למה פרוג פתוח בנטפרי?
-
כל ההבדל בין אתר רגיל שבו כתבים שמנוהלים על ידי מערכת מסודרת מעלים את סיקוריהם וכו' ויש על זה מערכת שמבקרת מה אפשר לכתוב ומה לא, וכתב שאיננו מתאים את עצמו למערכת לא יכול לכתוב שם, בפלטפורמות כמו פרוג כל א' יכול לכתוב את דעותיו, אז נכון שבהמשך ימחקו מה שלא נראה להם או כן נראה להם.
אבל עכשיו ראיתי שם שמישהו העתיק כתבה מחדרי חרדים, אני לא רוצה לחזור על המילים שם אבל יש שם ביטויים שאינם מתאימים לפלפורמה חרדית מסוננת.
כתבתי להנהלה שם מס' פעמים על ביטויים כאלה ואחרים והם בוחרים להתעלם בעקביות.
אז אני שואל, אם אפשר להעתיק את כל הזבל מכל אתר בינוני ללא כל סינון, לאיפה הגענו. -
@שמש
בעיקרון אפשר גם להעתיק את כל הזבל לפה בפרום. -
@שמש אמר בלמה פרוג פתוח בנטפרי?:
אבל עכשיו ראיתי שם שמישהו העתיק כתבה מחדרי חרדים, אני לא רוצה לחזור על המילים שם אבל יש שם ביטויים שאינם מתאימים לפלפורמה חרדית מסוננת.
כתבתי להנהלה שם מס' פעמים על ביטויים כאלה ואחרים והם בוחרים להתעלם בעקביות.אין לי מושג על מה אתה מדבר, אבל אולי מדובר על דברים שנוגדים את תפיסת עולמך/קהילתך/מפלגתך האישית, ואתה מנסה לנצל את נטפרי שיעשו בשבילך את העבודה?
-
@שמש אמר בלמה פרוג פתוח בנטפרי?:
כתבתי להנהלה שם מס' פעמים על ביטויים כאלה ואחרים והם בוחרים להתעלם בעקביות.
אתה מכפיש את המנהלים של פרוג בלי שיש להם בכלל אפשרות להתגונן ולהגיב לשקרים שאתה מעלה, אם יש לך טענות אתה מוזמן להעלות אותם בפרוג.
משתמשים שעוברים על הכללים מורחקים לתקופה של שבוע או שבועיים והתוצאות מוכיחות שלא זו בלבד שהם לא חוזרים על הטעות אלא שהם מזהירים משתמשים חדשים שעוברים על הכללים. -
@רמיזא אמר בלמה פרוג פתוח בנטפרי?:
וסתם כך, מותר להשאיר במה אחד לפחות לאנשים לפרסם שם את הצרות שלהם את ההצלחות שלהם הדעות שלהם, למה לסתום פיות לנשות עמינו בני ישראל ?
אני רק רוצה להבין.
למה נשות עמינו בני ישראל צריכות במה וירטואלית לפרסם שם את הצרות שלהם ואת ההצלחות שלהם ואת הדעות שלהם ?נ.ב. סטיתי מהדיון.
דבריי אינם חלק מהדיון, ואינם באים כנקיטת עמדה לכל צד.
רק ניסיתי להבין נקודה צדדית. -
@ליכט אמר בלמה פרוג פתוח בנטפרי?:
@רמיזא אמר בלמה פרוג פתוח בנטפרי?:
וסתם כך, מותר להשאיר במה אחד לפחות לאנשים לפרסם שם את הצרות שלהם את ההצלחות שלהם הדעות שלהם, למה לסתום פיות לנשות עמינו בני ישראל ?
אני רק רוצה להבין.
למה נשות עמינו בני ישראל צריכות במה וירטואלית לפרסם שם את הצרות שלהם ואת ההצלחות שלהם ואת הדעות שלהם ?בשביל להתייעץ ולפתור בעיות. בשביל נושאים שלא מתאימים לפורום מעורב יש להם את 'חוכמת נשים' עם כללי קבלה נוקשים וסינון משתמשים תמידי.
