שימוש בAI לבדיקת תמונות
-
שמח לבשר לכם שיש רובוט שבודק תמונות באופן ודאי!!!!
איך אני יודע כנסו לתמונות שכל התוכן שלהם זה רק טקסט
ללא תמונות שונות ומשונותותיראו איך זה נפתח תוך כמה שניות לא יותר מ 10 שניות!!
בזמן שבבנאר כתוב שכעת נבדקות תמונות מלפני 37 שניות!!!
(ובאיקונים גם בודאות יש רובוט שבודק) -
@nk איך אתה יודע שלקוח אחר לא ביקר באותו דף 20 שניות לפני שאתה הגעת כך שזה כן נבדק אחרי 40 שניות...
-
@dovidstroh כנראה ניסה להעלות תמונה עצמאית, אגב בניסוי כזה לא היה ניכר לי ההבדל הגדול.
-
@dovidstroh אמר בשימוש בAI לבדיקת תמונות:
@nk איך אתה יודע שלקוח אחר לא ביקר באותו דף 20 שניות לפני שאתה הגעת כך שזה כן נבדק אחרי 40 שניות...
מדובר בצאט פרטי בעליבאבא
כך שאין סיכוי שמישהו היה שם לפניי! -
אגב זה היה קובץ PDF יכול להיות שזה רק בקבצי PDF
-
@magicode אמר בשימוש בAI לבדיקת תמונות:
אמרתי כבר בעבר שעובדים על זה. ובדרך כלל אני לא אומר סתם דברים.
עברה שנה, וה-AI שינה את העולם.
@magicode יש צפי? -
אגב, פתרון של בדיקה מיידית של תמונה יביא גם לפתרון סופי ויעיל לג'נרטיב ai החדש של פוטושופ
-
@shraga אמר בשימוש בAI לבדיקת תמונות:
אגב, פתרון של בדיקה מיידית של תמונה יביא גם לפתרון סופי ויעיל לג'נרטיב ai החדש של פוטושופ
אתה צודק, אבל נראה לי שיותר חשוב שזה יביא פתרון סופי ויעיל של בדיקת התמונות בנטפרי שזה אחד מהדברים האחרונים המיושנים בנטפרי...
-
-
@aiib אמר בשימוש בAI לבדיקת תמונות:
@shraga אמר בשימוש בAI לבדיקת תמונות:
אתה צודק, אבל נראה לי שיותר חשוב שזה יביא פתרון סופי ויעיל של בדיקת התמונות בנטפרי שזה אחד מהדברים האחרונים המיושנים בנטפרי...
וזה מה שמייחד את נטפרי משאר הסינונים
אחוז מסויים מהתמונות יצטרך לכאורה תמיד לעבור עין אנושית
הAI יוכל לעזור לתמונות שהם חד משמעי בעייתי או להיפך לא למה שצריך בדיקה במה בדיוק מדובר -
@magicode
נשמח לעדכון איפה זה עומד כיום -
@אינו-יודע-לשאול
אני מאמין שיבוא יום והבינה מלאכותית תהיה יותר יעילה מבדיקה אנושיתואני אסביר
אני בטוח שלבינה המלאכותית לעולם לא יהיה שכל כמו לבן אנוש
ולכן בבדיקה אחד על אחד ברור שלבינה האנושית יהיה תמיד יתרוןאבל צריך לקחת בחשבון את החסרון בבינה האנושית, שיש לו פספוסים, של חוסר ריכוז, חוסר שימת לב למשהו קטן בפינה, למשהו מטושטש או משתקף, מה שלא קיים בבינה המלאכותית כלל
ולכן יש סיכוי גבוה שהיתרון של הבינה המלאכותית ישלים על החסרון שלו
ובסך הסופי אחוזי הטעויות יהיו פחותים. -
@אחד-תם מבחינת נטפרי כחברה שעובדת מתוך מטרה אחת לשמור יהודים ממכשולות עם אפשר להגיע ל 99.98 הם לא יסכימו להישאר ב99.75 בגלל שזה המצב הקיים הם ירצו להגיע למצב שהם מנצלים את המעלות של שתי האפשרויות
-
@יעקב-ישראל אמר בשימוש בAI לבדיקת תמונות:
@shraga ברצינות זה מה שחשוב לך ?? (לא שאני מזלזל בצורך רק שזה משהו לדעתי יחסית שולי לעומת איטיות הבדיקה)
אני לא מסוגל לראות את ההודעה "שלחת כמות חריגה של תמונות" אחרי 3 דקות בעלי אקספרס
הלוואי ש @magicode יעשה משהוחיפשתי בהודעה שכתבתי מאלו מילים הבנת שזה מה שחשוב לי ולא מצאתי. אל תכניס לי מילים לפה/פוסט.
כוונתי בהודעה הייתה שבנוסף לדברים הבסיסיים שזה יפתור כמו העומס על מערכת בדיקת התמונות או מהירות חזרת התמונות מבדיקה, זה יפתור גם כל מיני מקרי קצה שכיום אין להם פתרון טוב כדוגמת הgenerative file של פוטושופ. או כפי שציינתי גם בהודעה הראשונה שהטריגר שלי לפתוח את האשכול, היה שהתמונות בdell e 2 לא חזרו מבדיקה. -
@אינו-יודע-לשאול
אכן, @nk הציע לעשות משהו משולב -
האם ידוע לאי מי מן המגיבים מה מידת האמינות של הבינה המלאכותית בזיהוי בעיות בתמונות?
-
@nk אמר בשימוש בAI לבדיקת תמונות:
@dovidstroh אמר בשימוש בAI לבדיקת תמונות:
מדובר בצאט פרטי בעליבאבא
כך שאין סיכוי שמישהו היה שם לפניי!יתכן שהם עשו קדימות לתמונות מצאט בגלל החשיבות במהירות
אני מאמין שהבינה המלאכותית ודאי יכולה לזהות תמונות שהם בקצה הסקאלה לשני הצדדים, תמונות שהם בלי ספק בעיתיות (לפעמים שם התמונה גם יכול לעזור בשביל זה), או תמונות שברור שאינם בעייתיות כגון תמונות שאין בהם כלל אדם או משהו שדומה לו
וכדאי להתחיל מדברים כאלה -
@nk אמר בשימוש בAI לבדיקת תמונות:
בעזרת השם יתברך.
משתמש נכנס לאתר,
והרובט מיד מחלק את התמונות שהוא מזהה,
לשלוש קטגוריות.
א, כשר.
ב, ספק.
ג. פסול.כל תמונה נשלחת למחלקה אנושית,
שבודקת רק את התמונות הקשורות רק למחלקה שלהם,הוי אומר:
שהמחלקה של הכשר
בודקים רק תמונות שזוהו על ידי הרובוט ככשרות
במידה ויש טעות,
התמונה נשלחת למתכנת שמתקן את הטעות ומחזיר לרובוט,במחלקה של הספק:
נתקעתי תמשיכו לבד...... מצורף קובץ ZIP.במחלקה של הפסול.
בודקים ומוודאים שהרובוט זיהה רק תמונות פסולות
במידה וטעה ופסל תמונה כשרה
מחזיר למתכנת,לשים לב:
לא סומכים רק על הרובוט בשלב הראשוני אלה רק בשלבים מאוחרים יותרוחוזר חלילה,
הציעו פו אפוופרק נטפרי פחות אוהבים את הרעיון שאנשים זרים יכנסו להם לקוד.
דוד של אשתי עשה ועושה דברים מדהימים באפוורק.
כרגע הם באמצע להקים חברה עם שני שתופים (משקיע ויזם).
החברה שווה כמה עשרות מיליונים בלי הגזמה כאשר היא תתפרסם בציבור אוכל להגיד זה זאת.
ואת הכל הוא עשה רק דרך אפוורק.
אחד מהאנשים (אני יודע שלא יאמינו לזה!!!) שהוא עבד איתם בתחום הפיתוח
צבא ארצות הברית שכר את שירותיו שיפתח להם דבר מה מסוים.
כקובץ ניתן לעריכה.
בדיקת תמונות ב AI בדיקה רובוטית.zipבסוגריים:
(לאחר שזה יבוצע ויעבוד כדבעי,
אפשר לקחת את זה צעד אחד קדימה לבדיקה וידאו,
בשלב הראשון כמובן לא סומכים רק על הרובטי אלה נותן לו להלחיט האם כשר/ספק/פסול
ואחר כך בודקים האם זיהה נכון או לא ומתקנים בהתאם.)כאן פורט איך ניתן לשלב בין שני המערכות.
כך שניתן להרוויח את שני הצדדים.וכדאי שתראו את הודעתו של @magicode העוקבת....