• איפוס נקודות

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    1k צפיות
    נ
    @יאיר-שחל ראה כאן
  • VPN בWINDOWS 10

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    1k צפיות
    M
    תודה רבה
  • בעיות בהרשאות חיבור דרך DCOM קשור בנט פריי?

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    735 צפיות
    M
    תשלחו פניה בצירוף הקלטה.
  • גם אני איפוס נקודות

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    807 צפיות
    A
    @yechezkel אמר בגם אני איפוס נקודות: היום קמתי בבוקר וכבר אין נקודות בחשבון הגם שאני לא השתמשתי בחשבון לזמן די רב תבדוק פה את המענה של @abc יתכן וזה גם יענה על שאלתך. דרך אגב זה לא משנה אם לא היה שימוש הרבה זמן בחשבון (זה מתאפס כל חודש מחדש).
  • WiFree Windows XP

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    1k צפיות
    magicodeM
    כנראה שגם לא תפעל. בעתיד. פשוט תעברו לוינדוס מתקדם יותר.
  • מחשב חדש

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    2k צפיות
    9579
    @משב התקבל, טופל
  • אימות

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    1k צפיות
    ליכטל
    @רובוט מצריך פניה. אחרי שנטפרי יזהו פעם א' שמדובר בקפצ'ה, הם יסדרו א"ז לתמיד. עיי' כאן: http://code.613m.org/viewtopic.php?f=12&t=1644&start=30#p10850
  • 3 הצבעות
    15 פוסטים
    3k צפיות
    frize37F
    @957 מנהל השיווק אמר לי אחרת. אבדוק מולו
  • צ'ט

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    1k צפיות
    חסידיש פלוסח
    הצ'אט של בנק הפועלים לא היה תקין, ושליחת הקלטה הביאה לפיתרון. @אבגדהו פשוט שלח הקלטה, ובעזה"י יטופל.
  • קבלת וידאו בג'ימייל Google drive

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    1k צפיות
    L
    הבנתי. תודה רבה !!
  • בעיה בשליחת תמונות לבדיקה

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    1k צפיות
    5
    @עילום כנראה הסיבה לא כמו שכתבתי למעלה אלא בגלל שזה לא מזוהה הקישור.
  • העברת תוספים לדפדפן פיירפוקס "מוזילה"

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    867 צפיות
    עילוםע
    @אברהם0000 אמר בהעברת תוספים לדפדפן פיירפוקס "מוזילה": מי שיודע אם ואיך אפשר להתקין בדפדפן "פיירפוקס"-את התוסף "בודק קישורי גוגל חסומים יעזור לי מאוד כמו כן האם אפשר להעביר תוספים מכרום "לפיירפוקס" תודה מראש (הפיירפוקס יותר מהיר לי...) http://www.tgspot.co.il/mozilla-males-firefox-compatible-to-use-vhrome-amd-opera-extrnsions/
  • המלצה מעדה החרדית

6
    2 הצבעות
    6 פוסטים
    1k צפיות
    ChocolateC
    @אבגדהו "ובהיות שכעת הסינון היותר מועיל הוא הסינון הנקרא נטפרי"
  • אולי מפה תבוא הישועה..

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    2k צפיות
    Z
    @yonig20 את מה שכתוב ב ויקי עשיתי כמה פעמים. אך הבעיה שלא כתוב איזה תעודת אבטחה צריך להוריד. (מקווה שיסדרו את מה שכתוב בויקי בהקדם, לתועלת כולם ב"ה מקודם התקשרו מנטפרי (סליחה מכבודו, שאני לא יודעת את שמו...) וסידרו את הבעיה, תודה רבה לכולם על העזרה. ובמיוחד לזה שהתקשר וסידר את הבעיה.
  • דף הוראות למעבר לנטפרי

41
    0 הצבעות
    41 פוסטים
    8k צפיות
    עילוםע
    @205445928 אמר בדף הוראות למעבר לנטפרי: לא יודע מה אתם רוצים אני השכרתי חצי מהמשרד שלי לסוכני נסיעות שגילו לי את נטפרי. התקשרתי לספק של אר אל, הוא העלה את בזק על הקו עשה שליטה מרחוק על המחשב שלי תוך שעה וחצי היה לי הכל מסודר וכבר כחצי שנה כמעט בלי תקלות. בניידים קבלתי שירות טוב יותר ןמיר זול יותר ב019 חוץ מהקליטה שהיה טוב יותר אצל אר אל באיזה איזור הינך נמצא? אצלי כל הזמן תקלות וניתוקים! וכשניסיתי לברר אצל המתחרים ואז גילו לי שבכלל אין באיזור שלי, יותר מ15 מ''ב
  • תמונות הנשלחות פעם נוספת לבדיקה

7
    1 הצבעות
    7 פוסטים
    1k צפיות
    ליכטל
    @dLive אמר בתמונות הנשלחות פעם נוספת לבדיקה: אני לא זוכר איפה ראיתי שהמנגנון מזהה את אותה תמונה בגודל שונה כתמונה נפרדת. ציטוט מהויקי: בדיקת התמונה היא לפי התוכן של התמונה ולא לפי הלינק. כלומר, אחרי שתמונה נבדקת לא מתבצעת שוב בדיקה לתמונה בעלת תוכן זהה (מבחינה דיגיטלית), אף אם היא במיקום ובאתר שונה. אכן כל שינוי גרפי כמו שינוי גודל משנה את תוכנה הדיגיטלי של התמונה וגורם לה להיחשב כתמונה אחרת שמטופלת לעצמה. @magicode אמר ב[באג] תמונות שצריכות להיבדק כל גודל בנפרד: אין הרבה מה לעשות עם זה. מבחינת המחשב כל גודל זה תמונה אחרת. מנגון השוואה כבר היה בעבר אבל הוכח שהוא לא שווה את המאמץ שהוא צורך.
  • אי ביי בעיברית

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    2k צפיות
    עילוםע
    @איצ אמר באי ביי בעיברית: על זה אמרתי שהגוגל לא נותן לתרגם תנסה את התוסף, לפעמים התרגום המובנה לא עובד, http://forum.netfree.link/topic/547/תוסף-תרגום-לכרום בהצלחה
  • מה אני עונה לבזק?

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    1k צפיות
    עילוםע
    @רמה-פלוס אמר במה אני עונה לבזק?: תוספת לתוספת שמעליי, מהירויות של מעל 20 מגה, לא מיועדת עבור חיבור מסונן של אינטרנט. אין הורדת/צפיית סרטים ברשת, אין פתיחה של דפים כבדים שצורכים מהירות שכזו. בקיצור, 15-20 מגה, זה דיי והותר. השאלה, במה הינך מתפרנס אם עובדים עם שטארסטוק זה תמונות שלוקח המון אם צריכים לשלוח דברים זה גם משפיע (עד 40 מגה זה משתנה) וכו' וכו'
  • פתרונות לWiFree עם פסים אדומים

30
    0 הצבעות
    30 פוסטים
    7k צפיות
    נ
    @מיציבושי 8
  • אבטחת הכשרות ב019 נייח

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    1k צפיות
    חסידיש פלוסח
    עידכון: מג'יקוד כתב לי שאפשרות העברת חבילה חסום. יישר כוח לנטפרי שחושבים על כל החורים.