• קו ביתי 013 נטויזון (סלקום) עם נטפרי

21
    0 הצבעות
    21 פוסטים
    982 צפיות
    Y
    בימים אלה אנו בוחנים שתפ עם חברת טלפוניה מוכרת לספק שירות של טלפון קווי ע"ג הרשת . @יוסי-תקשורת יש חדש בנושא?
  • האם ניתן להתקין את תעודת האבטחה על גוגל דרייב ב iPad OS?

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    135 צפיות
    אין תגובות
  • סקר, איזה דור 4 הכי מהר

16
    1
    1 הצבעות
    16 פוסטים
    571 צפיות
    shloimy95S
    @ברצינות @אחד-תם אתם צודק התכוונתי לתייג את @יוסי-תקשורת ההבדל בין פרטנר לסלקום הוא כל כך עצום שאני רוצה לדעת אם הייתה בעיה בסלקום באותו יום או שהם באמת הרבה יותר גרועים.
  • נושא זה נמחק!

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    7 צפיות
  • בעיות בגישה לאתר בנק הפועלים

17
    1
    0 הצבעות
    17 פוסטים
    701 צפיות
    יוסי תקשורתי
    @hjht אמר בבעיות בגישה לאתר בנק הפועלים: @hjht הבעיה חזרה לכל המתעניינים יאוש @יוסי תקשורת הצוות הטכני שלנו יחד עם נטפרי מטפלים בנושא בכדי להביא פיתרון קבע לנושא ..
  • התקנת תעודת אבטחה בiOS 12.4

6
    1
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    257 צפיות
    מ
    FYI: הצלחתי עכשיו להתקין גם בiOS 12.4, כך שמסתבר שזה נתמך. תודה לכל מי שניסה לעזור.
  • תמונות לא נבדקות לפי הגדרותיך

1
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    216 צפיות
    אין תגובות
  • 0 הצבעות
    18 פוסטים
    614 צפיות
    H
    @shraga אמר בהספק הקודם 'לא מצליח לשחרר' לי את הרשת - מה קורה כאן? בקשת עזרה.: shragacomp תודה רבה. מצאתי שרשור בפרוג שכנראה מסביר את הענין. כאן אנסה לפעול לפי ההמלצות שם. אם לא - אפנה אליך. יישר כח.
  • 1 הצבעות
    9 פוסטים
    439 צפיות
    נ
    @שמואל-ש אמר בבפתיחת צ'אט חדש, דורש הצהרה כבר בפתיחה, ובסיום ההצהרה יש שגיאה!: לא נכון כתבתי כי כך היה אצלי
  • איך מקבלים מידע על ערוץ יוטיוב?

5
    2 הצבעות
    5 פוסטים
    395 צפיות
    אקססא
    @אבאלה אמר באיך מקבלים מידע על ערוץ יוטיוב?: מהאתר הזה ניתן לשלוף מידע על ערוצים http://www.williamsportwebdeveloper.com/FavBackUp.aspx @מטעמים פליי-ליסט, לא ערוץ.
  • חסימת תמונות בקבצים אישיים בדרייב - מה עושים

6
    1 הצבעות
    6 פוסטים
    424 צפיות
    shloimy95S
    מניסיון אתה אף פעם לא מאבד קובץ שהעלית ל-Google Drive כי אתה תמיד יכול להוריד אותו מ-takeout.google.com כמו כן, אם תמונה משותפת חסומה בגלל שהיא מכילה נקבות בבני המשפחה שלך, תוכל לשלוח בקשה עם נקודה והגוי של האינטרנט יוריד אותה עבורך.
  • אתר אינטרנט אישי

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    152 צפיות
    ב
    @צדיק-תמים אמר באתר אינטרנט אישי: ובכל מקרה לא צריך נקודות בשביל זה (אם האתר עצמו כבר פתוח) גם אם האתר של ה-CDN לא פתוח ההוראות בויקי של נטפרי קובעות כי לא נדרשת נקודה עבור פנייה מסוג זה
  • ידע הציבור - לגבי יוטיוב פרימיום

1
    1
    6 הצבעות
    1 פוסטים
    306 צפיות
    אין תגובות
  • יוטיוב פרימיום - א"א להוריד

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    249 צפיות
    מ
    @ברצינות אמר ביוטיוב פרימיום - א"א להוריד: @משוש ניסית לברר במערכת הפניות? הם לא תומכים בזה. שיפרסמו את זה כי עשיתי מנוי ובשביל לבטל אותו אני צריך שליטה מרחוק!!! עשו לי בלאגן
  • נושא זה נמחק!

3
    1
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    8 צפיות
  • האם נטפרי מתאים למתכנתים?

9
    2 הצבעות
    9 פוסטים
    519 צפיות
    M
    @דנדי אמר בהאם נטפרי מתאים למתכנתים?: האם למתכנת או מתכנתת שעובד בחברה כמו אינטל, מייקרוסופט, יכול להשתמש בנטפרי, יכול להשתמש איפה? בבית? במשרד? ואיזה יכולת אתה מחפש? יכולת להתחבר לרשת של החברה? יכולת ללמוד ולהתפתח בתחום?
  • טאבלט - גוגל - נתפרי

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    161 צפיות
    צדיק תמיםצ
    @טאבלט אני חושב שיש בעיה עם התעודה החל מגרסה 100 של כרום, תנסה דפדפן אחר (או שזה בעיה רק אם יש רוט? ) https://forum.netfree.link/post/118347 התחברות לחשבון גוגל לא דרך הדפדפן - כלומר אפליקציית Gmail הרשמית, לא אפשרית ללא תעודה ברמת רוט
  • ואצפ למייל

5
    0 הצבעות
    5 פוסטים
    486 צפיות
    ב
    @net111 אמר בואצפ למייל: אז אולי @magicode יאיר את עינינו ניסית במערכת הפניות?
  • נושא זה נמחק!

1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    5 צפיות
    אין תגובות
  • תיקון קטן בדף המשתמש

1
    1
    6 הצבעות
    1 פוסטים
    127 צפיות