-
-
ובמה לפרסם צרות הצלחות ודעות זה משהו אחר (במילים לא מכובסות: רשת חברתית...).
רבותי.
דובר בעבר כבר מספיק פעמים.
אתר פרוג מיועד למידע מקצועי וענייני.
נוסף על הפורומים המקצועיים המיועדים לסייע מקצועית, יש גם את הפורום הנוכחי המיועד לבקשות סיוע ועזרה ספציפיות ואישיות עבור אנשים, וזאת כדי לנצל את פלטפורמת פרוג המכסה אלפי אנשים יראי שמים מכל רחבי העולם.
הפורום לא מיועד להחלפת דיעות, דיונים שונים בנושאי השקפה, גם לא נועד למוסר והתחזקות, לא בנושאי לשון הרע, לא בנושאי לימוד התורה, לא בנושא האינטרנט והטלפון, ולא בשום נושא, בשביל זה הולכים לדרשות בבית כנסת. ושכל אחד יחזק את חבירו באופן אישי.
אנא, עזרו לנו לשמור על אופי האתר שיהיה מקצועי נטו.
אנו מעריכים מאד את דיוני ההתחזקות סביב האינטרנט והסלולר, אך זה בסופו של דבר לא קשור למטרות ואופי האתר.
מקור:
https://www.prog.co.il/threads/פורום-איש-את-רעהו-כללים-וחוקים.453128/אם מצאת אשכול שלא עומד בכללים אתה מוזמן לדווח.
בתור מנהל אתה ודאי מודע לעובדה שלמשתמש רגיל אין את היכולת לראות את כמות האשכולות שנמחקים, מה שעלול לתת לפעמים תחושה של 'לא מוחקים כלום'.אוי לי אם אומר ואוי לי אם לא אומר, זו גם הזדמנות להעלות תמיהה על פורום שכן בשם איש את רעהו, ובפרט האשכול הזה שלא פעם תהיתי אודות נחיצותו.
-
@ברצינות
מסכים את לגבי איש את רעהו (שאגב, סגור ב"חותם - חדרי מחשבים), ומסכים גם עם האומר שחלקים נרחבים מאוד מאוד מפרוג אינם קשורים למשהו ששיך למושג "דבר נצרך", והרבה יותר שייך למושג רשת חברתית.
ואין בעיה לתת במה לנשים - בפרום של נשים... לא בערבוביה זוועתית שכזו... -
@מודה-אני אמר בלמה פרוג פתוח בנטפרי?:
@ברצינות
מסכים את לגבי איש את רעהו (שאגב, סגור ב"חותם - חדרי מחשבים), ומסכים גם עם האומר שחלקים נרחבים מאוד מאוד מפרוג אינם קשורים למשהו ששיך למושג "דבר נצרך", והרבה יותר שייך למושג רשת חברתית.אם לא אא"ר מה כן?
עברתי עכשיו על רשימת הנושאים האחרונים באא"ר וכולם עונים על ההגדרה 'התייעצות' או 'בקשת עזרה'.ואין בעיה לתת במה לנשים - בפרום של נשים... לא בערבוביה זוועתית שכזו...
וכאן אין?
-
@ברצינות
תמיהני על ההוכחות (האם רצון המנהלים מהוה הוכחה למה שקורה בפועל, זו נושא לדיון בפני"ע) שאתה מביא לי מפרוג, בעוד כתבתי במפורש שאני לא מתייחס לדיון על פרוג.כמו שכתבתי במפורש, התייחסתי להודעה בפורום כאן שצרמה לי.
-
@ברצינות אמר בלמה פרוג פתוח בנטפרי?:
ואין בעיה לתת במה לנשים - בפרום של נשים... לא בערבוביה זוועתית שכזו...
וכאן אין?
אתה משווה???
-
@ברצינות
תמיהני על ההוכחות (האם רצון המנהלים מהוה הוכחה למה שקורה בפועל, זו נושא לדיון בפני"ע) שאתה מביא לי מפרוג, בעוד כתבתי במפורש שאני לא מתייחס לדיון על פרוג.כמו שכתבתי במפורש, התייחסתי להודעה בפורום כאן שצרמה לי.
