• קו טלפון ביתי

13
    0 הצבעות
    13 פוסטים
    3k צפיות
    ר
    @OR מה עם תשלום לספק דרך נטפרי אראל וכ"ו.? כמה יוצא בסך הכול כולל אראל ונטפרי?
  • הקלטת שיעורים במערכת שמע

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    353 צפיות
    אין תגובות
  • הורדת סרטון מגוגל תמונות

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    518 צפיות
    GYMG
    @מוטקה אמר בהורדת סרטון מגוגל תמונות: אשמח לדעת איך מורידים ראו כאן
  • קול הלשון

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    523 צפיות
    מישווומ
    לי יש אנדרואיד 8 עובד. תנסה.. מקסימום תסיר.
  • במסלול רק מייל בנטפרי, האם ניתן להתחבר למערכת הפניות?

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    450 צפיות
    ליכטל
    אין שום סיכוי שהאתר של נטפרי ייחסם אי פעם ע"י נטפרי (לא במסלול, לא בהגדרות סינון / קהילה). אם האתר של נטפרי חסום למישהו, זה רק ע"י גורמים צד שלישי. במקרה הספציפי הזה, זה פשוט לא הגיוני לחשוד את נטפרי בחוסר תכנון כ"כ משווע.
  • מה ההבדל בין הXXX בחיפוש גוגל

3
    1
    1 הצבעות
    3 פוסטים
    473 צפיות
    רחמיםר
    @by6199 האיקסים שהם קישור, הכוונה לאתר שנבדק ונחסם האיקסים שהם לא קישור, הכוונה שיש במלל התוצאה של החיפוש עצמו דברים לא טובים. מקור
  • לא מצליח להתנתק מ x2one

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    412 צפיות
    יוסי תקשורתי
    תנסה במייל לכתובת: hr@x2one.com או בוואטסאפ 0559766667 (ללא שיחות
  • כניסה לרשת של נטפרי ממחשב שמותקן עליו סינון של רימון

4
    1 הצבעות
    4 פוסטים
    451 צפיות
    יוסי תקשורתי
    צריך לבקש מרימון שימחקו את ה VPN שלהם מהמחשב ואז הרשת של נטפרי תעבוד לך
  • 1 הצבעות
    6 פוסטים
    676 צפיות
    ג
    אגב, האם ידוע למאן דהוא האם הסקר הוקפץ לאחרונה ? כבר כמה ימים שמשיבים חדשים משתתפים בסקר. @חכם זה לא הוקפץ אבל בפתיחת השרשור באשכול זה הבאתי כתגובה את הנושא הישן ששם מובא הסקר ואני שמח לשמוע שיש עוד משתתפים בסקר.
  • מולטימדיה לרכב פורד

12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    676 צפיות
    ל
    @מאןדהו אמר במולטימדיה לרכב פורד: @לולוש יכול להיות שהבעיה היא בסטיק שלך... עדיף את הסטיקים שעל בטריה יהיה לך בהם פחות תקלות, וודאי בהפעלה באוטו. אתה צריך לבדוק אחרי שהצלחת להתחבר לרשת וויפיי, האם אתה מצליח להיכנס לווייז? להכנס לוייז ברכב? נראה לי שיש לי סטיק מעולה, והכללי אפשר לגלוש דרכו לwifi.
  • שער ברירת המחדל אינו זמין

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    582 צפיות
    וידאלו
    @יהודי-חכם זה לא קשור לנטפרי אצלי זה קרה כשהתחברתי באמצעות סטיק ישן מנייח זה היה בגלל שצריך להתקין דרייבר מה שעזר לי הוא לעשות חיבור ידני ולא חיבור אוטומטי
  • הורדת שירים

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    789 צפיות
    י
    @אליהו-מ השירים בחדשות המוזיקה, הם שרים ללא זכויות יוצרים (כלומר שהיוצרים מאפשרים להוריד את השירים). ככל הנראה לא תמצא בנטפרי אתר שמאפשר הפרת זכויות יוצרים. יש את האתר ג'ואיש מיוזיק בו ניתן לשמוע (כמעט) את כל המוזיקה היהודית ללא הפרת זכויות יוצרים, אך לא ניתן להוריד בו שירים למחשב. הנה קישור. https://jewishmusic.fm/דף-הבית-2/
  • ווצאפ

12
    1 הצבעות
    12 פוסטים
    2k צפיות
    מאןדהומ
    @6262 כן, אבל רק אחרי שיש לך את הוואטסאפ באנדרואיד, ניתן להתחבר לחשבון מהמחשב. ומה שכתבתי, זה שבנטפרי ניתן להתחבר לאנדרואיד, כמובן, רק למה שפתוח בנטפרי.
  • יש כאן מישהוא שיכול להועיל בנוגע לסינון של נטפרי?

