קו טלפון ביתי
-
@zeevgros אמר בקו טלפון ביתי:
@אהרן
למה לרכוש אם אתה מנוי שלהם אתה צריך לקבל בחינם...
אני קיבלתי חדש בחינםמפרטנר?
-
@אהרן גם אם תרכוש אין שום טעם לרכוש מפרטנר.
היום ב 200- 400 ש"ח יש ראוטרים מעולים למשתמש הביתי. -
@יהודה-12 ראוטר עם אפשרות לשיחות ? וחוץ מזה גם פרטנר וגם נטוויזן דורשים שהשיחות יהיו דרך הראוטר שלהם.
-
@אהרן אמר בקו טלפון ביתי:
@zeevgros
שלי פרטנר
תקופה ארוכה היה בסדר עד שהתחילו בעיות (019)
אז עברתי ל-RL, והועיל רק לתקופה, גם שם יש בעיות
פרטנר טוענים שזה בגלל שהנתב ישן, ושארכוש חדש (900 ש"ח)
לא רציתי לרכוש מכשיר יקר כ"כ שהוא ראוטר לא משהו
וגם אז, אף אחד לא מבטיח לי שיעבוד, תמיד הם יכולים להיתלות בנטפרי (יתכן ובצדק).בנתיים אני סובל
למיטב ידעתי פרטנר גובים טבין ותקילין, בנטויז'ן זה בהשאלה.
-
@רמיזא אמר בקו טלפון ביתי:
ראוטר עם אפשרות לשיחות ? וחוץ מזה גם פרטנר וגם נטוויזן דורשים שהשיחות יהיו דרך הראוטר שלהם.
התכוונתי ראוטר לאינטרנט ואליו לחבר ראוטר של נטוויז'ן לשיחות. זה לא אפשרי ?
-
@אהרן
מנטוויז'ן -
@יוסי-תקשורת
בזמנו נרשמתי לפילוט
וזו התשובה שקיבלתי
שלום רב
"הסבב הראשון של הפיילוט יצא לדרך, אך רשמתי אתכם לסבב השני של הפיילוט
אנחנו נעמוד איתכם בקשר בהמשך"
רציתי לדעת אם יש היתכנות בכלל לקבל את הפיילוט? -
מתוך מטרה להגיע לתוצאות טובות
בשלב הראשון קבוצה ראשונה קיבלה מתאמים לבדיקה ללא ניוד המספרים שלהם אלא עם מספר זמני.
אני יכול להגיד שאנחנו מתרשמים שאיכות הקו לא הכי טובה.
אנחנו בודקים האם הבעיה בציוד או בספק ה SIP . ונפעל בהתאם לתוצאות הבדיקה!לכן בשלב זה עדיין לא נתקדם לשלב הטסטים שבו נניד ללקוחות את המספרים, עד שנוודא שהמוצר הוא באיכות מספקת.
-
@יוסי-תקשורת
יש חדש? -
@אהרן אמר בקו טלפון ביתי:
@יוסי-תקשורת
יש חדש?עדיין אין לנו מוצר באיכות מספקת אנחנו בוחנים מספר אופציות במקביל - מיד שנגיע למוצר באיכות גבוהה אני אעדכן כאן
-
@יוסי-תקשורת אמר בקו טלפון ביתי:
מיד שנגיע למוצר באיכות גבוהה אני אעדכן כאן
נשמח לשמוע אם יש עדכון. תודה
-
אני לא מבין בשביל מה הפילוט? אני (ורבים אחרים) כבר עושה זאת עם נתב LTE ו-ATA. זה יוצא זול יותר ולעתים קרובות איכות שיחות טובה יותר ואינטרנט מהיר יותר מאשר בבזק בהתאם לקליטה טובה באזור מגוריך
-
@shloimy95 אמר בקו טלפון ביתי:
אני לא מבין בשביל מה הפילוט? אני (ורבים אחרים) כבר עושה זאת עם נתב LTE ו-ATA. זה יוצא זול יותר ולעתים קרובות איכות שיחות טובה יותר ואינטרנט מהיר יותר מאשר בבזק בהתאם לקליטה טובה באזור מגוריך
אתה יכול לפרט יותר ,איך זה עובד?
