• עצומה להוספת רמי לוי

105
    2 הצבעות
    105 פוסטים
    18k צפיות
    9579
    @by6199 x2one הם חברת סלול עם רשיון (free telecom) ויש להם גם ציוד, הם משתמשים רק בקליטה של פלאפון, רמי לוי הוא רק משווק בלי כלום מעצמו
  • סמארטפון מוגן עם סים מוגן

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    680 צפיות
    0
    @ElazarFessel בהדרן יש סים שמור (כשר) ואם תבקש מהוועדה שם שלא יוכלו לפתוח וואצפ הם לא יפתחו לך גם אם תרצה
  • מעניין אותי על צורת הסינון של נט פרי

16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    1k צפיות
    מ
    @MacroShadow היא רק ריכזה ומרכזת גויים לבדיקת תמונות, התחלת קיום הייעוד דלעת"ל. וראה כאן. http://forum.netfree.link/topic/2691/הקמפיין-לפתיחת-סניף-נטפרי-בארצות-הברית/38
  • חבילת 500 GB בסים כשר

61
    0 הצבעות
    61 פוסטים
    5k צפיות
    סים כשרס
    @מן-המודיעין אמר בחבילת 500 GB בסים כשר: @סים-כשר אמר בחבילת 500 GB בסים כשר: @חכם בודק יש מסקנות? תודה עדיין אין חידושים
  • הוספת מידע לפניה

10
    1 הצבעות
    10 פוסטים
    786 צפיות
    מ
    @משרדי הגאונות פה היא לדעת את המילים המתאימות בשביל החיפוש
  • לא מצליח להתקין WIFREE!

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    754 צפיות
    חזקח
    @test עכשיו שמתי לב ששלחת מראי מקומות על השגיאה. כרגע אני לא מול המחשב שרציתי לחסום, בעז"ה מחר אנסה עוד פעם לפי ההוראות שכתבו שמה.
  • זיהוי קולי-חיפוש קולי באנדרויד

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    918 צפיות
    סופרס
    @הקטן אמר בזיהוי קולי-חיפוש קולי באנדרויד: האם מישהו פעם ניסה לשלוח הקלטות לפתוח את זה נצרך מאד באפלקציית תרגום גוגל שא"א להשתמש בהקלטה קולית שיתרגם לשפה אחרת. אני פשוט שואל ע"מ לדעת אם להכנס לזה ולהתאמץ לפתוח עם פניות והקלטות או שכבר קידמוני אחרים ויש סיבה למה לא הייתה אפשרות להפעיל את זה. פשוט אני לא מאמין שאני הראשון שמנסה לפתוח את זה. ויותר מזה שיש שרת אחת שהייתה חסומה בהקלטה ולכן היה נראה שאין מצב לפתוח את זה. אנא החכימוני!! תמיד אפשר לשלוח פנייה נוספת, והרבה פעמים הדברים משתנים, והפיתוחים והטכנלוגיה המתחדשת תמידים כסדרן בנטפרי מאפשרים להפוך מ'חסום' ל'פתוח'.
  • prog!!!

נעול
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    1k צפיות
    סופרס
    @יעקב.ק אמר בprog!!!: יש באתר פרוג המון תכנים לא טובים. למשל שירי נשים וכו' ללא סינון וגם כשפניתי להנהלה ש פרוג לא היתה תגובה ולא הסירו. נדמה לי ששירי נשים לא נחסמות בנטפרי, וכבר דובר על זה כאן בפורום.
  • ירידת מהירות באינטרנט בזמן שיחת טלפון

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    632 צפיות
    ח
    תודה רבה פניתי לפרטנר, אמרו לי שזה לא קשור אליהם ואז אמרתי להם שהם צריכים לסדר את ה Qos והנציג לא ידע איך מטפלים בזה והתייעץ עם 'מומחה' ואז השתלטו לי מרחוק על המחשב וסדרו את זה.
  • הורדת תוספים לכרום

13
    0 הצבעות
    13 פוסטים
    944 צפיות
    סופרס
    @מעמד תודה לא ידעתי. וזכור לי שדיברו כאן בפורום שאי אפשר, אך כעת אני מבטל את זכרוני הסוררת מפני ידיעתך הכנה.
  • חיפוש נטפרי

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    523 צפיות
    ליכטל
    @יעקב.אא כבר היה דיון ארוך על זה, (ונדמה לי שאפילו כמה דיונים), הנה (אחד מהם): http://forum.netfree.link/post/42790
  • אתרים נפוצים - אאוט נט

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    634 צפיות
    ChocolateC
    @ליכט אמר באתרים נפוצים - אאוט נט: @שואף אולי תוכל לעשות לנו סדר מהו האתר העדכני של אאוטנט (אם זה קשור אליהם או לא, זה לא כ"כ משנה). http://out-net.org/
  • חסימת קבצים בהדרן

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    715 צפיות
    מ
    @יעקב.ק בכל אופן, הפניה צריכה להיות להדרן ולא לנטפרי
  • סינון pdf קובץ יסונן, בפועל הוא חסום? וצריך לשלוח לבדיקה

28
    0 הצבעות
    28 פוסטים
    4k צפיות
    מ
    @ליכט לא הבנתי מה @shraga כתב שם: (בהנחה שההגדרה [[הגדרות סינון אישיות#הגדרות סינון נוספות|"העלה תמונות מוטמעות לבדיקה"]] מאופשרת - כברירת המחדל הרי בברירת מחדל זה לא מסומן וממילא לא מאופשר ! אז למה הוא כותב שבברירת מחדל זה מאופשר ?
  • קטעי וידאו מאושרים

13
    0 הצבעות
    13 פוסטים
    6k צפיות
    מ
    @ליכט קטעי וידאו שלא נבדקו מסומנים לי בסימן שאלה
  • פקס עם קו נטוויזין?

48
    0 הצבעות
    48 פוסטים
    5k צפיות
    Shalom12S
    @מ.-פינחסי אמר בפקס עם קו נטוויזין?: אבל איך אבקש ממנו משהו שאני עצמי לא מבין את המשמעות שלו... בתמיכה אתה מבקש, היות שיש לך בעיות בקבלה ובמשלוח של פקסים, והבנת שזה קשור להגדרות במתאם, אתה מבקש להפעיל תמיכה בT38 (שזה הגדרה של תמיכת פרוטוקול בפקס). אם יגידו שאין תמיכה במתאם זה, במקרה זה תבקש שהיציאה המשמש את הפקס יוגדר ללא קודק G729. (G729 צורך כ30Kbps והוא לא תומך בהעברה של פקסים בשל הדחיסה וצמצום רוחב הפס, להבדיל מ aLaw/uLaw שצורך בין 64 ל90 ופחות רגיש לרעשים בקו, והקול לא עובר דחיסה.
  • תעודת אבטחה של נטפרי באנדרואיד

96
    5 הצבעות
    96 פוסטים
    18k צפיות
    33men3
    אולי לבדוק את 'אינטרנט רימון' פתרו את הבעיה של התקנת תעודת אבטחה באנדרואיד 7 וממעלה?
  • האם שוב חסמו את התגובות ב-JDN?

106
    0 הצבעות
    106 פוסטים
    13k צפיות
    1
    @magicode אמר בהאם שוב חסמו את התגובות ב-JDN?: "החרדיות: נמשכת" זה הקטע שהוא זיהה. לא שווה להתעסק עם זה בשביל אתר חדשות. השיפור צריך להיות ברובוט באופן כללי. אז למה הוא לא חסם רק את המילים הללו?
  • תוכנת אניוור - Netfree-Anywhere

32
    0 הצבעות
    32 פוסטים
    4k צפיות
    לחיל אומרל
    @WEB-developer אמר בתוכנת אניוור - Netfree-Anywhere: @לחיל-אומר ובאחת מהצורות האלו, אתה מגיע גם למהירות סבירה ביחס לקו שלך? קצת יותר איטי אבל בסדר, עם הקובץ להורדה זה ממש בסדר.
  • תגובה ל: סינון בתרגום גוגל

נעול
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    510 צפיות
    M
    @aiib אם יש לך בעיה ספציפית ואתה מצפה לקבל עליה תשובה עניינית, התכבד נא ושלח פניה מסודרת כמו בן אדם. צורת ההתנהלות הזו אינה מועילה.