה בקבוצות הצ'אט היא בדיוק בשביל הדברים שאי אפשר להעביר במילים
-
@לולוש אמר בצ'אט בנטפרי:
הרי ברור שאי אפשר לפתוח קבוצות של בידור דרך שיחות טלפון
לא כ"כ נכון...
אינה דומה שמיעה לראייה. חלק מהמטרה בקבוצות הצ'אט היא בדיוק בשביל הדברים שאי אפשר להעביר במילים
נכון.
(אבל לא סותר את הנ"ל)
-
@מרדכי אמר בצ'אט בנטפרי:
@ברצינות
@ברצינות אמר בצ'אט בנטפרי:אני מנסה להבין למה צריך התכתבות בשביל להעביר הודעה חד צדדית על טיש. אם תצליח להסביר לי אשקול לערוך את הפוסט שלי.
@מרדכי אמר בצ'אט בנטפרי:
@yzahn לדוגמה קבוצה שמעדכנת מה קורה בחצר הקודש
מתי מתוכנן הטיש וכדומהזה לא רק מתי הטיש
אלא גם תיעודים מהטישים
עדכונים על שמחות או ח"ו להפך,
ולא הכל זה דברים שמודיעים בקווים קהילתיים@ברצינות אמר בצ'אט בנטפרי:
לענ"ד, עבור דברים מעין אלו - יש את האופציה של רשימת תפוצה במייל.
אני מכיר מספר מוסדות חשובים, ששולחים באופן זה למאות אנשים - עדכונים שוטפים וכו'.צ'אט נועד לסוג אחר של תקשורת, הוא אמור להוות סוג של תחליף לשיחה בדיבור. ולא נועד לפירסום, הודעות ועדכונים. לזה יש מייל. וכל אירגון שמחשיב את עצמו משתמש בזה.
אם יש לכם שימוש מיוחד בצ'אט שהמייל לא נותן בעניין זה - אשמח לדעת (זו חקירה ישנה שלי, מה בעצם החילוק בין מייל לצאט..).
-
@נטפריפורום אמר בצ'אט בנטפרי:
זו חקירה ישנה שלי, מה בעצם החילוק בין מייל לצאט.האמת היא שמלבד הנוחות, לא נראה לי שיש הבדל.
אה, חוץ מהשם כמובן... -
@נטפריפורום אמר בצ'אט בנטפרי:
אם יש לכם שימוש מיוחד בצ'אט שהמייל לא נותן בעניין זה - אשמח לדעת (זו חקירה ישנה שלי, מה בעצם החילוק בין מייל לצאט..).
צ'אט זוהי צורת התכתבות ותיקה דרך הרשת. על המסך נפתח חלון שבו אתה כותב שורה לחברך, וחברך כותב לך בחזרה שורה.
ברגע שחברך גמר להקליד את השורה- היא כבר מופיעה אצלך. באותו הרגע ממש. זאת בניגוד לאימייל שלוקח לו כמה שניות להגיע ליעדו, ואז צריך ללחוץ עליו כדי לפתוח אותו. כדי להשיב עליו צריך להקיש על כפתור נוסף. אין בכך רצף של שיחה נוחה כמו בצ'אט.ובנוסף, יש לו את התכונות הבאות
- שיחות קוליות
- ועידת קבוצות HD לעד 15 איש
- מיקוד מסך אוטומטי
- שיחות וידאו HD
- הודעות מיידיות
- שילוב אפליקציות של Google
- תומך במספר מכשירי מחשוב
- אפשרויות שיתוף מסך
- פתרון השתקה מושכל
- תכונת Hangout בשידור
- אפשרויות בקרה ניהולית מותאמות אישית
-
אני לא מבין אותכם!!!!
המשתמש ביקש שתפתחו בצורה אחרת את הצ'אט בלי לפרק קבוצות, מה אתם מסתובבים ומסתובבים בלי סוף?!
אני לא מבין.שאל שאלה- תביאו פתרונות, זה לא משנה מה עשה ומי עשה!
מקווה שהובנתי ולהתראות.
-