• בעיות בנטפרי anywhere / vpn

22
    0 הצבעות
    22 פוסטים
    3k צפיות
    magicodeM
    @סופר לא עקרונית
  • איך בודקים את מקור הגלישה האיטית

15
    0 הצבעות
    15 פוסטים
    2k צפיות
    טקסטורהט
    יש לי גם מחשב נייד, שגם עליו יש את תוכנת וויפרי, וגם דרכו הגלישה איטית להחריד, למרות ניתוק מוחלט של האנטיוירוס. האם זה הוכחה שהבעיה היא לא בתוכנת וויפרי אלא במודם או בספק?
  • בגירסת האימייל החדשה חסום האפשות של צפיית מדיה בהמייל

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    603 צפיות
    9579
    @דברים-בטלים http://forum.netfree.link/topic/3804/תצוגה-מקדימה-לקבצים-בג-ימייל-החדש/15
  • מה זה תגית 'עדכוני תוכנה' בהגדרות סינון ?

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    400 צפיות
    חיבורח
    @מעמד יש המון תוכנות שצורכות עדכונים.
  • חבילת גלישה נגמרת מהר.

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    1k צפיות
    beri.zipB
    @מעמד אמר בחבילת גלישה נגמרת מהר.: @beri.zip לכמה זמן ? ההורדה תלוי במהירות הגלישה שלך וההתקנה תלוי במהירות המחשב שלך לי אישית לקח הורדה שעתים והתקנה 40 דקות
  • האם גוגל שופינג יפתח בנטפרי?

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    1k צפיות
    S
    @Chocolate אמר בהאם גוגל שופינג יפתח בנטפרי?: אני לא יודע ממה מתלהבים עדיין סגור https://www.google.com/shopping זה צריך לשאול את ה @administrators @magicode זה משהוא אחר
  • אפשרות פתיחה כל האתרים לזמן מסויים

15
    3 הצבעות
    15 פוסטים
    3k צפיות
    frize37F
    @shraga הרעיון הוא שמנהלי קהילות יוכלו לטפל בכמה משתמשים בכמה שפחות זמן... אם יהיה אפשרות מהירה לפתיחה של כל האתרים לזמן מוגבל והכל יחזור אחרי הזמן זה יעזור הרבה ויפתור הרבה בעיות
  • נדר מאינטרנט אי שרי במייל

31
    4 הצבעות
    31 פוסטים
    4k צפיות
    ש
    שאלתי עכשיו דיין פה בברכפלד, ואמר שפשוט להתיר. הכוונה שלה בשעת הנדר היתה ללא ספק לפרוש מהאינטרנט שהכשיל אותה, ולא התכוונה לאסור מייל. האמת ששאלתי אותה ואמרה שכן התכוונה לאסור מייל בשעת הנדר, כי לא ידעה שיש אפשרות להפריד, אבל אם היתה יודעת שקיימת דרך להפריד, לא היתה אוסרת. למעשה לא הייתי רגוע, והתקשרתי לרב שלה, ואמרתי שדיברתי עם כמה אנשים ולא הסכימו לחילוק שלי, אז הוא אמר שבלאו הכי זה אשה נדרנית שנודרת על ימין ועל שמאל, וכבר עשו לה תיקון בעבר שביטלו את הנדרים שלה מכאן ולהבא (לא ידעתי שיש כזה דבר, אולי אמרו לה להגיד סוג של גילוי דעת, כמו שאומרים בראש השנה, אבל משהו יותר חזק, וסמכו על הגמ' בנדרים שבכה"ג אפשר לבטל נדרים מראש). כך שממילא החילוק הנ"ל הוא רק סניף להתיר.
  • סים כשר מסננת את החברות הגדולות בנטפרי

23
    1 הצבעות
    23 פוסטים
    3k צפיות
    9579
    @מעמד חיוב יחסי כחוק עד ליום שהודעת להם על התנתקות מהשירותים שלהם.
  • העלאת קבצים

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    2k צפיות
    ChocolateC
    @יעקב.ק איזה שגיאה?
  • בעיה בגלישה עם נטפרי - אין גלישה לאתרים

17
    0 הצבעות
    17 פוסטים
    2k צפיות
    WWWW
    @a0533057932 אמר בבעיה בגלישה עם נטפרי - אין גלישה לאתרים: @WWW אולי אתה נקרא בודק בטא 'אולי', לא זכור לי.
  • 019 מה קרה?