מתנצל ומקבל את דבריך. מקווה שתדון אותי לכף זכות על כי היה בדבריך בכדי להתפרש גם על הפן האחר (כולל ה-נ.ב.).
-
@אחד-תם אמר בלמה פרוג פתוח בנטפרי?:
@ברצינות אמר בלמה פרוג פתוח בנטפרי?:
ואין בעיה לתת במה לנשים - בפרום של נשים... לא בערבוביה זוועתית שכזו...
וכאן אין?
אתה משווה???
בפורום טכני כגון כאן, מסתבר ששמות ניקים רבים כאן הם בטווח של 'לא מזוהה' עד 'לא ילבש' ולכן זה בסדר לשיטתך ככל הנראה.
אם נצא מתוך נקודת הנחה שנקודת הבסיס של פרוג היא הפורומים המקצועיים הרי שיש לנו בעיה עם בעלות המקצוע ששם העסק שלהם הוא כשמם הפרטי. -
@ליכט לדעתי הקלושה והרטושה, רשת חברתית ניקים עם שם בדוי עם פיקוח הדוק וכללים נוקשים זה דבר מאוד נצרך היום בעידן הרשת החברתית, חייבים את זה, בני אדם עבר סבל לדעתו בהמתנה זוועתית לתור לרופא שיניים או לאטובוס, או בעיות שידוכים ועוד המון דוגמאות, זה דרך מצויינת לפרוק את ההרגשות ואולי אפילו להגיע לתוצאות בשטח בכמה דברים.
ואין כאן המקום להאריך בעניין. -
@אהרון-אברהם-יצחק-יע אמר בלמה פרוג פתוח בנטפרי?:
@שמש כל רגע לא פתוח בנטפרי וזה גם מסקר קרבות רוסיה אוקרינה
כל רגע פתוח.
-
@מישהו12 אמר בלמה פרוג פתוח בנטפרי?:
@אהרון-אברהם-יצחק-יע אמר בלמה פרוג פתוח בנטפרי?:
@שמש כל רגע לא פתוח בנטפרי וזה גם מסקר קרבות רוסיה אוקרינה
כל רגע פתוח.
נראה שזה מה שהוא גם התכוון לכתוב, וטעה בלשונו, (אחרת אין שום תוכן למשפט שכתב)
-
א. אני כמעט ולא גולש לפרוג מכמה סיבות
- טעינה איטית ומחרידה.
- הוא לא מסודר, והתשובות שם לא תמיד ניענות. (הוא יותר מתאים לבנות מאשר לבנים)
ב. מה הבעיה בקרבות בין רוסיה לאוקראינה?! שזה אמור להיות חסום בנטפרי...?
-
@יוסף-חיים-16 אמר בלמה פרוג פתוח בנטפרי?:
ב. מה הבעיה בקרבות בין רוסיה לאוקראינה?! שזה אמור להיות חסום בנטפרי...?
אני מבין שנטפרי לא אמור להיות פיתרון איך לבזבז זמן.
ואני לא מתכוון שנטפרי צריכה לשמור עלינו שלא נבזבז זמן, זה כבר עסק שלנו. אני מתכוון שנטפרי לא אמורה להביא לנו דברים שהתועלת שלנו מהם היא לבזבז את הזמן.אני מקווה שכתבתי מובן. אם לא, אפשר לקרוא שוב את התגובה שלי
-
אני חושב שיש דבררים שהם חוסמים סתם בגלל הבנה שתרבותית זה בעיה לא כי זה באמת בעיה הלכתית נניח סרטי גרובייס או ברדק וכדו' אם כן השאלה היא האם פרוג זה באמת בעיה תרבותית שמדברים שם על דא ועל הא גברים ונשים וידוע שלא לחינם אסור לפרסם שם מיילים בגלל בעיות רבות שהיו שם ולדעתי שעדיין מצויות שם ולגבי השאלה האם גם כאן בפורום זה יכול להיות אני חושב שאין הרבה הבדל