ארכיון פניות.
-
@אינו-יודע-לשאול אמר בארכיון פניות.:
@a0533057932 ביקשו לסגור פניות שלא טופלו עדיין כדי לחסוך זמן טיפול
אין שום רווח לנטפרי כשאתה סוגר פניה שטופלה כברבזמנו הם ביקשו לסגור כל פניה שטופלה
עד שהם שינו את זה שכל פעם שתומך עונה הפניה סגורה
ואם אתה מגיב היא נפתחת מחדש -
@a0533057932
זה לא בדיוק מה שכתבתי?? -
@נטפריפורום אתה מדבר על היגיון
אני מדבר על היסטוריהכלומר אומרים אותו דבר אבל מסיבות אחרות
-
@נטפריפורום אמר בארכיון פניות.:
@אינו-יודע-לשאול
??
נהפוך הוא!!
פניה שלא טופלה - אין צורך לומר שלא לסגור - כי היא לא תטופל (אמנם מסתבר שזה יחסוך זמן, אבל זה פשוט טפשי לסגור את הפניה טרם טופלה!!)
ופניה שטופלה - התומך עדיין רואה שהיא פתוחה ומנסה להבין מה צריך טיפול וזה גוזל מזמנו - זמן מיותר, שהרי הפניה כבר אינה רלונטית!אני דיברתי על פניה שלא טופלה ואין כבר צורך בפניה מכל סיבה שהיא (הסתדר לבד, החתונה נגמרה, החלפת עבודה)
-
@אינו-יודע-לשאול אמר בארכיון פניות.:
@אינו-יודע-לשאול
??
נהפוך הוא!!
פניה שלא טופלה - אין צורך לומר שלא לסגור - כי היא לא תטופל (אמנם מסתבר שזה יחסוך זמן, אבל זה פשוט טפשי לסגור את הפניה טרם טופלה!!)
ופניה שטופלה - התומך עדיין רואה שהיא פתוחה ומנסה להבין מה צריך טיפול וזה גוזל מזמנו - זמן מיותר, שהרי הפניה כבר אינה רלונטית!אני דיברתי על פניה שלא טופלה ואין כבר צורך בפניה מכל סיבה שהיא (הסתדר לבד, החתונה נגמרה, החלפת עבודה)
את זה בין עם נטפרי מבקשים או לא צריך לעשות מצד להיות בן אדם
-
ופניה שטופלה - התומך עדיין רואה שהיא פתוחה ומנסה להבין מה צריך טיפול וזה גוזל מזמנו - זמן מיותר, שהרי הפניה כבר אינה רלונטית!
אולי זה היה ככה פעם.
היום ברגע שהכדור עבר למגרש המשתמש, זה לא מופיע לתומכים בתור.
זה לא רק בפניה שטופלה, זה גם תוך כדי טיפול. -
-
@נטפריפורום
תכלס לשם הסדר וההיגיון צריך לסגור כי אחרי חודש אצלי לפחות מצטבר מעל מאה פניות שנות (בעיקר וידאו ואתרים)
ולערבב בין מה שלא רלוונטי לבין מה שכן זה ממש סלט לא טעים.
לכן עדין לדעתי צריך לסגור ובעזרת השם בתקווה שנטפרי יתנו גישה למה שכבר נסגר! -
@nk אם יש לך מאה פניות בחודש,
גם אם תקבל גישה לכל הפניות הסגורות אין סיכוי שתמצא מה שאתה מחפש. (רק בשנה אחת זה אלף מאתיים פניות) -
אני יזכיר שכבר הצעתי שני הצעות שונות לאזור הפניות שבשילוב שלבהם זה ממש יעזור
א
חיפוש באזור הפניות (כולל בארכיון אם יהיה)
ב
משיכת שם הסרטון/קובץ/ אתר
לרשימה המלאה
https://forum.netfree.link/topic/8581/שיפור-אזור-הפניות-והוספות-שיעזרו-משמעותי/42 -
@מאןדהו אמר בארכיון פניות.:
@nk אם יש לך מאה פניות בחודש,
גם אם תקבל גישה לכל הפניות הסגורות אין סיכוי שתמצא מה שאתה מחפש. (רק בשנה אחת זה אלף מאתיים פניות)עדין זה נצרך משום שהרבה פעמים אני מגיע לסרטונים דרך קישור על קישור וכו וכד ובחיפוש גוגל אני בחיים לא ימצא את זה
מה שאין כן בארכיון פניות.