97
    0 הצבעות
    97 פוסטים
    22k צפיות
    י
    @beri.zip אמר ב019 מה קרה?: @shraga אמר ב019 מה קרה?: @יותר באתר מסוים או בכל האתרים? היה איזה בעיה אני ב 019 בסלולרי ולמרות שהגלישה עבדה לקח הרבה זמן להכנס לכל אתר לי ככל הנראה בגלל זה הWIFREE לא זיהה את הרשת ולא היתה לי גלישה- ביום שישי זה גימגם ובמוצש זה בכלל לא עבד זאת גם הייתה הבעיה שלי. וכמו שכתבת זאת הייתה בעיה ב-הWIFREE. אבל איכשהו הסתדר.
  • הגדרות אישיות לפי מחשב

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    748 צפיות
    ש
    @957 אמר בהגדרות אישיות לפי מחשב: @aiib תוכל להפעיל VPN עם פרופיל מורחב יותר במקרים מסוימים ע"י פניה במערכת הפניות ובתשלום של 20 שח לחודש, @aiib שים לב שיש צורך לחבר את ה VPN לחשבון אחר של נטפרי.
  • נושא זה נמחק!

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    13 צפיות
  • חסר לי במחשב MSVCR110.DLL

נעול
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    519 צפיות
    ליכטל
    @גד הפורום הזה מיועד לנושאים הקשורים לנטפרי. שאלות מעין אלו מומלץ לשאול בפורומים המיועדים לכך, לדוג' תחומים.
  • אמזון איטליה - עזרה דחופה

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    2k צפיות
    M
    @elisha אמר באמזון איטליה - עזרה דחופה: @baruch וכאן הבן שואל למה א"א פשוט להכניס את רשימת המילים השליליות מהשפות הנ"ל ל- translate ולתרגם לאיטלקית והנה יש לנו רובוט שמבין גם איטלקית ? א. לא מדובר ברשימת מילים שליליות בלבד, מדובר בביטויים מורכבים מאוד היחודיים לכל שפה. הרובוט לא חוסם רק לפי רשימת מילים, אלא גם צירופי מילים הנמצאים בקירבה מסויימת (כפי שהוגדר לפי העניין) אחד לשני (לשלישי ולרביעי, וכן הלאה). כמו"כ יש ביטויים שלא ייחסמו אם יופיע מילה מסויימת בקירבה מסויימת (כפי שהוגדר לפי העניין). לדוגמא: ברור ש"בורא מיני בשמים" לא אמור להיחסם, למרות שיש שם מילה שאמורה להיחסם באופנים מסויימים. ב. לא ניתן לתרגם מילים גרועות מאוד בגוגל טרנסלייט. ג. אם השתמשת פעם בגוגל טרנסלייט, אתה יודע כמה הוא אמין בתרגום מדוייק...
  • תעודת אבטחה באנדרואיד

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    943 צפיות
    האברךה
    @עברי-אנכי אמר בתעודת אבטחה באנדרואיד: @zvi @מנתק בעל ידע בענין, בא ננסה לבקש ממנו עזרה [במידה ויסכים..]. @zvi אמר בתעודת אבטחה באנדרואיד: עשיתי התקנת תעודה בצורה אחרת כמובא פה http://forum.netfree.link/topic/2605/תעודת-אבטחה-של-נטפרי-באנדרואיד/2 וזה עבד
  • Iphone X

vpn iphone apple אייפון וי פי אן
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    1k צפיות
    מ
    @DovidStroh ברוך שובך !
  • יש אפשרות לכתוב הודעה אישית למשתמש?

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים