• גלישה איטית

24
    1 הצבעות
    24 פוסטים
    5k צפיות
    A
    @magicode אמר בגלישה איטית: @ayys613 אתה יכול להגיד שאתה גם עם הספק הזה הרבה זמן ולא קרה כלום. זה שעד עכשיו הכל עבד מצוין זה לא מוכיח כלום. לשום צד. הראיה היחידה שברגע שאתה מאתחל את הראוטר הבעיה מסתדרת. זה אומר שהבעיה הייתה בראוטר. זהו אין ראיה חזקה מזה. קבלתי את הארתך וביצעתי איפוס. נראה כעת מה קורה. שאלתי הייתה כלפי בעיית הDNS וחשבתי בהתחלה שלא הגבת עליה, בחיפוש קצר על הנושא ראיתי שזאת הייתה כוונתך כנראה בהצעת ה'איפוס'.
  • שיעורי 'דרשו' וידאו פתוחים בנטפרי !!!

5
    3 הצבעות
    5 פוסטים
    1k צפיות
    ליכטל
    @IZAK הסוד הגלוי
  • למה לא רואים פה שום שיר?

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    1k צפיות
    ?
    @5566NEWbrs איך ?
  • נושא זה נמחק!

נעול
    16
    1 הצבעות
    16 פוסטים
    173 צפיות
  • לא מצליח להתחבר לבנקים ועוד

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    1k צפיות
    I
    אני משתמש עם נטסטיק של 019. ולא נראה לי שיש קשר לאיטיות בגלישה. אבל בדיקו תוכ"ד שאני כותב את ההודעה הזו הענין סודר וכבר עובד לי אז תודה רבה לכולם
  • נושא זה נמחק!

2
    1 הצבעות
    2 פוסטים
    4 צפיות
  • חברה !!! איך מתכוננים לראש השנה ???

8
    1 הצבעות
    8 פוסטים
    1k צפיות
    ?
    @ליכט תשמע אני ניגש לראש השנה ואחד מהדברים העיקרים שעל זה אני סומך שבס"ד אזכה בדין זה שעשיתי סינון נטפרי דייקא וד"ל לכן ראיתי לנכון לפתוח כאן את הנושא כי בכל מקום צריך לדרבן את הנושא ואם כאן הוא פורום פעיל אז למה לא בברכת שנה טובה ומתוקה
  • 32/64 ביט

15
    0 הצבעות
    15 פוסטים
    6k צפיות
    גלינגג
    @5566NEWbrs גם את זה ניסיתי ו..ללא הועיל
  • קהילות

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    1k צפיות
    A
    @אורי אמר בקהילות: @abc אני בדקתי ולא ראיתי כך. האם כוונתך שזה תלוי האם הוא חסם כברית מחדל של הקהילה או אם חסם לאדם מסוים? לאו דוקא בברירת המחדל הכללי, גם לאדם מסויים יש שני סוגי חסימות, פנה למנהל שלך.
  • תוכנות להורדה

26
    0 הצבעות
    26 פוסטים
    7k צפיות
    ליכטל
    שוב אפרש שיחתי ואשטח בקשתי ל @administrators החשובים. אם אפשר להוסיף את התוכנות (זה וזה) שדברתי עליהם בתחילת האשכול (וכן את תוסף ניהול הפנל של @zvizvi, ותוסף בודק קישורי יוטיוב בגוגל של @אברהם-כהן), לדף של תוכנות להורדה, תודה.
  • בעיה בהתקנת תוכנת wifree

wifree
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    1k צפיות
    magicodeM
    תפנה אלי.
  • K9 מתנגש עם סינון נטפרי?

21
    0 הצבעות
    21 פוסטים
    4k צפיות
    ?
    @ליכט @957 יש פיתרון מצוין צריך רק לדעת מזה אני מתאר לעצמי שיתפרסם אחר קהיעת המחירים על הוי פי אן
  • היימיש פון - רח' עזרא בני ברק מישהו שמע?

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    3k צפיות
    9579
    @למדן-וידען אמר בהיימיש פון - רח' עזרא בני ברק מישהו שמע?: @957 הייתי בדוידקה וביקשו ממני 50 ש"ח לסים.. למזלי @frize37 התותח הציל אותי ברגע האחרון ממלתעות הרשע כשבדיוק כשהייתי שם הוא התקשר אלי.. זה מה שאמרתי קודם שרק בחיוב פרטי ולא דרך החברה. הוא למעלה התלונן שגבו לא באשראי,
  • מהירות גלישה

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    2k צפיות
    9579
    לא אמורה להיות איטיות בגלישה בכלל, בדיקת מהירות ניסית לעשות?
  • אתר ללא לשונית סינון

10
    0 הצבעות
    10 פוסטים
    2k צפיות
    ChocolateC
    @magicode @magicode אמר באתר ללא לשונית סינון: בעיקרון זה אמור להופיע. אבל יש שם איזה משהו באתר שמונע מזה להופיע. תסתכל בשגיאות ב F12. עדיין אין פתרון??? זה מעצבן מאוד לפתוח פניה חדשה עבור בדיקת תמונות
  • תשלום לאגד סטודנט תקופתי

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    884 צפיות
    י
    אוקי הבעיה של אגד מכיוון שיש הרבה אנשים שרוכשים כרגע באתר זה עושה עומס ולכן לא ניתן למצאו את כתובת ה DNS של האתר יש לנסות יותר מאוחר
  • כללי הסינון ויציאה מהחשבון

סינון תמונות
    8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    2k צפיות
    ezraE
    האם תמונות של נשים צנועות, מצונזרות, ומאיזה גיל?
  • בדיקתתמונות שנשלחו בסקייפ

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    1k צפיות
    DovidStrohD
    @Beni תנסה למחוק, לפתוח שוב את התמונה, שוב למחוק ולפתוח ותראה מאיפה הוריד את התמונה בשני הפעמים. (אם מאותו מקום או לא...)
  • בעיה בצירוף קבצים למייל

8
    0 הצבעות
    8 פוסטים
    2k צפיות
    א
    נראה לי שזה בעיה באינטרנט..
  • חיבור אוטומטי ל-vpn

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    863 צפיות