• פרסומות במייל

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    456 צפיות
    מ
    @שי-10 אמר בפרסומות במייל: זה לא תקין הייתה תקלה והיא טופלה כבר תרענן את המייל F5 תודה רבה! אכן הסתדר
  • שידור חי של אירוע צמאה- יש קישור פעיל?

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    690 צפיות
    מעלה ומורידמ
    @מישווו אמר בשידור חי של אירוע צמאה- יש קישור פעיל?: @מעלה-ומוריד אתה ראית? ראיתי, היה אמצע הלילה, השארתי את הדיווח לבוקר, ונמצא חסום
  • הקישורים של תעודות אבטחה לא עובדים

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    416 צפיות
    י
    @מאןדהו כן, זה עזר תודה רבה
  • תעודת אבטחה בדפדפן פיירפוקס

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    457 צפיות
    אין תגובות
  • עזרה בוורד

3
    2
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    385 צפיות
    רחמיםר
    @yairboormad תשאלו בפרוג
  • פער גדול במנגנון של זמן בדיקת התמונות

3
    1 הצבעות
    3 פוסטים
    425 צפיות
    A
    @Chocolate לא הבנתי... ואם הכוונה שאני שולח הרבה תמונות אז לא בדיוק... רק פתחתי את המחשב...
  • קורס אונליין

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    412 צפיות
    B
    @shirshir ברוכים הבאים לנטפרי המענה הכי טוב לשאלה שלכם תוכלו לקבל במרכז הפניות
  • סינון אוטומטי של קבצי תלת מימד

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    400 צפיות
    חיפושית 100ח
    האם ניתן לצפות בקבצים במחשב רגיל, ללא תכנה ייעודית? אם לא, כנראה שזו הסיבה.
  • חסימת גוגל פליי

5
    2 הצבעות
    5 פוסטים
    579 צפיות
    ב
    @בחור-לענין אמר בחסימת גוגל פליי: לי ממש חבל שחוסמים את גוגל פליי שיפתחו את האתר רק לאפליקציות כשרות. נראה לי שזה דיל עם הדרן, כי הדרן גולשים עם נטפרי ולהדרן יש חנות אפליקציות משלהם והם חוסמים את גוגל פליי. בכל אופן מעניין איך נטפרי מנמקים את זה.[image: 1607030090691-%D7%9C%D7%9B%D7%99%D7%93%D7%94.png] ))
  • ליעל את הפניות

4
    2 הצבעות
    4 פוסטים
    414 צפיות
    מ
    @דוד1000 אמר בליעל את הפניות: בס''ד האם אפשר בכדי לדעת בביטחון מי פונה לנטפרי , במקום לבקש מספר טלפון ולקבל שיחה עם קוד, לבקש מייל ועל ידי כך לאמת את הפונה. בכבוד רב דוד http://forum.netfree.link/post/63269
  • סינון מרוכז של סרטונים

8
    5 הצבעות
    8 פוסטים
    607 צפיות
    רחמיםר
    @זבולי בהקלטת תעבורה, תעבור על כל הקורסים ותפתח את כל השיעורים, ואז כל השיעורים יופיעו בהקלטה. אחר כך תביא לפה את ההקלטה, יש שם אפשרות של סינון, בבת אחרת אתה מוצא את כל הלינקים של כל הסרטונים, ושולח את הרשימה לנטפרי.
  • data service android device QIN

14
    0 הצבעות
    14 פוסטים
    620 צפיות
    a0533057932A
    @myriambis קנית טלפון כשר? טלפון עם אינטרנט הוא כשר? של מי הגרסה?
  • בירור על נטסטיק

2
    1 הצבעות
    2 פוסטים
    421 צפיות
    ח
    סטיק סיני ללא חברה שכל הטכנאים מקללים אותה, RL אמרו לי שעם הסטיק הזה הם לא יכולים לעזור לי
  • נושא זה נמחק!

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    1 צפיות
    אין תגובות
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    428 צפיות
    ש
    @2222 סינון הספק: ניתן לשנות את הספק לספק אחר וכך להיות מסונן, כבר נכתב כמה פעמים שיש צורך לעדכן את סלקום על זה ולבקש מהם לקבע במערכת שלהם את הפרטי הספק שאתם רוצים להיות מחוברים אליה (שם משתמש וסיסמא). סינון קו הטלפון: יש להם מסלול כשר, בעבר זה חסם מספרי טלפון בדומה לקו ונקי, לא בדקתי את זה בתקופה האחרונה.
  • שליחת תמונות לבדיקה עם lazi load

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    422 צפיות
    yzahnY
    @זבולי כרגע זה עובד בלי לחיצה
  • הפקדת צקי'ם דרך במחשב

47
    0 הצבעות
    47 פוסטים
    3k צפיות
    א
    2 דברים: על פניו אין שום סיבה מהותית שהבקים לא יאפשרו סריקה דרך סורק מדפסת, גם מבחינת איכות הסריקה היא מעולה ודאי לא פחות מסמארטפון. קיימת מצלמת רשת לסריקת מסמכים (המחיר הוא מתחיל מ-400 ש"ח ומעלה זה מצלמה עם סטנד מזכיר קצת מנורת לילה שולחנית) מישהו ניסה אותה בהפקדת שיקים?
  • מרכז הפניות של נטפרי - מה קורה מאחורי הקלעים...

נעול
    217
    97 הצבעות
    217 פוסטים
    82k צפיות
    א
    @גלינג לא הבנתי, 019 משתמשים באנטנות של פרטנר. מה זה שרתי פלאפון ב019? מכשיר סלולרי? לא ראיתי הבדל ואם כבר הפוך.
  • חברת IB תקשורת

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    588 צפיות
    ח
    @m0548592137 פיצוץ ממליץ לגמרי שירות מעולה גם לי החליפו סים ללא עלות וכן הסים שהזמנתי הגיע ציק צאק המייל של בעל החברה הוא ib@i-b.co.il , אין להם אתר נראה לי אבל זה דוקא מעלה, הם עונים מהר מאוד בלי הרבה בלגן.
  • הורדת נעילה בעקבות התקנת תעודה של נטפרי

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    399 צפיות
    ח
    אני לא מוצא במכשיר את האפשרות של נעילה, זה הופיע לי רק בשעת ההתקנה, אתה יודע איפה למצוא את זה (לא מופיע בהגדרות אבטחה) תודה