• סינון בתרגום גוגל

נעול
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    587 צפיות
    M
    @aiib די! קיבלת תשובה. הדיון מיצה את עצמו והסתיים בזה. ננעל.
  • חסימת הכתובת netfree.link :)

23
    0 הצבעות
    23 פוסטים
    2k צפיות
    משרדימ
    @לייבל זה לא כל כך נכון מג'יק זה רק לגיבוי ולא תחליף לשאר התוכנות. הנה תראה פה: @magicode אמר בבדיקת בעיות- יש לו תפקיד חדש ?: כמו הכל גם זה AS-IS כלומר ו"איך שזה" עובד עובד לא עובד לא עובד. זה רק גיבוי ולכן לא השקענו בזה. (אני הדגשתי)
  • איך משחררים את הVPN ברימון הרמטי?

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    427 צפיות
    T
    @מענטש-אמיתי האייפי הזה בכל הפורטים והפרוטוקולים... תנסה אולי udp פתוח, udp:// לפני מזהה החיבור 185.18.205.51 [image: 1544289953756-%D7%91%D7%99%D7%90%D7%95%D7%A8.png]
  • וידאו באתר JDN

נעול
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    511 צפיות
    א
    @שי תודה
  • פניות בשירות לקוחות

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    819 צפיות
    ד
    @מ.-פינחסי אמר בפניות בשירות לקוחות: @מעלה-ומוריד יש למשתמשים נטייה ללמוד מן הפרט על הכלל. גם לחיוב וגם לשלילה. ??
  • רובוט מיוחד לאתרי קניות בגדים

45
    7 הצבעות
    45 פוסטים
    4k צפיות
    מ
    @פורים-רב אמר ברובוט מיוחד לאתרי קניות בגדים: האם בפניה למערכת הפניות הם יכולים לפתוח כזה מוצר? עם מחיקה ספציפית? הם יכולים או לטפל בבעיה באופן ספציפי, או לסדר את זה לגמרי שהקישור לא ייעלם. יתכן וזה בכוונה. שלח פניה ותעדכן אותנו בתוצאות.
  • מקומות ציבוריים שבהם חיבור VPN-אניוואר עובד/לא עובד

26
    1 הצבעות
    26 פוסטים
    2k צפיות
    מ
    @ליכט מסתמא אתה שם כעת? שיהיה רק בריאות לכולם.
  • זה קשור לנטפרי

13
    0 הצבעות
    13 פוסטים
    2k צפיות
    ElazarFesselE
    @yzahn אמר בזה קשור לנטפרי: @3-פינות @ElazarFessel אולי תיכנסו ישירות ל booking.com במקום לboocking.com בינתיים רק עשית לו פרסומת... תבדוק שוב את הלינקים שלי והראשון כנראה שגה בכתיבתו
  • ראוטר למכירה בזול

נעול
    5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    552 צפיות
    מ
    @אנוממי לא קשור לנטפרי
  • אפליקציות אנדרואיד על וינדוס בנטפרי

אפליקציות וינדוס
    12
    0 הצבעות
    12 פוסטים
    2k צפיות
    מישווומ
    @לחיל-אומר תודה על הטיפ, מה הכוונה כל האפליקציות הכשרות, כרגע יש ממש קצת אפליקציות פתוחות, אני אנסה עכשיו לשלוח פנייה עם בקשה לפתוח אפליקצייה נראה אם זה באמת ככה.
  • שלם עבור משתמש אחר

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    391 צפיות
    אין תגובות
  • שאלה טכנית בנוגע לסינון התמונות

6
    1 הצבעות
    6 פוסטים
    775 צפיות
    M
    @יעקב-ישראל, @WEB-developer צודק. כל שינוי קל כשינוי גודל או אפילו שינוי פיקסל אחד ישנה את הגיבוב (hash בלע"ז).
  • התקנת תשתית חדשה דרך השוק הסיטונאי?

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    577 צפיות
    סים כשרס
    דבר ראשון צריך להזמין קו הכי זול לאמ"כ ניתן לפנות לסים כשר להזמנת תשתית+ספק
  • בענין סלולרי מוזל - כתבה בנושא וכל העלילה...

22
    3 הצבעות
    22 פוסטים
    2k צפיות
    A
    @סופר מעניין מדוע דין קריית גת אינו כדין ירושלים... בירושלים אין עשרות חנויות מדוע החחנות הראשונה לא טענה פסקה לחיותא?!.... מוזר!
  • סרטונים ב- JDN

33
    1 הצבעות
    33 פוסטים
    3k צפיות
    WWWW
    אצלי עובד כרגיל. (אחרי ההחרגה ב ABP).
  • מה "לדוגמא" נכלל ב"דעות חיצוניות" בנטפרי

31
    0 הצבעות
    31 פוסטים
    2k צפיות
    ליכטל
    @מעמד אמר במה "לדוגמא" נכלל ב"דעות חיצוניות" בנטפרי: @ליכט כלומר אתה מתכווין שמי שויקפדיה חסום לו והמכלול לא. נכון ? נכון
  • ואצאפ+נטרפרי

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    639 צפיות
    מ
    @aiib קוראים לו @פרסומון (כנראה הוא לא חבר פה בפורום) המייל שלו ELICOMP8@GMAIL.COM (מפורסם בפורום תחומים)
  • נושא זה נמחק!

46
    0 הצבעות
    46 פוסטים
    309 צפיות
  • חשבתי לתומי שהבעיה עם הרובוט היא בעיה אקוטית

6
    1 הצבעות
    6 פוסטים
    657 צפיות
    האברךה
    לדעתי יתכן מאד שאנשים פשוט לא שמו לב להצעת הפיתוח של הרובוט. וזה עורר אותי כבר אמש לנסות להציע לסדר בצורה יותר מוצלחת את הצעות הפיתוח. אולי לפי קטגוריות. או לפחות לאפשר לשנות את הסדר 'לפי הצבעות' 'לפי תאריך', וכן אפשרות להציג מההתחלה לסוף או מהסוף להתחלה. כך יותר אנשים ייחשפו לכל ההצעות. @magicode
  • מה מחיר טלפון + נטפרי

35
    0 הצבעות
    35 פוסטים
    3k צפיות
    C
    @סופר אמר במה מחיר טלפון + נטפרי: אתה חושב שנטוויז'ן זקוקים לתרומה שלך ? לא. אבל המחיר לתשתית אצל RL אותו דבר. (64 שח) אז אין טעם להעביר כ"כ. ואת הסיבה שאני אצל RL ולא אצל חברה אחרת כבר כתבתי במקום אחר @סופר אמר במה מחיר טלפון + נטפרי: אז הוא היה ממש יציב. מאז הוא מוגדר בראוטר כמשתמש ADSL אם לא איכפת לך להסביר. לפני שנתיים וחצי הוא היה ממש יציב. היום אני לא יודע מה המצב שלו. בRL, אתה לא צריך להזמין VPN, כל משתמש ADSL שלהם יכול להיות גם VPN. אז היה לי משתמש ASDL, שהייתי מתחבר אליו בVPN מעל ארבעת המינים + וויפרי. הסיבה שלא שמתי את המשתמש ADSL בראוטר עד אז היא כי פחדתי שהטלפון לא יעבוד טוב. אבל ב"ה זה עבד חלק בלי תקלות.