• פיקוח קהילה לפי פרופיל

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    766 צפיות
    א
    @מעמד אבל אז כל שיוך החשבון שייך לקהילה ולא רק פרופיל זו.
  • בקשת פיתוח ושיפור עבור מעצבים גרפיים

18
    4 הצבעות
    18 פוסטים
    1k צפיות
    A
    @957 אם אתה מתכוון מבחינת המשתמש זו כבר בעיה שלו. אולי התכוונת להסביר את ההודעה הקודמת שלכן זה מצריך יותר עיבוד ויותר משאבי שרת
  • בעיה ב019

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    594 צפיות
    A
    @957 הדבר היחיד שיכול להיות זה הרוטר כי מדובר ב2 מחשבים שונים ואין שום שינוי במבנה הבית... בכל אופן אני מבין שזה כבר לא קשור לנטפרי אז אפנה לפורומים אחרים. תודה רבה לך!
  • Google Hangouts נחסם ?

32
    0 הצבעות
    32 פוסטים
    2k צפיות
    מ
    @סופר טופל
  • סים של נטפרי מייל בלבד

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    1k צפיות
    סים כשרס
    @שלו' חיובי קיים גם בחברת סים כשר
  • גוגל דרייב החדש לא עובד

52
    0 הצבעות
    52 פוסטים
    3k צפיות
    סופרס
    @משרדי אמר בגוגל דרייב החדש לא עובד: @סופר גם אם נציג ענה, הוא יכול לבחור האם לסמן את הפניה כמטופלת או להשאיר אותה פתוחה ולסמן אותה בתגית "טיפול מקצועי" לדוגמא. מנין לך? אם הוא לא ענה רק פתח את הפנייה הוא יכול לתייג אותה, אבל אם הוא ענה, איני יודע.
  • הצעות חיפוש של גוגל

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    736 צפיות
    טרוצערט
    @מ.-פינחסי ברור שחסמו את זה בצדק. אבל מאמין שאפשר לעשות פתרון לזה, אם יש צורך וביקוש לזה
  • התנסות בנטפרי

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    508 צפיות
    עומד בפרשת דרכיםע
    תתחבר ב-019 או חברה אחרת, מקסימום תתנתק, החיוב יחסי לפי משך הזמן שהיית מחובר
  • למבינים בתקשורת - בקשת עזרה

17
    0 הצבעות
    17 פוסטים
    1k צפיות
    סים כשרס
    @957 ו Glantz ניתן להקים IP קבוע ללא פגיעה בסינון
  • צפיה ביוטיוב

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    788 צפיות
    מ
    @לחיל-אומר אמר בצפיה ביוויוב: @מ.-פינחסי אמר בצפיה ביוויוב: ידידי, זה לא עובד ככה... מי אמר לך? הוא מבקש שישקלו את זה שוב אולי באמת יסכימו. לא מבקשים על גבי הפורום. הפורום הוא לא המקום לדיון על מדיניות חסימה. אם זה פאשלה או תקלה אני מבין, אבל פה מדובר על החלטה שהוא מבקש (דורש?) להחזיר למצב הקודם
  • תוסף המרת קבצים בחנות שנתקל בבעייה

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    813 צפיות
    A
    @by6199 לכן כבר בעבר המלצתי שיהיה כתוב מדוע ההורדה לא הושלמה ואמרו לי עשה הקלטה תראה...
  • x2one יש חלופה עם סים של פלאפון. (במחיר)

23
    0 הצבעות
    23 פוסטים
    2k צפיות
    האברךה
    @מורשת-מרן אמר בx2one יש חלופה עם סים של פלאפון. (במחיר): @מישווו אמר בx2one יש חלופה עם סים של פלאפון. (במחיר): עזרה: x2one הציעו לי חבילה חדשה של 40 ג"ב ב 50 ש"ח. הם חיברו לי את הסים, הוא מראה שיש קליטה אבל זה מנותק למרות שהנטסטיק נשאר עם אותם ההגדרות, דיברתי כמה פעמים עם נציג שלהם ולא ידע לעזור לי. מה יכול להיות? נראה לי שכדאי לך לפתוח על זה אשכול חדש... כבר פתח מזמן... http://forum.netfree.link/topic/4941/עזרה-בחבילה-חדשה-של-x2one
  • עזרה בחבילה חדשה של x2one

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    1k צפיות
    מישווומ
    גם בx2one? לאחרונה?
  • תקלה בטריפל סי

4
    11 הצבעות
    4 פוסטים
    741 צפיות
    סים כשרס
    היה שדרוג במערכות ולא היה תקשורת גם לנו לא היה רשת ולכן לא יכלנו לעדכן כרגע ב"ה הכל בסדר ואמור לעבוד הרבה יותר מהר
  • תקלה בחיבור נייח, טריפל סי - נטפרי

2
    2 הצבעות
    2 פוסטים
    418 צפיות
    אין תגובות
  • באג בפניה לקהילה

18
    0 הצבעות
    18 פוסטים
    1k צפיות
    9579
    למרות שזה מגביל אותי פעמים רבות אני לא חושב שהגישה נכונה, מערכת הפניות זה איזור אישי, כפי שאתה מבין שאם נכנסת לאיזור האישי שלך בסלקום לא תוכל לבצע שינויים במנוי אחר, כך גם במערכת הפניות. הצעתי כאן הצעה אחרת, שיהיה ניתן להגדיר האצלה שחשבון אחר יוכל לנהל את החשבון.
  • לוח צלצולים לבית ספר אייך אני מייצר כזה דבר במחשב

נעול
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    675 צפיות
    מעלה ומורידמ
    מה שנקרא - [image: 1542624149272-1541967758743-%D7%A0%D7%95%D7%A9%D7%90-%D7%9B%D7%9C%D7%9C%D7%99-2.jpg]
  • חדש! 100 GB ב019

48
    5 הצבעות
    48 פוסטים
    4k צפיות
    חיבורח
    @סופר מסכים לחלוטין עם @frize37 אני עם 019 ועד לפני תקופה עבדתי במקום שהייתה קליטה מעולה וההממוצע של הגלישה עמד על 20/30 מגה. לאחרונה עברתי לרחוב סמוך וכעת הגלישה שלי עומדת על 5 מגה
  • אי אפשר שלא להביא את זה אף שלא קשור ישירות לנטפרי

נעול
    1
    4 הצבעות
    1 פוסטים
    477 צפיות
    אין תגובות
  • מכשיר נייד מוגן של של נטפרי. יש דבר כזה?

11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    2k צפיות
    9579
    @יוסף-שמו הצטרפת לפורום והגבת על פוסט מלפני שנתיים רק בשביל לכתוב דברים לא נכונים ? לצערי אין לדלתא אפשרות פיקוח על הנכתב בקבוצות, יש להם כן רשימה של הקבוצות המופיעות במכשיר, ולפי זה יכולים לנהל הרשאות לקבוצות,