גוגל פלאי בנטפרי
-
@מאןדהו אמר בגוגל פלאי בנטפרי:
@nigun ההסברים על האפליקציות שם הם לא מקוריים, ולא מעודכנים.
החיפוש שם הוא נוראי עד לא קיים.
וכשמופיע לך קישור לאפליקציה בגוגל פליי אתה לא יכול לדעת מהי האפליקציה המקושרת.אפשר לדעת
עיין כאן
https://mitmachim.top/topic/30179/מדריך-מציאת-קישור-גוגל-פליי-לאפליקציה -
-
@אחד-תם נקודה מעניינת שהאתר של אפ סטור, כן פתוח.
(אפשר להגיש על זה בג"ץ, על ההפליה בין גוגל לאפל .) -
@אחד-תם גם אם פתיחת חנות Google Play היא בלתי אפשרית, לפחות תגרום לחנות האפליקציות של netfree לעבוד במכשירים שאינם תומכים ב-wifree ובאמולטורים, אז יש לנו איפה לגלוש ולהוריד אפליקציות מאושרות.
-
@shloimy95 זה כבר ענין אחר. בשביל מה אתה צריך את החנות של נטפרי? חפש בגוגל ותוריד.
-
@אחד-תם אמר בגוגל פלאי בנטפרי:
@shloimy95 זה כבר ענין אחר. בשביל מה אתה צריך את החנות של נטפרי? חפש בגוגל ותוריד.
כשמורידים מאתרי אפליקציות צריך לפתוח פניה לכל אפליקציה בנפרד, ופניות כאלה זה בד"כ לוקח כמה שעות
-
@avikm אמר בגוגל פלאי בנטפרי:
כשמורידים מאתרי אפליקציות צריך לפתוח פניה לכל אפליקציה בנפרד, ופניות כאלה זה בד"כ לוקח כמה שעות
ולכן אני בקשתי את הדבר הפשוט ביותר "לשנות דיסקט" ופשוט להחליט על האתר הזה לא "כתוכן לא טוב"
אלא כ"האתר הזה נפתח באופן במיוחד" בדיוק כמו שכותבים ביטיוב
ולעשות לכל אפליקציה את החלון האוטומטי של "שלח לבדיקה" כמו ביוטיוב!!! -
@avikm לא זה הנושא כאן, הפניה עבור כל אפליקציה ברור שתישאר, הנושא כאן היא פתיחת האתר גוגל פליי. נא לא לערבב בין הנושאים.
-
@asherke כנראה אתה לא יודע, אבל אין אפשרות הורדת אפליקציה או קובץ apk מהאתר גוגל פליי, אלא רק מהפליקציה גוגל פליי.
כאן הנושא הוא שיפתחו את האתר בשביל אפשרות החיפוש. -
הייתי רוצה להעיר כאן על עוד דבר מוזר שנטפרי לא נותנת אפשרות למי שיש לו וויפרי אנדרואיד להתקין קבצי APK ממקור חיצוני דבר שדי דופק אותי אני שוקל לקנות מכשיר חדש אבל אז האפליקציות לא יעבדו בנטפרי
תכלס אין אפשרות להשתמש באנדרואיד נורמלי בגלל כמה דברים
גם לא כל האפליקציות יכולות לעלות לחנות שלהם... -
@אחד-תם האפליקציות בחנות נטפרי כבר שונו ונבדקו כדי לעבוד עם נטפרי, למשל נוספו להן תעודת אבטחה. למה לקחת זמן להוריד אפליקציה מחיפוש בגוגל ואז להוסיף את אישור האבטחה ואז זה יעבוד או לא יעבוד. מישהו כבר עשה את זה בשבילך בדק שזה עובד והעלה את האפליקציה לחנות נטפרי?
-
@avikm אמר בגוגל פלאי בנטפרי:
זה לא נושא האשכול כמו שכבר העיר @מאןדהו
אנחנו מדברים כאן על פתיחת האתר, לא החנות.@shloimy95 אמר בגוגל פלאי בנטפרי:
@אחד-תם האפליקציות בחנות נטפרי כבר שונו ונבדקו כדי לעבוד עם נטפרי, למשל נוספו להן תעודת אבטחה. למה לקחת זמן להוריד אפליקציה מחיפוש בגוגל ואז להוסיף את אישור האבטחה ואז זה יעבוד או לא יעבוד. מישהו כבר עשה את זה בשבילך בדק שזה עובד והעלה את האפליקציה לחנות נטפרי?
ממה נפשך, אם יש לך גירסת אנדרואיד נמוכה, זה לא אמור להיות בעיה.
ואם יש לך גירסה גבוהה אז תתקין ווייפרי, זה מובן בהחלט שנטפרי לא אמורים לסייע לך לא להתקין ווייפרי.
חוצמזה, שאפשר להתקין באופן עצמאי אפליקציות ערוכות. -
@אחד-תם בפוסט הקודם שלי כתבתי עבור מכשירים שאינם תומכים ב-wifree ועבור אמולטורים.