-
אתה יכול לפרט יותר ,איך זה עובד?
אתה צריך נתב LTE עם חיבור Ethernet RJ45. יש לי ניסיון טוב למטרה זו עם Yeacomm P21 ו-ZTE MF283U. ומתאם ATA (מתאם דיגיטלי לאנלוגי) יש לי ניסיון טוב עם מוצרי סדרת OBI 200.
אתה צריך לרכוש תוכנית טלפון VOIP, יש הרבה זולים שאתה יכול למצוא באינטרנט. הספק יגיד לך את ההגדרות של ה-ATA שהגדרת על ידי כניסה עם מחשב בדומה לכניסה לנתב.
לאחר ההגדרה אתה יכול לחבר טלפון רגיל ליציאת RJ11 ב-ATA, או אם ניתקת את הדירה שלך מבזק אתה יכול להשתמש בכבל זול כדי לחבר את ה-ATA ליציאת טלפון אחת ואת כל השאר בכל חדר אתה יכול חבר טלפונים רגילים (או מכשירי פקס וכו' אם הספק שלך תומך בהם).
בהתחלה אתה יכול לחוות ניתוקים וכדומה מכיוון שרשתות שונות משתמשות בטכנולוגיות NAT ו-IP דינמי וכו' לשיתוף IP. יש הרבה הגדרות שאתה יכול לשנות ב-ATA ובנתב כדי לסדר את זה, זה יכול להיות מסובך אז אם יש לך בעיות ואתה לא טכני בעצמך, ייתכן שיהיה עליך מישהו עם ניסיון כדי להגדיר את ההגדרות. (אם אתה בדרך כלל טוב עם מחשבים, זה לא אמור להיות קשה לסדר לבד בעזרת פורומים וכו'). לאחר שתגדיר את ההגדרות הנכונות עבור הרשת שלך תוכל להשאיר אותה מחוברת למשך חודשים רבים ללא בעיות ואיכות שיחה טובה מאוד. -
-
@aiib אמר בקו טלפון ביתי:
@shloimy95 אמר בקו טלפון ביתי:
אינטרנט מהיר יותר מאשר בבזק
איך זה עובד? סים סלולרי?!
יש כאלה שהמהירות המקסימלית בבזק היא נמוכה
וקליטה טובה של סים סלולרי הרבה פעמים זה יותר גבוה מבזק -
@a0533057932 מבין,
התכוונתי איך המערכת הזו עובדת, כי לא הצלחתי להבין באיזו חומרה מדובר -
@a0533057932 מבין,
התכוונתי איך המערכת הזו עובדת, כי לא הצלחתי להבין באיזו חומרה מדוברראוטר סלולרי
שמחלק וויפי ואולי גם כבל רשת לאינטרנט
ומנגנון שממיר את השיחות לכבל בזק רגיל -
התכוונתי איך המערכת הזו עובדת, כי לא הצלחתי להבין באיזו חומרה מדובר
נתב LTE עם יציאת Ethernet כמו זה aliexpress.com/item/32801540555.html או aliexpress.com/item/32857563730.html
ומתאם ATA כמו זה amazon.com/dp/B00BUV7C9A/ref=twister_B07TLG46K2 -
@a0533057932
אדרבה יש לי את המתאם OBI 202 (+ כמובן מודם משולב ראוטר)
הוא היה מוגדר לי Google Voice ו זה עבד תקופה כן ותקופה לא, (לאחר הרבה התאמות מצד נטפרי מדי פעם שפתחתי פניות חוזרות בעניין)
היות וזה תומך בשני קווים, אשמח אם תוכל להצביע על חברה מומלצת שתמכור קו VOIP שאוכל להגדיר במתאם הנ"ל.