• פתרון בעיית מהירות העלאה ללקוחות נטוויז'ן

5
    2 הצבעות
    5 פוסטים
    563 צפיות
    Y
    @יצחק-0 כותבים מייל ל pniot-tzibur@013netvision.co.il . אני כתבתי כך לכבוד מחלקת פניות הציבור בנטוויז'ן לפני כחודשיים במהלך שיחה עם נציג שירות לגבי בעיה של ניתוקים, נעשה איזשהו שינוי בהגדרות של הראוטר, ומאותו רגע ירדה מהירות העלאה שאני מקבל מ3 מ"ב ל1 מ"ב. כמה שאני מנסה ליצור קשר עם תומך בכיר שיסדר לי את הענין, לא עולה בידי. אבקש מאד שתפנו אלי תומך בכיר שיפתור את הבעיה בקלות, שלא אצטרך להמשיך לבזבז לריק, עשרות (!) דקות שיחה מיותרות, עם תומכים שבחלק מהמקרים הלכו לברר וחזרו עם תשובות שהוכיחו שכלל לא הבינו את הבעיה. בברכה זה הנוסח ששלחתי בעבר, וזה עבד מצויין, (כמו בעיות נוספות שפתרתי באופן זה), תתאים אותו למקרה שלך. אתה יכול להוסיף במאמר המוסגר שידוע לך שהשינוי בהגדרות נמצא בהגדרה שמכונה QoS.
  • נטסטיק

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    333 צפיות
    י
    @יר ודאי שזה קשור למצב שינה ,אבל שהנטסטיק לא יכנס למצב שינה יחד איתו זאת הבעיה
  • יש לכם תוכנה פשוטה וקלה להתקנה לניתוק הNET

22
    0 הצבעות
    22 פוסטים
    2k צפיות
    ל
    @שלום17 אמר ביש לכם תוכנה פשוטה וקלה להתקנה לניתוק הNET: ושלא יעבוד שום דבר גם לא נטפרי וכלום מכלום או שיעלו את התוכנה של OUTNET שראיתי אצל כמה המס' של אאוטנט: 0722613613 1599502200
  • נטסטיק אלחוטי

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    503 צפיות
    י
    @משפחת-כהן lte זה לא חברה אלא "תקן לתקשורת אלחוטית". מצורף קישור לערך המתאים במכלול. https://www.hamichlol.org.il/Long_Term_Evolution נראה לי שמדובר בנט סטיק ללא אבא, ולכן אין לו שם מלבד סוג התקשורת שבו הוא תומך. ניתן לקנות נטסטיקים כאלו בעלי אקספרס בכ50 ש"ח
  • משתמש ב"המכלול"?

המכלול
    22
    9 הצבעות
    22 פוסטים
    2k צפיות
    ר
    @בת-חן-מזוז אמר במשתמש ב"המכלול"?: יש למישהו קישור להורדת המכלול הבנתי שבחודשים הקרובים הם מקווים שזה יעבוד.
  • 0 הצבעות
    13 פוסטים
    713 צפיות
    a0533057932A
    @eli-eli VPN
  • גלישה מאוד איטית ב019 קווי

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    340 צפיות
    אין תגובות
  • 13 הצבעות
    33 פוסטים
    8k צפיות
    א
    @chv אמר בתוסף | הורדה ישירה מיוטיוב דרך videownload.ml | כרום\פיירפוקס: @אנוממי למעלה בשורה, בין הסמל של כומתה לסמל של מוזיקה, תלחץ על הכפתור ייפתח לך רשימה, תמצא את ההורדה מיוטיוב תלחץ על הנעץ שלידו. אחרי זה הוא יופיע לך תמיד ליד הכומתה.. תלחץ עליו זה מוריד את הסרטון (אם אתר ההורדה יפעל כשתלחץ) תודה רבה הצלחתי
  • ירד דפים בוידאו טוב

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    520 צפיות
    י
    @someuser עכשיו אני לא בכלל להכנס אליו
  • s.o.s נדרש חיבור לנטפרי עוד היום , איך ?

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    509 צפיות
    סים כשרס
    @avivolno הסתדרת? נשמח לעזור סים כשר 088021818
  • לא מצליח לשלוח בקשה לנטפרי

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    409 צפיות
    a0533057932A
    @מישהו12 בדיוק החשבון על מספר אחר
  • 0 הצבעות
    9 פוסטים
    587 צפיות
    נ חייםנ
    אני באראל ועובד לי
  • אפליקציית hangouts בפורום של ZVI ZVI

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    607 צפיות
    ג
    @zvizvi זה לא נתמך בנטפרי
  • מה קרה ליד2??

39
    0 הצבעות
    39 פוסטים
    3k צפיות
    M
    כל מי שלא עובד לו ב019 ???
  • כעת נבדקות התמונות שנשלחו לפני...

9
    3 הצבעות
    9 פוסטים
    498 צפיות
    M
    @חיפושית-100 מנסיון זה לא נכון. הרבה פעמים מרעננים ומיד התמונות נפתחות. ולעצם הדיון כבר דובר בעבר שהזמן שכתוב הוא ממוצע ולא דווקא הזמן למשתמש המסוים הזה, זה נמצא ברשימת ההצבעות, תצביעו!
  • בס"ד איך מתחברים לנטפרי

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    424 צפיות
    ליכטל
    @avivolno https://netfree.link/wiki/אני_רוצה_להתחבר_לנטפרי
  • לא מצליחה לשלוח קישורים לבדיקה

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    455 צפיות
    N
    תודה רבה! עזרתם לי מאוד.
  • אין גלישה בספק ICE

ice
    32
    0 הצבעות
    32 פוסטים
    2k צפיות
    ר
    כרגע אין לי אינטרנט, בנדל בזק אייס, אגב, אייך משיגים אותם ? טלפון * 3913 מגיע למקום אחר, למי יש טלפון שלהם ?
  • נטסטיק זול

24
    3 הצבעות
    24 פוסטים
    2k צפיות
    סיבובס
    נכון, כוונתי היתה לדגם ללא סוללה, בכל מקרה ברור שHuawei זה חברת העל, ויש שם כמה דגמים מצוינים.
  • סיבים של פרטנר

14
    0 הצבעות
    14 פוסטים
    880 צפיות
    ל
    @a0533057932 אמר בסיבים של פרטנר: @לולוש פשוטו כמשמעו אינטרנט על גבי סיבים אופטים השייך לרשת פרטנר כלומר לגלוש דרך פרטנר? לי יש פרטנר, דרך RL.