גם כתבתי למשל תעודת אבטחה, לאפליקציות רבות יש בעיות אחרות עם נטפרי. פשוט עיין בפורום וספור את מספר השאלות שבהן מישהו שאל כיצד לתקן אפליקציה מסוימת לעבוד עם נטפרי. אני בטוח שרבים אחרים פנו לתמיכה כדי לתקן אפליקציה. כל האפליקציות בחנות נטפרי פועלות ללא צורך בשינוי נוסף, ומכיוון שהן נמצאות במקום אחד קל לגלוש ולהוריד כל אפליקציה שתצטרך למטרה מסוימת. -
@shloimy95 אמר בגוגל פלאי בנטפרי:
@אחד-תם בפוסט הקודם שלי כתבתי עבור מכשירים שאינם תומכים ב-wifree
מה הכוונה? סמארטפונים???
גם כתבתי למשל תעודת אבטחה, לאפליקציות רבות יש בעיות אחרות עם נטפרי. פשוט עיין בפורום וספור את מספר השאלות שבהן מישהו שאל כיצד לתקן אפליקציה מסוימת לעבוד עם נטפרי. אני בטוח שרבים אחרים פנו לתמיכה כדי לתקן אפליקציה. כל האפליקציות בחנות נטפרי פועלות ללא צורך בשינוי נוסף,
אין חיה כזו
אם פנו לתמיכה על בעיות אחרות הם קשורות לחסימות, וזה לא תיקון באפליקציה עצמה. -
פוסט זה נמחק! -
@אחד-תם אני לא דן בסמארטפונים, ישנם טאבלטים רבים שאינם תומכים ב-wifree, מסיבה זו כתוב בוויקי לשאול על טאבלטים לפני הרכישה. בנוסף, מכשירי Chromebook וגם Windows 11 תומכים באפליקציות אנדרואיד, זה יהיה מאוד נוח למשתמשים רבים במכשירים אלה שתהיה להם חנות למצוא ולהוריד אפליקציות כשרות שעובדות עם נטפרי
-
@אחד-תם אני לא דן בסמארטפונים, ישנם טאבלטים רבים שאינם תומכים ב-wifree, מסיבה זו כתוב בוויקי לשאול על טאבלטים לפני הרכישה. בנוסף, מכשירי Chromebook וגם Windows 11 תומכים באפליקציות אנדרואיד, זה יהיה מאוד נוח למשתמשים רבים במכשירים אלה שתהיה להם חנות למצוא ולהוריד אפליקציות כשרות שעובדות עם נטפרי
ווינדוס 11 אינו תרוץ
ניתן להתקין בו תעודות אבטחה
וכן רוב הטאבלטים ניתן לעות להם ROOT
אם נטפרי לא רוצים להקל את החיים של משתמשי אנדרואיד
אין להם צורך להתנצל -
@a0533057932 Windows 11 אכן תומך באפליקציות אנדרואיד, זה אחד מהחידושים הגדולים של מיקרוסופט עבור Windows 11. אם יש לך מחשב Windows 11 ואתה רוצה להשתמש בו חפש בגוגל, יש הרבה הדרכות כיצד להפעיל את התכונה.
Netfree לא חייבת להקל על חיינו (הם כבר עושים את זה ) אבל מותר לי לשאול. -
@a0533057932 Windows 11 אכן תומך באפליקציות אנדרואיד, זה אחד מהחידושים הגדולים של מיקרוסופט עבור Windows 11. אם יש לך מחשב Windows 11 ואתה רוצה להשתמש בו חפש בגוגל, יש הרבה הדרכות כיצד להפעיל את התכונה.
Netfree לא חייבת להקל על חיינו (הם כבר עושים את זה ) אבל מותר לי לשאול.לא הבנת
ב11 ניתן להתקין תעודת אבטחה -
@a0533057932 גם אתה לא הבנת אותי.
אני אומר שקיימים מכשירים רבים התומכים באפליקציות אנדרואיד אך לא ב-wifree. עבור כל המכשירים הללו אין מקום להוריד אפליקציות אשר מאושרות על ידי נטפרי ועובדות עם נטפרי. גם עם תעודת אבטחה במכשיר לא כל האפליקציות עובדות, ואין חנות לאלו שכן עובדות ללא wifree. בגלל זה אתה עלול לבזבז זמן בחיפוש בגוגל אחר apk למטרה, הורדה והתקנתו, ואז אתה צריך לפנות לתמיכה עם הקלטה, ואולי הם יוכלו לפתוח אותו. אם הם לא יכולים, תצטרך לחפש אפליקציה אחרת ולהתחיל את התהליך שוב עד שתמצא אפליקציה שעובדת. ומישהו אחר כבר עשה את כל זה עבור אפליקציה דומה שיכולה לעשות את המטרה הזו אבל אין לך דרך לדעת.
לנטפרי יש חנות אפליקציות שהם רק צריכים לאפשר לה לעבוד במכשירים אחרים, אני מבקש את זה, אם נטפרי יסכימו הם יוכולים להצביע על זה.