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    477 צפיות
    B
    @חיוך על מה אתה מדבר? על שתי הלחצנים האלה? [image: 1606656664447-d8de2382-19e7-4395-a0a5-b0388c341bde-image.png]
  • 0 הצבעות
    10 פוסטים
    614 צפיות
    M
    זו אפליקציה מבוססת על הדפדפן
  • סקר שביעות רצון מהספקים שלנו.

75
    3 הצבעות
    75 פוסטים
    6k צפיות
    ח
    המגיבים הם משתמשי נטפרי חדשים שנצרו בקרונה
  • מעוניינת לברר מה כדאי (אינטרנט קווי) בזק או 019?

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    457 צפיות
    ר
    @יוסי-תקשורת ברוכים הבאים למנהל של יוסי תקשורת, איזה כיף שאתה פה, מכיר את השירות של החברה הזאת הרבה זמן, ומאוד מרוצים מהשירות וזמינות והאיכות, ועכשיו בנוסף שאתה מבקר פה עוד יותר טוב, מצויין.
  • 0 הצבעות
    4 פוסטים
    442 צפיות
    ר
    @גוגל אמר בהתייעצות | נטויז'ן אומרים להחליף לספק שלהם (אינטרנט פרוץ) לכמה ימים לצורך התחברות שלהם לראוטר כדי שיראו מה התקלה - מה לעשות.: אני עם תשתית נטויז'ן וספק אר אל עם הסינון של נטפרי, עקב תקלות חוזרות ונשנות בטלפון ביתי והאינטרנט, התקשרתי היום לנטויז'ן והם אמרו לי שהדרך היחידה שלהם לראות מה הבעיה הינה שיחליפו את הספק לספק שלהם ויבטלו לכמה ימים את הספק אר אל וע''י זה יוכלו לראות מה הבעיה, כמובן שלא הסכמתי להם להחליף לספק שלהם כדי לא להיחשף חלילה לאינטרנט פרוץ, השאלה היא מה לעשות? איך הם יראו מה הבעיה כשאני נשאר בספק אר אל? תודה רבה. יש לך שני פתרונות, אחד זה לאפס את הראוטר ואז נטוויזן יוכלו לשלוט בראוטר, פתרון שני שיתנו לך לכמה דקות יוזר (ספק) שלהם כמו שהם עשו לי וחסל, וחוץ מזה, ספר לנו מה הבעיות, וכך נדע אם זה אפשרי בכלל לתקן.
  • תעודה לוויז

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    688 צפיות
    מנתקמ
    @frize37 אמר בתעודה לוויז: @מנתק אמר בתעודה לוויז: @frize37 אמר בתעודה לוויז: במערכות אנדרויד בזמן שמבקשים להתקין תעודת אבטחה מבקש לבחור סיסמה למכשיר, וכל פעם שנדלק המכשיר צריכים סיסמה. במכשיר ברכב זה ממש מעצבן.... אם אני לא טועה היה וויז מובנה עם תעודה. ואז אין צורך להתקין תעודת אבטחה. זה נכון? וייז כבר לא צריך תועדת אבטחה (99 אחוז מהרכבים) שאלתי את RL וטוענים שכן צריך. אני בדקתי לפני כמה שבועות עם סים של סלקום של סים-כשר והוצרך התקנה א"א להכחיש את החי - 99 אחוז לא צריך! אני משתמש בחברת סים כשר ולא צריך, התקנתי על עשרות רכבים שכולם השתמשו בסים של RL ולא היה צריך מלבד בודדים ממש (ולשם כך עשיתי וייז עם התעודה כבר בפנים)...
  • מעצבי אתרים?

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    484 צפיות
    חיפושית 100ח
    @מתי-ו כנראה יבקשו להעלות תמונה לאתר כדי להראות שאתה הבעלים, יפתחו עבורך בלבד. אוטומטית יהיה סטריפ אדום למעלה בדף, אם הוא מפריע לך כתוב כאן ואסביר מה הפתרון.