זהירות מנוכלות של בזק!!
-
בהמשך לפוסט הזה
דיברתי עם בזק,
הנציג הציע לי לעשות קו בנדל חדש אצלם עם סינון נטפרי דרך 019. אמרתי לו שאין דבר כזה הוא התעקש שיש דבר כזה ב100%-אתה מתקשר לנטפרי ויש לך סינון.(השיחה מוקלטת)
בקיצור הוא היה כל כך בטוח בעצמו וניסה להוציא אותי מטומטם , הוא אמר שדרך בזק אפשר לעשות קו נטפרי.הוא עשה לי קו
זה עבד. אבל לא מסונן ולא נעליים, הייתי ילד טוב התקשרתי לנטפרי אמרו שאין דבר כזה. התקשרתי ל019 אמר לי אחמאד שאין דבר כזה.אני לא יודע אם זה שיטה אצלם או לא אבל צריך להיזהר ולהפיץ שידעו לא ליפול אצלם.
@magicode זה בטוח עילה לתבוע את בזק. זה הטעייה ממדרגה ראשונה.בכל אופן תודה ל @frize37 על העזרה והישרות.
-
@מושט
הבעיה מתחילה שנציגי בזק לא מבינים בכלל מה זה נטפרי והם אומרים ללקוח כן על הכל העיקר שייסגור אצלהם והנציג ירוויח את המכירה.
את אותו דבר הם אומרים ללקוחות עם באנדל עם ITC או על בנאדל עם עמית נט שזה כולל נטפרי ובפועל הלקוח מקבל אינטנט פרוץ.הנהלת נטפרי ו @magicode מודעים לבעיה הזאת, ולכן הם פרסמו בדף הראשי של נטפרי רשימת ספקים שמחזיקים קו ייעודי למשתמשי נטפרי ששם ניתן להתחבר אך ורק לנטפרי ללא שום אופציה לחיבור מסוג אחר.
-
@מושט אמר בזהירות מנוכלות של בזק!!:
בהמשך לפוסט הזה
דיברתי עם בזק,
הנציג הציע לי לעשות קו בנדל חדש אצלם עם סינון נטפרי דרך 019. אמרתי לו שאין דבר כזה הוא התעקש שיש דבר כזה ב100%-אתה מתקשר לנטפרי ויש לך סינון.(השיחה מוקלטת)
בקיצור הוא היה כל כך בטוח בעצמו וניסה להוציא אותי מטומטם , הוא אמר שדרך בזק אפשר לעשות קו נטפרי.הוא עשה לי קו
זה עבד. אבל לא מסונן ולא נעליים, הייתי ילד טוב התקשרתי לנטפרי אמרו שאין דבר כזה. התקשרתי ל019 אמר לי אחמאד שאין דבר כזה.אני לא יודע אם זה שיטה אצלם או לא אבל צריך להיזהר ולהפיץ שידעו לא ליפול אצלם.
@magicode זה בטוח עילה לתבוע את בזק. זה הטעייה ממדרגה ראשונה.בכל אופן תודה ל @frize37 על העזרה והישרות.
עברתי כזו חוויה בדיוק עם בזק!
סיוט!! -
@יוסי-תקשורת אמר בזהירות מנוכלות של בזק!!:
הבעיה מתחילה שנציגי בזק לא מבינים בכלל מה זה נטפרי והם אומרים ללקוח כן על הכל העיקר שייסגור אצלהם והנציג ירוויח את המכירה.
נראה שזה לימוד זכות שהוא קרוב להיות אמיתי.
הבעיה היא שלא כולם חכמים כמו חלק מאיתנו שיודעים שזה טעות והמוכר לא יודע בכלל מה הוא מדבר והוא חושב שהוא יודע הכל, והלקוח תמים.